Отговори
# 510
Elg УСПЕХ! Дано Бог е с вас, всичко да мине добре и да сте скоро заедно с бебчо  Praynig

# 511
Ние ще се раждаме. Приеха ме. 5 см разкритие и контракции.
Стиснете по едни палци да е бързо

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed , Елг, мила стискам палци!!! Бързо, лесно и всичко да е безпроблемно! ИИИ 5см си е направо 3/4 от раждането - браво!

# 512
Ей, мерси момичета. Весело е тук. Самичка съм си, суетят се около мен. Аз нищо почти не усещам.
Пратх
ММ да се разходи.
А бебо може и пред 3 да дойде.
Много  Hug

# 513
Elg, късмет! Дано всичко мине бързо и благополучно !!! Hug Hug Hug

# 514
  • София
Искам да попитам какво кремче за дупето ще ползвате,ама не само като се подсече ами при всяка смяна на пелените.Аз съм взела при подсичане на мустела,но нямам такова за след всяка смяна.

Снахата използва това кремче - Бела http://www.dbn.bg/new_design/new_index.php?action=record_view&am … cID=13087&i=3 - много хубаво мирише и не е скъпо, а на малката вече 5 месеца не и се е подсякло дупето. И аз си го взех, но го поръчах в аптеката да ми го доставят, защото почти никъде го няма  Peace

И аз се развълнувах за Елг!

Яни-Ди, това с нерва е гадно, съчувствам ти! Дано да ти мине бързо, че болката е меко казано много неприятна  Hug

За памперсите - заитригувахте ме с Бейбилов, ще ги потърся да ги пробваме, че на цени ми изглеждат супер. Аз си взех голям пакет памперс премиум, но не съм го отваряла и нямам идея как мирише.

Десита, ТМ ме развесели, ама не се притеснявай, като му дойде времето може да си промени мнението Simple Smile

Фейсче, да се оправяш! Аз на НГ в приятелите ни бях по подобен начин - не ми достигаше въздуха. Хората отваряха непрекъснато заради мен.  Hug

Панди, много мило ми стана, като чета как се гушкате с малката панда, и аз вече нямам търпение

Аз явно имам подготвителни контракции, защото ми се стяга корема, усещането е малко неприятно, защото и сякаш не ми стига въздуха в този момент, а и беба ако ме подпре точно тогава се появява лека болка. Но поне болката в таза вече не е толкова интензивна, та мога по-спокойно да ставам и да върша лека домакинска работа в къщи. Качването на стълби за съжаление все още е много труден и болезнен процес.

До после, а аз се усещам, че мисля Елг!

# 515
Ние ще се раждаме. Приеха ме. 5 см разкритие и контракции.
Стиснете по едни палци да е бързо
Елг,  Hug дано всичко да мине много бързо и да се гушкате с малкия сладур! Чакаме те Simple Smile  bouquet
мама Тодороваbdbaloni  party023  Gift newsm30 дано подаръка да дойде и да сте живи и здрави и много щастливи заедно!

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 19:01 от nikoleta_21

# 516
Мишеловска:), за свекървата, какво да ти кажа, хората цял живот претърпяват разни промени, а след определена възраст някои се вдетиняват или прекалено силно се фиксират върху себе си и собствените си нужди и чувства...Така че, за съжаление и такива неочаквани обратни в отношенията не са рядкост...
mama_Todorova, честит празник и успех!!!
zlatina.ber, аз съм като пингвин от седмица насам...мислех, че няма да го доживея, но едва кретам и много бързо се уморявам. Заветният 9-ти месец наистина си е предизвикателство във всяко едно отношение  Simple Smile.
Minka_, пази се и почивай. И при мен нещо болки в кръста се появиха... Hug
kalimma, вчера четох, че тапата най-често пада 2 до 4-ри дни преди започване на раждането. А това с преносването е отделна тема, на която всеки гледа различно. Тук се води в рамките на нормалното и при положение, че майка и бебе са ок, раждането да се състои между 37-ма и 42-ра г.с. След термин просто се ходи по-често да се следят тоновете и това е. Според мен ако ти се чувстваш добре и бебето е добре, не се оставяй да ти налагат неща, за които нямаш добро усещане, например избързано предизвикване на раждането и прочие.
♥Пандичка♥, направо се размечатх с твоите описания на гушкането  Heart Eyes  Hug
~Elg~, успех и на теб!
mima_r, стискай зъбки, той си знае колко още  Hug. Мен хем ми тежи яко последните дни, хем хич не искам да подранява с повече от седмица, че няма едно изпрано боди, за другите неща не ми се мисли...
Яни_Ди, можеш ли да прецениш кой нерв или да отидеш до физиотерапевт? Има си упражнения за разтягане, които е вероятно да те облекчат и да помогнат.

Спокойна вечер!   bouquet

# 517
Ето това е, Ели пак не разбра, че ще раждаш, а? Нали и предния път си разбрала, че си с разкритие по време на обичаен преглед? И днес щеше да ходиш на тонове... Стискам палци, мила! Ето, че моментът настъпи! Силно стискам палци да е бързо и безболезнено!!!!  Hug Hug

Мария13, аз съм голям фен на Судокрем, засега мацвам след всяка смяна на памата. Бочко също е много хубав. Simple Smile А за болките сутринта- милата, представям си как си се изплашила!!!  Сега как си? Hug

Мерси за коментарите относно малката Пандичка.  Hug Скоро всички ще си гушкаме бебчетата и ще споделяме такива мили моменти!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 19:20 от ♥Пандичка♥

# 518
Дано поне при Елг да мине много бързо след голямото чакане.Аз нещо се сдухах,криво ми е,нищо не се случва,изнервям се много и съм на прага да зарева от яд,че нищо не се случва. smile3516 smile3515 smile3511 smile3514 newsm61 BangheadА днес влязох в последна 40 седмица. #Cussing out

# 519
Elg УСПЕХ! Сигурна съм, че ще мине бързо Simple Smile Чакаме новини !   bouquet  bouquet  bouquet

# 520
Честито на Сианка,нека малкият Георги расте весел и здрав!

Елиии олеее   Crazy успех ,мила! Ститкам палци всичко да е наред и скоро да се гушкате! Heart Eyes

И аз се разболях от вчера,лекувам се , наливам се с чайове,прополис,лимони...надявам се утре да съм по-добре,че и моят ден Х наближава..ей ужас,точно накрая...хубаво поне че температура нямам...

Много гушки на всички,връщам се да ви чета  Heart Eyes

# 521
Елг - УСПЕХ  Hug.Всичко ще е наред.Много бързо и лесно да родиш Simple Smile

# 522
Честита Нова 2014 скъпи бъдещи и настоящи майчици   bouquet През новата година здрави и усмихнати бебенца  baby Кога можем да извеждаме бебенцата навън на разходки и какво мислите за количките с 3 колела?  newsm78 http://www.willhaben.at/iad/viewimage?adId=74984516   bouquet
Elg Много се радвам,че и завиждам доброволно.Успех и много прегръдки на бебчо  bouquet

# 523
Аз няма да разбера, че раждам. Ей сега ми спукаха и мехура.
И познайте, гладна съм.
Много ви благодаря за палците. Всичко е наред

# 524
  • София
Елг, развълнувах се много!!!! Стискам палци, май ще сте днес! Ей, не ме изчака ти!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт