NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 728
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Колкото и да е заредена все изниква нещо ново,което си заслужава и ти се иска да го поръчаш.Аз обаче не разбрах-САМО от NEXTDIRECT.COM ли мога да поръчвам?
Нали ти отговорих на въпроса - от английския некст само с английски карти.

Май го няма това на 1 стр.  Rolling Eyes

Извинете, че нахлувам в темата, но се зачетох. Аз от английския сайт на Некст пазарувах с българска карта - Мастеркарт.
Няма начин да е било от английския Некст. Вероятно е от българския.

Български Некст няма  Grinning
Правя разлика между nextdirect.com и next.co.uk. Пазарувах от английския сайт преди три месеца. Обикновено пазарувам от Директа, но харесах едно яке на дъщеря ми, което тогава там го нямаше, както и едни кецове, а и исках също да пробвам в английския как става да знам за друг път. Превозвача, който ползвам е donesimi.com, адреса в Нотингам. Поръчката ми се забави май близо месец, а и не ми излезе чак толкова по-изгодно (15 лв. за двете неща) . Картата, с която платих беше на ПИБ, Мастеркарт, аз други карти нямам, английски пък хич  newsm78.
От тогава не съм купувала от английския нищо, предпочитам Директа, ще пазаря пак евентуално, ако харесам нещо от намаленията.
От редовните колекции разликата в цените е малка, като се сметне разхода за доставка, пък и това чакане ...

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 12:52 от Mama Linda

# 31
Аз пък се оказа, че си имам кеш в картата  Crazy (голяма съм блейка) - само дето намаленията са им смотани засега.. Дано пуснат повече артикули, че то срамота  Crossing Arms

# 32
Здравейте!
Днес направих поръчка и пишеше, че доставката е за около 5-6 работни дни. Не знам как ппочиват в Англия. Според вас кога да я очаквам?

# 33
Здравейте!
Днес направих поръчка и пишеше, че доставката е за около 5-6 работни дни. Не знам как ппочиват в Англия. Според вас кога да я очаквам?
И аз пуснах на 20 декември и ми пишеше 5-6 работни дни. Смятам, че преди 2-3 януари едва ли ще пристигне.
То си има и таблица с графика на почивните/ работни дни в сайта им.

# 34
да, видях. пише, че поръчки м/у 20.12 и 01.01 ще се доставят за 5-6 работни дни. и пак не рабзрах кога да я чакам. ако синамерила нещо друго, с точни работни дни моля те, прати линк

# 35
Точно търсих таблицата с работните им дни, но нещо не я откривам.
Но аз звънях и на българската куриерска фирма/ защото искам да си взема нещата от офис като пристигнат/, но и те от събота не си вдигат телефоните, тоест почиват.
Така, че едва ли ще стане бързо.
Пак ще търся таблицата, ако я открия ще я публикувам.

# 36
  bouquet засега само ще ви чета

# 37
  • Пловдив
запис, ще поръчам скоро пак, малко преди коледа поръчах и дойдоха за отрицателно време, мисля, че нямаше 3 дни даже..доволна!  Grinning

# 38
Аз ще почакам за някой код. Видях, че има още попълнения към новата колекция. Само пари да има човек  Mr. Green

# 39
За кодове като стана дума. На моя каталог нямаше срок на кодовете, но преди Коледа като реших да ползвам единия от кодовете ми изписа, че е изтекъл/ невалиден.
Но си пуснах поръчката, защото , ако чакам да ми пратят списание може да стане февруари месец и всичко, което ми харесва да е свършило.
Те май много тарикатски са го измислили това с кодовете и новите колекции- кодовете стават невалидни 2-3 дни преди да пуснат новата колекция. Mr. Green

# 40
Те пък новата колекция като я пуснат... и всичко е налично след 2-5 седмици  Tired

И намалението им е кръгла нула...

Изобщо ... ударили са го на почивка  Mr. Green

# 41
Има ли разлика в размерите на дрехите в колекциите за Young Boys 3mths - 6yrs и Newborn Boys & Unisex? Харесах една две блузки от бебешката колекция за баткото.  Laughing От тази за деца от 3 м. до 6 г. му поръчвам размер 80-86. Питам защото поне на картинка, ръкавите и крачолите изглеждат сякаш по- къси от размера за деца до 6 г.?

# 42
Поръчвал ли е някой от тези гумени ботушиhttp://bg.nextdirect.com/en/g56216s5?AddToBagStatus=Success#868338 ?Интересува ме дали са много широки нагоре.

# 43
  • София
Поръчвал ли е някой от тези гумени ботушиhttp://bg.nextdirect.com/en/g56216s5?AddToBagStatus=Success#868338 ?Интересува ме дали са много широки нагоре.

Аз си взех миналата зима и горе са по крака. Е, малко по-различни са в горната част. Моите не са с извивка по горния ръб, вероятно само това е разликата. Нося ги с тесни дънки, които влизат в ботуша. Много са ми удобни.  Peace

# 44
И аз съм купувала,но тези са по различни затова и затова искам някой който е купувал от тях да каже.

Общи условия

Активация на акаунт