NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 850
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Златна Добруджа
Здравейте, днес получих малката пробна поръчка, която направих преди Коледа. Ако някой иска размери нека пише. Имам момичешка тениска с къс ръкав 5-6, потници 5-6 и джапанки 12-ка.

# 46
  • Пловдив
Може ли приблизителни размери на стелката на джапанките?! Rolling Eyes

# 47
  • Златна Добруджа
Може ли приблизителни размери на стелката на джапанките?! Rolling Eyes

Ето тези са. Стелката от край до край е 20.5 см

# 48
Здравейте. Имам излишни 3бр.потници Next, размер 7-8години
http://bg.nextdirect.com/en/x53858s1#810977

5бр.слипчета Next, размер 3-4 години

Дублираха ми поръчката и сега имам по 2бр.  Crazy  Ако някой се интересува, да ми пише на лични.  Peace

# 49
  • София
И аз съм купувала,но тези са по различни затова и затова искам някой който е купувал от тях да каже.

Ама моите са абсолютно същите, само по горния ръб на ботуша има разлика спрямо миналогодишния модел.

# 50
  • Русе
Момичета,
Всички кодове , споделени в предишната тема явно са изтекли- нито един не ми лови.
Може ли да споделите нови кодове? Ако не е прекалено нахално.....

# 51
За нови кодове си мисля, че ще почакаме. След нова година ако на някой му пратят каталог.

# 52
  • на последния етаж
Здравейте!
Днес направих поръчка и пишеше, че доставката е за около 5-6 работни дни. Не знам как ппочиват в Англия. Според вас кога да я очаквам?
Аз направих последната си поръчка на 24.12. и я получих вчера.  Simple Smile

# 53
  • София
steli-ssd    bouquet                                                                                                                                                                                                                                                                   
Ч Н Г  с пожелание за една прекрасна година изпълнена с много здраве,радост и късмет  Hug Hug Hug

# 54
  • Пловдив
здравейте,
ще ми дадете ли съвет за спално бельо, това, което се води единичен бед сет - какви са размерите знаете ли, доволни ли сте от качеството?
харесала съм това с динозаври - 23 евро: http://bg.nextdirect.com/en/x533294s13#850572
и това с котета -32 евро: http://bg.nextdirect.com/en/x534280s6#879379

има и едно с принцеси,пак 23 евро, чудя се различни ли неща има в комплекта, защо е тази разлика в цената!?
торба, калъвка и чаршав ли имат по принцип?
  bouquet

# 55
  • Добрич
Жозефин, опитът ми със  спални комплекти от чужди марки показва, че винаги са с плик и калъвка само, а долният чаршаф се продава отделно. Не съм поръчвала от Некст специално, но гледам, че и тук долният се продава отделно от компекта. Този  с котетата е по-скъп, защото е пачуърк -  котетата са зашити, а не са просто принт и са с 3Д панделки.  Simple Smile
Колкото до размерите  - има Сингъл, Джуниър и Дабъл. В aнглйския сайт има сайзинг гайд и за спалните комплекти. Специално  тези са Сингъл и завивката е  135/200 см. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 01:44 от marley__

# 56
 Аз имам спално бельо на Next.  От детските серии съм поръчвала. Комплектът наистина включва само плик и калъфка. Хубави са, в наситени цветове, но не са 100% памук. Но пък, когато се комбинират със завеси и други аксесоари от дадена серия всичко изглежда много хубаво, всеки, който ги е виждал ме е питал откъде са  Wink

# 57
Здравейте,
ще поръчвам от Next за първи път ще ме ориентирате ли дали отговарят на размера си или за по големи или по малки. Дъщеря ми е на 2.5год и е около 98см.

# 58
  • София
Здравейте,
ще поръчвам от Next за първи път ще ме ориентирате ли дали отговарят на размера си или за по големи или по малки. Дъщеря ми е на 2.5год и е около 98см.

siq75, дрехите отговарят спрямо ръстта на детето  Peace

98-104/3-4 години ще е ОК за детенце мисля.
92-98/2-3 години ще са абсолютно точни, а може и да малеят.

# 59
  • Пловдив
Аз имам спално бельо на Next.  От детските серии съм поръчвала. Комплектът наистина включва само плик и калъфка. Хубави са, в наситени цветове, но не са 100% памук. Но пък, когато се комбинират със завеси и други аксесоари от дадена серия всичко изглежда много хубаво, всеки, който ги е виждал ме е питал откъде са  Wink

да, това за памука го видях и много се чудя, аз избягвам да купувам дрехи и спално бельо, които не са памук..
за чаршафа мислех, че се включва в това с котетата...няма отделно продаващ се към тях и затова...абе няма за момента май да се реша със спален комплект  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт