Отговори
# 495
  • Между хотелите
Панди, защото преди два часа бях при нея и тя отказа да ме прегледа отдолу щом ми е паднала тапата, заради опасност от инфекции. И задължително до 24 часа да ходя да ме приемат, дори ако ми откажат, аз да давам зор, още повече, че пренасям... но най-вече заради тапата. Абе нямам думи 😒

# 496
Аз преди се чудех какво значи "Да имаш чувството, че бебето ще падне докато ходиш"..Е, днес разбрах  Tired Ще го изтърся някъде, казвам ви!
Калима - тапата не е предпоставка за прием. Хубаво ти е казала Звезден прах, движение  - стъпала, разходки, упражнения за да се намести надолу и така. Успех!
Пандичка Heart Eyes
Човече - за теб и Лимон  Hug
А на мен моята операция ми се стори като един миг Crazy те през цялото време ими говориха, ипо едно време като казаха "Сега погледни на ляво и ще видиш бебето" бях много изненадана - аз си мислех, че не са почнали.

# 497
Аз тъй като така и така съм с много ниско кръвно от спиналната повърнах три пъти. Но не ми беше лошо след това.

Елг, и моята щерка нещо хич не е от послушните и само се налагам да и се карам и от това жестоко ми се втвърдява корема.

Забравих да ви се оплача, то аз нали не обичам по принцип да се оплаквам...онзи ден клекнах и ми се схвана нерв. От тогава едвам се движа. Даже щах да падна на два пъти, тъй като изведнъж се схваща и ми се подкосяват краката. Болката е ужасяваща и само се надявам да не ми се схане в момент, в който няма да има къде да се хвана и да се пльосна по корем.  Confused

# 498
Най-накрая и аз допълзях до деветия месец  newsm44 Обаче вече мнооого ми тежи, и дишането е трудно дори. Не знам как ще избутам ако господина реши да стои на топло до термин. Мрън  Tired

# 499
Аз преди се чудех какво значи "Да имаш чувството, че бебето ще падне докато ходиш"...
И аз имам такова чувство ...
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 500
  • София
Майка ми беше тук. Споменах й, че ми е било зле и долетя със скоростта на светлината да ми мери кръвно и да ми носи лекарства. И вика що не си дойдеш при нас, като си болна. А ММ се дразни много така.  Twisted Evil
Яни_Ди, наистина не са много скъпи тези пелени, не знам защо така ми се е сторило. Аз мислех да се пробвам с турския памперс прима, който излиза още по-изгодно, - 2-ката са 92 бр. за 23 лева. Ако не му понася, тогава минаваме на ДМ-ските.
И мен ме дразнят докторите, че все си съобразяват с тяхното време и желания плановите операции. Ето и при мен - "да го направим едикога си, че съм нощна..." Ами после идват събота и неделя, ни док ще е там, ни персонал ще има. Не знам и аз вече... Всичко да е ок, пък ще видим.
Панди, те сигурно слагат и някакво успокоително все пак, затова така ти се струва, че си дрогирана. А кога те е боляло? По време на самото секцио ли? Може да не те е хванала добре упойката.
На мен и сега ми е странно, като кашлям. Имам чувството, че ще родя, особено като съм в контракция, направо ще изскочи отдолу...
Елг, ако ти се изнесеш, ТМ също ще се изнесе и бабето ще остане само. Може целта й да е да ви раздели и внука й да се грижи за нея. Знаеш ли ги какво им е в бабешките глави. Успех на тоновете!
Много ми се спи, много ми е отнесено...Все едно не съм аз. #2gunfire

# 501
Хайде момичета да се отчета и аз след прегледа, пък после се връщам да ви чета. Тонове -перфектни, 2570кг (наддали сме 500гр за 2 седмици)  Crazy, което ме успокои много. Предполагаем термин 23.01 (но тя го очаква за 21.01 Бабинден), води има достатъчно. На мен ми предписа малко магнезии, аз досега не съм пила, но имам болки в краката напоследък, така че се надявам да ми помогне. С гадната гъбична инфекция продължавам да се боря, отново свещички  Angry, желязото е малко ниско ще се лекувам и за него, НО важното е, че всико върви към нормално раждане и вече му се вижда края  Simple Smile
Благодаря ви за отговорите за стерилизаторите , мисля да се спра на такъв за микровълнова, но от по-евтините, те нали са универсални ( в смисъл стават за всякаква марка шишета)?!  newsm78
mama Todorova Честит Рожден Ден!   bouquet Успех и здраве!

# 502
Ние ще се раждаме. Приеха ме. 5 см разкритие и контракции.
Стиснете по едни палци да е бързо

# 503
Ние ще се раждаме. Приеха ме. 5 см разкритие и контракции.
Стиснете по едни палци да е бързо
Ето сутринта аз говорих за деня Х,а то Елг тръгна да ражда.Утре някой да повлече крак ,че и ние да родим вече. hahaha
Елг,направо с контракции ли почна и на колко минути?И аз си мисля,че съм с разкритие по дяволите #Cussing out

# 504
  • София
Елг, да е бързо и леко дано, успех  Hug

# 505
Привет!
Да взема и аз да се разпиша! Не че има нещо интересно, де! Чакам си утре прегледа, да видим дали ще си дочакам датата за секцио или ще се люпим по-рано. Май няма изгледи, но ще видим.

Фейси, как можа баш накрая да се разкашляш. Ще има шамари! Naughty Стой сега вкъщи и ТМ да те поглези малко, пък той ако не ще виждаш че мама е винаги на линия!

Яни, да минава нерва. С нещо не може ли да го мажеш или пък разтривки да му правиш. Не мога да дам съвет, че нищо не разбирам.

Калима, честита ти дочакана дата на термин. Но и аз като другите смятам че няма да те вземат в болница, само заради тапата. Пробвай все пак, следи си тоновете, като се има предвид че преносваш. Дано скоро бебчо реши да се покаже! Леко раждане ти пожелавам.

Елг, май скоро ще съберем бойна група, за да приложим бънджи скок на бабето. Hug Пиши ако си на линия след тоновете, ще се раждате ли, няма ли?

ПП Имаш всичките стиснати палци. Ти си избра 3-ти и виж малчо те е послушал. Hug

Панди днес големи забавления са били с малката. И аз нямам търпение моя дребосък да се появи, за да си приложа фотографските умения. Горкото дете, ще става фотомодел от малко.

Мама Тодорова, Честит рожден ден! Пожелавам ти да получиш най-хубавия подарък, ако вече не го гушкаш! Hug

Перо ти сега да не се сдуха, че бебчо не излезна миналата година. Споко, то си знае кога. Hug

Панда, Честит имен ден! Много здраве, късмет и най сладкия бебок! Моята сестра днес също има имен ден!

Сияна, Честита ти радост. Да е жив и здрав малкия юнак. Да расте много щастлив и обичан!

Зеленко, Лимон ще порасне голям мъж ми се струва! Да е жив и здрав!

Мишеловска, да пъдиш бързо тия мисли. Раждането ще мине добре, бебчо ще е здрав!

Благодаря ви за отговорите относно почерпката в болницата. Понеже нали досега не съм лежала и не съм наясно какво се носи, кога и т.н. ММ реши че като ми струва толкова скъпо раждането + стаята + всеизвестната бележка за отпуската на бащата, реши че няма да купува нищо. Само че аз се оплаках на мама и тати и те ще се погрижат за това.

За памперсите, още не съм купила. Shocked Взела съм един пакет от 10 бройки за болницата и това е. Ама тая седмица ще ида да взема един пакет, та да не остане бебчо по голо дупе. Joy  Баща ми е уредил да ми вземе от турските памперс прима, ако му понасят на дупето ще карам с тях, ако ли не ще пробваме различни видове и каквото му пасне.

# 506
  • гр.София
Привет привет  Simple Smile
Калима успех мамче!Отиди си утре до болницата,щом АГ иска така,все пак всеки има различен подход към ситуацията!Всичко ще е наред сигурна съм  Praynig
Панди колко мило описваш уединения момент с малкото ти пиленце!Невероятна топлина лъха,радвам се за хубавите ви мигове  Heart Eyes
Фейс оправяй се бързо.  Hug
За памперсите,за начало съм взела Памперс премиум 1,май бях писала преди.И Цветно беше споделила,колко струват в Метро,та от там май са най-изгодни  Peace
Искам да попитам какво кремче за дупето ще ползвате,ама не само като се подсече ами при всяка смяна на пелените.Аз съм взела при подсичане на мустела,но нямам такова за след всяка смяна. Със ел.стерилиззатор на Чико ще сме,от моя приятелка.
мима_р честита ти финална права  Simple Smile
Сега да се оплача,снощи се будих цяла нощ от силни стрелкащи болки.Очите ми се насълзяваха.Сутринта ставаме(аз изобщо не лягала),да ходим на последен преглед и немога да се изправя от болка,не пък да се оправям.ММ вика,оооо направо там те оставям ти раждаш.Да ви кажа помислих си го,наистина нетърпимо беше.Само че забелязах,че като започне болката,бебо мърда точно тогава.Както и да е,довлачихме се до болницата,казах на АГ,последва запис на който се засякоха контракции но не родилни и такива,че да налагат да ме задържат.Проверка за разкритие-нямам,води,плацента-в норма.Оказа се че бебо натиска нещо и изпитвам тази болка,и все още не се е наместил по друг начин и още си я усещам,спира ми дъха   cry
Тествахме упойки,въпреки че не съм алергична и Аг ми вика че нямало нужда,реших да си го направя.За 60лв са накрая да се стисна,айде нема нужда.Говорих с анестезиолога,минах и през интерниста,платихме екипа,подготвихме документите и сега само си чакам датата.Нямам търпение за срещата с най-голямата ми любов,но и мнооООого ме е страх.
Елг лелееее,силно стискам палци.Всичко ще е наред и по вода  Praynig  Hug Оххх развалнувах се.

# 507
  • Пловдив
Елг стискам палци! Леко да е!

# 508
  • Между хотелите
ЕЛГ стискам палциииии! Всичко да е лесно и бързо!!!

# 509
И от мен палци и бързо и леко за Елг!

Общи условия

Активация на акаунт