Отговори
# 555
Честито Елг  - жив и здрав да е сладкия, инатлив момък, който не искаше да излиза ! Много да ви радва !!!  Hug
Бързо възстановяване на теб !!!  Peace
 newsm81 baloni mamma

# 556
Whistling Mr. Green Heart EyesОх, Елг най-сетне! Това чакахме!

Да ти е жив и здрав глезана мамин и много да те слушка и обича! Браво, момиче! Сега най-хубавото предстои!   bouquet Много, много ни зарадва...

Фейс да не е някой нерв това. Лягай да спиш и пий витамин Ц,

# 557
  • гр.София
Да ви е честит прекрасният Илиян Елг,вече си най-щастливата,защото си имаш 2 слънца!!! Ти се оправяй бързо,не са чак толкова много шевовете,ама сигурно са болезнени,  Hug  Hug
Фейс са от бебо всичко вътре в нас се е разместило, и според мен като си се изкашляла нещо си  притиснала(как го обясних абсурдно...  ooooh! )Ще мине,съмнявам се че е нещо сериозно  Hug

П.П малееее полудявам ли или някъде прочетох,че Елг е писала,че има 4 външни и 3 вътрешни шева  #Silly

# 558
Елг, да ви е честит бебо Илиян! Бързо възстановяване  ти желая и много здраве на бебо. Ти си нашата гордост,  браво!

# 559
  • гр.София
Дамм,аз съм луда  smile3557 ,никъде не го е писала милата.А аз чак"не са чак толкова много шевовете" и пиша...ужасс.Май е време да си лягам doh

# 560
Елииии, честитооооооо !!!! Да ви е жив и здрав Илиян, а на теб бързо възтановяване!
Кога се роди - на 2.01 или на 3.01?

# 561
  • София
Елг, честито!!! Да ти е живи здрав Илиян! Не е чак толкова голям, нормално е теглото. Аз докато съм писала моя пост ти си писала твоя. Еми от телефони няма толкова екстри. На коя дата се роди - на 2 или на 3?
Момичета, аз да легна успях, но станах с плач от леглото. Не мога да мръдна, не мога да се обърна, при всяко вдишване и издишване болиииии #Crazy  Знам ли какво е - на нерв прилича по болка. Толкова ме боли, че сълзи ми текат. Кашля ми се а не мога да кашлям. За сравнение след гинекологичната операция кашлянето ми беше също болезнено, но по-малко болезнено. Направо не издържам вече, толкова зле се чувствам. не стига болестта, ами сега и това. Иска ми се да говоря с док за колкото се може по-ранна дата за секцио. Ще полудея направо Sad То не бяха контракции, не беше задух, не беше безсилие и безсъние, сега и кашлицата, и болката... Искам да спя, а не мога да мигна. Вече една седмица не съм спала почти. Стига ми вече  Cry Cry Cry

# 562
Елииии!!! Честито мамчее!! Да ти е жив и здрав Илиян!!!  newsm44 baloni baloni sohappy sohappy sohappy

Леле колко се радвам! Целувки на големия човек, възстановявай се бързо, целувки от насс!!!

# 563
Айде кукнах! Който спал, спал! Rolling Eyes

Елг е майка героиня. Как не разбра че ражда и как бързо роди! Дай боже всекиму! Praynig

Фейси, моят татко е поръчал директно от Турция да му носят памперсите. Не знам обаче на какви пари. Имал познати които пътуват до там, за да зареждат стока и ще взимат и памперси. Стига да са ни удобни и да нямаме проблеми, тях ще ползваме.
Сега и ти ли като Яни с прищипан нерв. Ей, за една бременност и се превърнахме в дърти баби. Според мен болката е от кашлицата. Овладей нея първо и мисля че ще можеш да си изчакаш датата за секцио- тя май не е много далеч.
Мария, а на теб как съм се смяла, момиче! Как ги измисли тия шевове, къде ги видя? #Crazy rotfImao Време ни е да раждаме да да ни се оправи кашата в мозъците! Hug

За смяната на памперсите - според зависи. Май от начало като мама ентусиаст ще мия след всяко сменяне, но ще видим де. Ако не е чак такова мазало, може да минаваме само с мокра кърпа.

# 564
  • Пловдив
Елг честит ли Илиян!   bouquet Да сте много здрави!

# 565
Елгче, честито бебчееее  Hug Hug Hug Много да ви радва и слушка.  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30

Аз имам едно въпросче - Доста момичета се оплакаха, че имат сърбежи и гъбички. Може ли да споделите какво ви изписаха, за да сръвня с това, което са ми дали на мен. По принцип последната микробиология ми беше чиста. Изписаха ми профилактично преди термин да се прочистя, но от вчера имам доста сърбежи и сигурно съм гъбясала точно накрая  Cry

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 06:59 от Цветно

# 566
Родихме се
3450гр. 51см. Яко шев и кройка
И се казва Илиян
ЧЕСТИТО!    bouquet
Голямо момче, браво на мама,  smile3501 желая ти бързо възстановяване, да сте здрави и много да е кротичък този юнак, дето те измъчи!

# 567
Честито на Elg!!! Да сте здрави  Hug
За гъбичките вече 2-ри път ми предписват клион Д

# 568
Пропуснах да ви почерпя мамчета за влизането ми в 9-ти месец!  preggo  cook

# 569
Денислава честита финална права и на теб, водя те с един ден  Hug
Elg честит ти Илиян, да ти е винаги здрав и много да те радва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт