ДУБАЙ 4

• 61 284
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Въх, какъв е тоя студ! Искрено се надявам за 28 да се стопли  Naughty
Ще чакам Богиня да се включи от там и да даде сводка за времето    Laughing

# 616
http://sinoptik.bg/dubai-united-arab-emirates-100292223/10-days
според синоптик ще стигнат Т до 27 градуса. Само първите дни е "по-студено" и нормално за това време на годината 22-24 градуса. Вчера по разни сайтове дори Т я даваха до 30 градуса за вторник и сряда сл.седмица. Сега гледам, че и там са понижили прогнозата до 27... надявам се да познаят, а и ние да сме там да се порадваме на хубавото време.
Сега бях при педито (тя е и мой личен лекар). Спря ми половината илачи и все още си мисли, че малката има шанс заради АБ, който сме почнали от снощи. Дано да е права. Утре вечер съм на преглед с цялото домочадие да видим кой ще получи червен и кой зелен картон... Благодаря на всички, че ме изслушвате...

# 617
http://sinoptik.bg/dubai-united-arab-emirates-100292223/10-days
според синоптик ще стигнат Т до 27 градуса. Само първите дни е "по-студено" и нормално за това време на годината 22-24 градуса. Вчера по разни сайтове дори Т я даваха до 30 градуса за вторник и сряда сл.седмица. Сега гледам, че и там са понижили прогнозата до 27... надявам се да познаят, а и ние да сме там да се порадваме на хубавото време.
Сега бях при педито (тя е и мой личен лекар). Спря ми половината илачи и все още си мисли, че малката има шанс заради АБ, който сме почнали от снощи. Дано да е права. Утре вечер съм на преглед с цялото домочадие да видим кой ще получи червен и кой зелен картон... Благодаря на всички, че ме изслушвате...

Т стават по-високи ако има слънце , може би над 25 градуса.Но при нас беше облачно и прогнозите по- синоптик бг не се сбъднаха.Дано при вас познаят!

# 618
Благодаря на всички за отговорите и ,моля ви не се сърдете .За тези от нас ,които не са били в Дубай това е само инфо на теория и тъй като разбрах ,че всичко в Дубай е с големи мащаби въпросите ми бяха относно някакъв конкретен ориентир за спирките .Просто не знам дали ще успея да ги намеря .Иначе аз лично съм изчела 1,2 и до средата на 3-та тема ,но това не ме прави на 100% подготвена .

# 619
  • София
Здравейте отново и извинявайте ,но ще си повторя въпросите ,че наистина ми е важно.
Та;
1.Много бихме искали  да посетим Мадинат Джумейра и да се повозим на лодка по каналите. Къде да открием лодките?Каква е цената ?
2.До колкото разбрах монорелсовото влакче води до хотел Атлантис ,но от къде се хваща.
 Hug
3.Ако решим да обиколим с лодка палмата от къде да я наемем и каква е цената?
Благодаря ви засега
Грешката ми беше ,че започнах да чета от 1-ва тема и уж си запивам важните неща,но на тези въпроси не успях да намеря отговора.  Cry
И още нещо се сещам сега .Има ли нужда да се купуват преобразувате за контактите ,или навсякъде има  и от двата вида.
katy_val :hug:l, kamennikolov е отговорил на въпросите ти, ще си позволя само да допълня.
Спирката на Монорелсовия влак от към сушата много трудно ще откриете. Затова по-добре отидете с такси до хотела. А на връщане можете да се качите на влака. Спирката му е точно до аквапарка. Ето схема на аквапарка, горе вляво на схемата се вижда къде е  Monorail Station

а ето и  поглед към станцията от страна на аквапарка

За преобразователите най-добре питай в хотела, макар повечето хотели да имат от двата вида, но ние винаги си носим и преобразовател, и разклонител, понеже включваме доста неща за зареждане вечер

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:38 от roje22

# 620
  • Живее на Луната
Здравейте сладури, току що получих визите за нашето пътуване, което е в четвъртък  ooooh! Охх, отдъхнах си.

Сега да ви питам, какво се изисква от мен, да ги разпечатам само ли? На цветен принтер ли трябва?
Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 621
  • София
Bell@, Вие 2012 година не ходихте ли в Дубай newsm78

# 622
  • Живее на Луната
Bell@, Вие 2012 година не ходихте ли в Дубай newsm78

Да, Роже, ходихме в края на 2012. Но много ни хареса тогава и решихме, че ще се върнем в най-скоро време. Останаха ни и доста неща за разглеждане - не сме ходили в Абу Даби и старата част на Дубай. Нямам търпение отново да отида!  Laughing

# 623
Здравейте сладури, току що получих визите за нашето пътуване, което е в четвъртък  ooooh! Охх, отдъхнах си.

Сега да ви питам, какво се изисква от мен, да ги разпечатам само ли? На цветен принтер ли трябва?
Благодаря на отзовалите се   bouquet

Нашите бяха разпечатани черно бели.

# 624
  • София
Да, Bell@ Hug, и аз си спомням, че ходихте тогава. Няма никаква разлика между 2012 и 2014 година при влизането в ОАЕ Simple Smile важното е да ги разпечаташ, дали цветни или черно бели за тях няма никакво значение Peace Приятен полет и да видите всички невидени неща. Ако имаш въпроси питай преди да заминете Simple Smile
Аааа, тя Itcka Hug вече е  отговорила Peace

# 625
  • Живее на Луната
Благодаря ви  Hug Аз не съм от тия дето правят супер подробни планове, пускам се по течението малко  Mr. Green Този път сме с приятели и ще видим какво и как. Имаме резервация за някакъв бар на 120 етаж в Бурж Халифа. Ще разправям после какви сме ги свършили  Hug

# 626
# 627

Кафене и пекарна  в Дубай марина мол

# 628
Получих и  "мъжкте" визи Wink. Ураааа! Ще пътуваме в четвъртък!  Flutter  Party  Hug

Моят "приятел" Джатин /Раяна Турс/ като за последно реши да ми изпробва прага на търпимост. В неделя след като ми пусна визите на дамите от нашата компанията, ми каза, че още същия ден или най-късно в неделя ще ми изпрати и останалите визи. Вчера /понеделник/ си беше взел почивен ден. Дали не полудях?!? От колегите му в офиса никой не можеше да ми каже имаме ли визи - нямаме ли. Трябваше чинно да си почакам до днес, защото само той можел да провери и да ми каже. Днес още в ранни зори станах и установих, че нямам мейл от него. Затова реших да го " налазя" в чата. Почти веднага визите пристигнаха на пощата ми  Simple Smile.

Аз отдавна спрях да пиша в тази тема, първо и най-вече покрай ангажимените с децата ми /а те вече са две  Wink/ и второ не ми беше/е приятно, когато някой реши да разкаже/сподели нещо и да бъде репликиран от хора, които считат само собственото си мнение за меродавно и уж така помежду другото пускат по някоя друга дребна забележчица към тези, които не са съгласни с тях.

Надявам се, за в бъдеще да имам повече време за форума и след това второ пътуване да мога да бъда полезна със съвети и информация.

Пожелавам на всички, на които им предстои пътуване и на себе си, да имаме незабравимо изживяване и хубаво време (въпреки, че отиваме в "най-студеното време на годината").

Имам и два въпроса?

Искам да попитам разрешава ли се да носим храна на борда?

На летището могат ли да се намерят таксита, които возят без да начисляват първоначалната такса от 20 АЕД?

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 08:26 от buffy

# 629
Течна храна само за бебето - демек може пюре. Солети, бисквити и подобни сухи неща може и за вас.
На втория въпрос доколкото разбрах НЕ, но още и на мен ми е теоритично инфото само...

Общи условия

Активация на акаунт