Отговори
# 435
За много години мами! Честито на новите мами! smile3525 smile3525 само прекрасни мигове с бебетата!
Ние прекарахме чудесна нова година! Само в центара се чуствах малко като Камион всички ме гледаха едни с умиление други с учудване за къде съм се запътила този голям с корем. Изгледахме си зарята и се върнахме и наново с наядох подобаващо за новата година! Бебечо не престана да мърда от зарята ли от вълнение незнам! Към 3 чак се спря и заспах. Ходихме на гости днес и се снимахме еее стана ми ясно защо ме гледаха така Shocked hahaha Joy  smile3532

# 436
Честита нова година на всички бъдещи и настоящи мамчета! Много любов, топлина, радост и щастие да има в домовете ви и здрави бебченца да ви се родят!

Сиана А. да ти е жив и здрав бебе Георги и много силен да расте! Бързо възстановяване на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 437
Честита ни Нова Година! Да ни донесе най- сладките бебоци!

# 438
  • София
Сияна, честито бебче!!! Да е живо и здраво и много да ви радва!!!!
Аз влизам да се пооплача. Първо - болна съм. Вчера ме задразни гърлото на кашлица. Ама леко. После ми мина уж. Днес бях ок и от 2-3 часа пак ме дразни и кашлям. Sad Смуча таблетки с бронхикум и пия чай с мед. И се моля да не стане по-зле, защото - ново 20- смениха ми датата за секцио току що с по-ранна. Само дето и аз не разбрах точно коя е - дали ще е в деня на постъпването, или на следващия ден.
Кайлис, не се притеснявай за малката - гладна и гола няма да остане. Кажете й, че отиваш да вземеш бебето и това ще я залъже донякъде. Може би появата на бебо ще я направи по-самостоятелна, не се притеснявай.
Мен винаги ме е плашела прекалената зависимост майка-дете. Много ми се иска да внеса някакъв баланс между мен и детето ми. Не съм била в роля на майка, а само на дете, но аз нямах проблем да остана с който и да е челен на семейството. Майка ми ме е оставила на 1г и 2 месеца при баба ми, за да започне работа. Чувствах се еднакво добре и при двете, бях си свикнала и с баба ми. Не съм имала проблем да не виждам майка ми няколко дни. Имам колежка обаче, която трепереше над детето си (момче) и в момента той има такава зависимост от нея, че е на 11г и половина и спят в едно легло. Ако не я види един ден, се разболява. Не признава баби, не признава баща. За мен това не е съвсем нормално. Не знам в кой е вината, дали в нея, или той си е такъв, но я забелязвах, че още от много малък му трепери за щяло и нещяло. Като го остави на майка си и се върна на работа, само майка й да се обади, че е кихнал едва ли не, или пък че нещо се е разплакал и тя се прибираше вкъщи. Сега няма отърваване - звъни й през половин час в работата да си говорят, гледам че и на нея й идва много понякога. Тя му говори като на бебе - "мило мое слънчице" и т.н. Колегите се смеят, че той вече е голямо момче и скоро ще влиза в пубертета.
mama_Todorova и Тонини, побутването ще го преживея, но ще се вълнувам много от появата на бебчо, та не знам как ще ми издържат нервите Simple Smile))) Отделно, както Ивичка обяснява за нейното секцио, по гръб не мога да лежа! 30 секунди и се задушавам ужасно! Не мога да издържа 1 час, направо не знам какво ще правя....
Тонини, не е капама това значи, може някаква имитация. В капамата се слагат свинско, пилешко и телешко, суджуци, ориз и кисело зеле и най-важното - пече се в глинен съд в продължение на доста часове. В тава не става.

# 439
Честита Нова Година,на всички бъдещи и настоящи мами  newsm10 newsm10 newsm10
Пожелавам на всички да сте живи и здрави.
На мамите с бебчета да се гледкат и слушкат и бързо да се възстановяват ,а на всички останали на които им предстои да станат маминки едно безпроблемно и леко раждане Praynig Praynig Praynig
Честито и на новите маминки,да са им живи  и здрави бебоците и много да ги радват.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 440
Бейбифейс, дано да няма усложнения наистина с тази настинка. Един здрав сън, гледай да се изпотиш вечерта и може да е отминало. Иначе за упойката - какви нерви, какви пет лева  Joy ти ще си толкова упоена, че ще си мега отнесена, ако една упойка не може нервите ти да уталожи, какво може тогава Mr. Green А докато те пусне, вече всичко ще е минало, ще си видяла бебчо и ще си се успокоила  Hug

# 441
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!   ura  ura  ura  

Сиянче,.честито бебенце...да расте много здраво и щастливо!!!   bouquet

Ив, аман вече от тия херпеси!!! Пиши какво са ти казали в болницата  Hug

За почерпката въобще и не съм мислила каквото вземат наще това, не мога и за това да мисля сега...няма да останат с празни ръце това се знае   Wink

Фейс, бързо да се оправяш. Мен бая време ме държа хем хич не съм от болнавите. Особоно гадната хрема мира не ми даваше  Confused

Аз снощи много се стреснах от една пиратка, направо подскочих и цяла нощ корема ми беше стегнат. Освен това така се наядох, че повръщах  Rolling Eyes Аз нещо доста съм се филмирала, покрай бг коледата ли не знам, но преди дни сънувах, че раждам и бебчето ми е болно. От тогава само за това мисля и направо ми се реве. Затова и не пиша много, никакво настроение нямам само се моля всичко да е наред с всичките ни бебчета  Praynig Praynig  Praynig

# 442
  • София
Бейбифейс, дано да няма усложнения наистина с тази настинка. Един здрав сън, гледай да се изпотиш вечерта и може да е отминало. Иначе за упойката - какви нерви, какви пет лева  Joy ти ще си толкова упоена, че ще си мега отнесена, ако една упойка не може нервите ти да уталожи, какво може тогава Mr. Green А докато те пусне, вече всичко ще е минало, ще си видяла бебчо и ще си се успокоила  Hug
Нямам идея тази упойка дали замъглява съзнанието Simple Smile)) Знам, че сковава краката. Била съм само с пълна.
Иначе се потя всяка нощ. Утре ще си взема по-стабилен сироп за кашлица, че се задълбочава.
Цветно, нищо няма да му има не бебето! Избягвай да гледаш сега тъжни неща, че всичко се прживява двойно - забелязах го по себе си. Баба ми пък миналата седмица гледала "Предай нататък" и през нощта й станало зле - кръвно, сърцебиене... Викали бърза помощ и лекарката я питала какво е преживяла наскоро, че си личало, че е разстроена - някакво нещастие ли... И баба ми казала, че гледала "Предай нататък" и се разстроила.  Mr. Green Тогава жената й казала, че й забранява (Лекарска забрана!!!) да гледа това предаване, че й било писнало като е дежурна нощем да я викат заради разстроени баби от "Предай нататък".  Joy

# 443
Честита 2014 г. !!! Да бъде благополучна, спокойна и щастлива за всички ни ! За очакващите мами като мен -  леко раждане и здрави и прекрасни бебоци ! На родилите - бързо възстановяване и повечко да разказват тук, не че не ни е интересно - напротив, просто страхът ни е сковал !  Hug

Честито бебче на Сияна - жив и здрав, много да Ви радва и да носи само усмивки в дома Ви !  Голям мъж ! smile3501

мама Тодорова -как си сигурна, че е тапата ? Какво беше ? Аз имам повечето дни като някои дами тук "воднисто "течение, на 2-3 пъти имаше секрети, веднъж по-жълто, после пък само бяло и се чудя вече какво става. В петък съм на лекар,а не съм гледана от 20-ти декември и вече се притеснявам.

Бейбифейс, бързо възстановяване. И на мен нещо ми се промени гласеца от 2 дена, но не ме боли гърло или друго.

