Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?
Поне малко - 2 часа, но съм по-добре. Болката си я има, но сякаш е по-слаба и се надявам тази нощ да мога да спя. Лошо е по време на кашлица, че направо ми се разкъсва всичко отвътре. Птрди, като не ме болеше там, пак не спях. Така че все ще си намеря причина за кукуването.

По цяла нощ не спя и през деня съм едно маааалко лимонче
.Че и следобед към 16 задължително като режим бебо ме слага да спя.Сега съм с главоболие нещо и ужасно отекли крака.

и с наближаване на деня Х започва яко да ме тресе нервата. добре, че моят човеке още 2-3 дни вкъщи, но ще имам 3-4 дни сама и тогава ще съм кълбо от нерви сигурно..
и въобще сапунките,наистина трябва да се забранят.В тях няма нищо полезно-нито разведряват-напротив разстройват,нито са поучителни и реални,защото винаги(как и аз незнам) на добрите им се случва най-голямото нещастие преди да се наредят нещата,все едно ти промиват мозъка,че за да си щастлив непременно трябва да страдаш ли страдаш преди това.Ей за тва ги мразя,ама и не са ми интересни по принцип.