Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?

Според мен без да я подтикна, няма да се обърне 

.Много искам да съм готова преди бебчо да се роди,за да може след това цялото ми внимание да е за него
Просото по текста ще ги позната огромна разлика с позитивна отракана и готина мацка-бременелка.По-скоро лелка в нервна криза
За това това е първия и последнич път в който обръщам внимание,а време да се опитам да помогна на въпросната лелка да се оправи нямам-съжалявам.
Идея си нямам какво друго може да бъде...
Ще се радвам, ако имаш необходимите познания по повечето въпроси, за да не чувстваш сериозни затруднения при раждането и първите дни от отглеждането на детето. Надявам се майчинството да те направи една наистина зряла и отговорна жена.
Аз лично,чак злобно отношение към теб не съм забелязала,по-скоро учудващи са въпросите ти,не защото са глупави,ами защото малко странно ги задаваш,но това което ти написа наистина е малко прекалено-"лелка в нервна криза","негативни хора" и чак да буди съжаление...
Много се радвам на всяка майка стваща вече такава.И нямам търпение вече
Надявам се на всяка контракция да се усили