Пазаруване от Aliexpress.com 17

• 48 538
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
а бе то твоите предположения никога не са били грешни  Simple Smile демек около началото на януари да очакваме  newsm78, събирам събирам и по край намаленията все се занулявам  hahaha

# 136
  • Русе
Някои има ли лични впечатления от тази блуза ?

Скрит текст:

# 137
Момичета някой да е поръчвал такъв сутиен:
http://gaga.aliexpress.com/250926010-747644258-detail.html?spm=5 … 941.1996153257.70

дали държи???

# 138
Здравейте!Бих искала да попитам някой получавал ли е пратки с UPS и EMS ?И къде точно пристигат пратките.Примерно аз като съм от Пловдив, директно в Пловдивската митница ли ще дойдат?

Защото поръчвах с DHL преди седмица.Пратката дойде до България за 2 дена,но все още е в София и е голяма одисея да успея да си я взема.Никой не отговаря на посочените телефони,но и пратката не помръдва от София,а адреса,който съм дала е пловдивски.Ходихме до ДХЛ в Пловдив,искат някакво генерално пълномощно заверено от нотариус,за да ми я придвижат до Пловдив и освободят от митницата. И въобще някакви пълни щуротии.Пратката е изпратена от Китай на 21 Декември.На 23 вече е в София и оттогава си дреме там  Rolling Eyes Утре пак ще се разправяме.

Та въпросът ми е с другите бързи куриери пак ли е така,или процедурата е по-нормална  Thinking

# 139
Здравейте, тепърва навлизам в сайта и има неща, които не са ми ясни още. Ще съм благодарна на малко помощ. Искам да купя телефон и днес видях, че има оферти с много голям % намаление. Обаче Тома неверни, не смея да поръчам, че финансите ми са кът, а телефона е за подарък за мъжа ми.
Притеснява ме и гаранцията. Притеснявам се и сега по празниците кога ще стане изпращането и колко време ще се мотае из пощите, притеснява ме и митницата. Знам че говорите с продавача да пише по ниска цена, но има ли опция на някоя митница да направят проблем ако отворят колета? Та общо взето искам да поръчам и да знам, че няма да имам проблем.

# 140
  • Русе
Здравейте, тепърва навлизам в сайта и има неща, които не са ми ясни още. Ще съм благодарна на малко помощ. Искам да купя телефон и днес видях, че има оферти с много голям % намаление. Обаче Тома неверни, не смея да поръчам, че финансите ми са кът, а телефона е за подарък за мъжа ми.
Притеснява ме и гаранцията. Притеснявам се и сега по празниците кога ще стане изпращането и колко време ще се мотае из пощите, притеснява ме и митницата. Знам че говорите с продавача да пише по ниска цена, но има ли опция на някоя митница да направят проблем ако отворят колета? Та общо взето искам да поръчам и да знам, че няма да имам проблем.
Моят опит показва, че много рядко има наистина големи намаления. В повечето случаи, въпреки голямото намаление се оказват няколко долара разлика само с продукти без намаление. Затова отделям много време да разгледам възможно най-много оферти в този и в други сайтове. Гледа се продавача да има доста продажби и добри отзиви /над 96 процента например/.
Гаранция- ако има- много трудно се реализира- налага се изпращане до Китай, очакване за поправка и връщане, или частична компенсация от страна на продавача- и това само в случай, че последния е добронамерен...
Договаря се по-ниска цена на пакета, но винаги има риск да отиде на митница, където искат реалната сума да покажеш- от банката и се дължи ДДС върху нея.
Нормалния срок за доставка при мен е 30-45 дни, но понякога и 70-80...
...
Всеки сам решава доколко му се рискува ...  yes

# 141
 Hug благодаря

# 142
Здравейте момичета, търся таблет 7 инча, харесала съм си един продавача изглежда надежден
http://www.aliexpress.com/item/7-Sanei-N73-Android-4-1-Rockchips … a/1076568587.html
Но ако може някой който има такъв или поне разбира от тези неща да ми каже добра ли е характеристиката на таблета и също така ме интересува винаги ли на 30 долара покупките отиват на митницата  Hug Благодаря ви

# 143
Къде ги намирате тези GAGA DEALS ? Мерсии !

# 144
# 145
# 146
Благодаря ви момичета Simple Smile  Hug

# 147
Искам да попитам на пратката ми като и проследя номера ми е изписано следното: "Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка"
Какво означава това ? Ще ми дойде ли до нас поръчката или ще трябва да ходя до митницата да си я взимам ?

# 148
Искам да попитам на пратката ми като и проследя номера ми е изписано следното: "Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка"
Какво означава това ? Ще ми дойде ли до нас поръчката или ще трябва да ходя до митницата да си я взимам ?

от пощата трябва да си я вземеш

# 149

Общи условия

Активация на акаунт