# 444
Здравейте,

Сиана честит ти Георги.

Фейсче, да се оправяш. Стой си вкищи.
Май и ти преди мен ще родиш. Аз си заплювам за класацията ''бебе не искащо да излиза''

То милото сигурно знае 'каква майка съм'.
Това по повод ей сега. Елия леко кашля. Водена е до доки. Пие си разните неща. Но понеже ММ не е отрази бебето да я водим на рентген. Влизам аз да правя закуска и тя след мен: каква майка съм, детето е болно от бронхоплевмония, не ми ли било жал. Не мога с едно да се оправя, второ ще раждам.
Ей,като я почнах. Сега звъни на някой да се оплаква. Само я чакам другата и дъщеря да и обесня аз каква майка съм.

Цветно Naughty ще се караме. Скоро ще родиш пухкаво, сладко, розовко бебче. 100 % ще му има нещо, ще е прекрасно.
Няма да си мислите такива неща.  Hug

# 445
Сияна, честита радост! Да расте здрав и щастлив малкият мъж!
Тодорова - какво става, още ли си 2 в 1  Mr. Green
Тори, за теб си мислех снощи, че не си писала  Hug
Фейсче, аз писах, че притесненията ми не са свързани с това гола и боса ли е.  Peace Тя си е самостоятелно дете, прекарва по много часове без мен, но е трудна работата с оставянето - особено като нямаш на кого  Mr. Green Ето сега, пак целият пакет тръгваме за ЖК. Ако имаше баба наоколо - щяхме да я оставим на нея, но понеже няма - товарим се тримата в колата и по кабинети за прегледи, тонове. Който не е минал по този път не може да го разбере.  PeaceТова, което разказваш е патологичен случай, не всички майки са така. А аз определено се старая да възпитам човек, който на 18-20 години ще е способен да живее сам. Някакси не ми допада идеята да е на доживотно отглеждане при мен и ММ.
За гърлото - аз съм казвала - сок от лимон, с няколко супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела - така 2-3 пъти на ден ударно и си на крак за нула време.
Елг  Hug, споко и аз съм такава майка явно. Ей като ме питат "Що е болна" издивявам...Сигурно не е защото искам аз  Crossing Arms

# 446
Кайлис, а какво ти е мнението за детегледачките.

Перо се губи

# 447
Кайлис Правилно си забелязала  Peace

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 09:40 от toridim

# 448
За много години майчета!
Сияна, честит ти Георги! Да ти е жив и здрав!
Спането е мираж, дребното не спира да се върти, корема ми застава в най-различни пози, чак се плаша, Някъде бях чела че такава  свръхактивност може да се дължи на оплетена пъпна връв  newsm78 . Утре съм на ЖК, ако не хукна по-рано.   Thinking

# 449
Приевт! Ние днес за първи път сме сами с бебка. Тати тръгна на бач, каката на градина. Не знам колко още ще издържа да не извеждам малката... Ще ме хванат лудите. Досега беше ок, че една седмица си имах компания и помощ,но сега вече не знам. В събота със сигурност ще си вземем количката от родителите ми и съм убедена, че краката ще ме засърбят още повече.  Laughing

Сияна, знаех си аз, ЧЕСТИТО!!   bouquet Да ти е жив и здрав Георги, силен и да носи това прекрасно име с много гордост!  ura newsm38 newsm59 Бързо възстановяване, мамче!

Стиснати палци на Мама Тодорова!  fingerscrossed

Възкресителница е добре, снощи я "проверих за разкритие"!  Grinning

Фейсче, споко, мисля, че ще можеш да спиш. Не толкова от упойката, колкото от обезболяващите, които бият и вливат. Wink А ако леглата се повдигат, няма да ти е толкова неудобно. На мен тези в ТК (в реанимация) ми бяха адски удобни. Иначе и аз хич не мога да спя по гръб...

Тони, мерси. Simple Smile Аз я бях показала в групата преди време, ама ти вече се беше фръцнала!  red  Hug

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 09:46 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт