NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 725
  • 728
  •   2
Отговори
# 15
Интернет банкирането и с него не мога да я заредя,но пък за сметка на това преди празниците направих един куп поръчки.
Нищо не разбрах  Crazy

Дано остане нещо разпродажбено в английския след 3-4 дни  Praynig

# 16
Имах предвид,че през почивните дни не може да се зареди картата по никакъв начин с пари.

# 17
Имах предвид,че през почивните дни не може да се зареди картата по никакъв начин с пари.
Да де, нали и аз затова се бунтувам Simple Smile

# 18
Колкото и да е заредена все изниква нещо ново,което си заслужава и ти се иска да го поръчаш.Аз обаче не разбрах-САМО от NEXTDIRECT.COM ли мога да поръчвам?

# 19
Колкото и да е заредена все изниква нещо ново,което си заслужава и ти се иска да го поръчаш.Аз обаче не разбрах-САМО от NEXTDIRECT.COM ли мога да поръчвам?
Нали ти отговорих на въпроса - от английския некст само с английски карти.

Май го няма това на 1 стр.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 15:48 от duhi_puhi

# 20
Благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 21
steli-ssd  bouquet

Весели празници на всички  Hug Hug Hug

# 22
Хоп при вас!
Весели празници и успешно пазаруване!

# 23

Извинете, че нахлувам в темата, но се зачетох. Аз от английския сайт на Некст пазарувах с българска карта - Мастеркарт.

# 24
  • Варна

Извинете, че нахлувам в темата, но се зачетох. Аз от английския сайт на Некст пазарувах с българска карта - Мастеркарт.
Няма начин да е било от английския Некст. Вероятно е от българския.

# 25
Кога това и на коя банка Simple Smile

# 26
Успях да се уредя с англ. карта на приятел , до когато стигнах до вкарване на адрес на превозвач удрям на камък - не ми приема нищо .... Вие кой ползвате ?

# 27
Успях да се уредя с англ. карта на приятел , до когато стигнах до вкарване на адрес на превозвач удрям на камък - не ми приема нищо .... Вие кой ползвате ?
Ползвах ШопсБГ, но си смениха адреса и вече не е жилищен. КД също съм ползвала, но в момента не искам с тях.
И аз малко се чудя още, но не съм го измислила съвсем...

# 28
с KD то не работи добавя го с триста зора, но после иска верификация и го описва като нежилищен .

# 29
с KD то не работи добавя го с триста зора, но после иска верификация и го описва като нежилищен .
Ами по принцип ако адресът на регистрация на картата = адресът на доставка няма проблем.
И след няколко такива поръчки вече си добавям всякакви адреси - но само с жилищни става.
Не съм пробвала, казаха новия на ShopsBG става.. но лично не съм го пробвала.
На КД последно на адреса август поръчвах - нямаше проблем.

Дано ти приеме картата, защото понякога ако адресът на картата е различен от адресът за доставка не я иска...  Rolling Eyes Супер им е тъпа системата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт