ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО- тема №14

• 78 343
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
За много години скъпи приятели! Hug Nature Snowman  madnoelДа ни е честита новата 2014.Дано да бъдем всички здрави и много много усмихнати и нека забравим всичко лошо!

# 106
честита и от мен да сте живи и здрави най-важното и за споделя днес на другите неща въобще не им обръщам внимание но ме притеснява това че след обяд имах болка ниско в корема мсе едно ще ми идва и ме сви стомаха а аз по принцип съм с запек и сега си остана едно опъване в дясната страна имах и в кръста лека болка също така ми е отмаляло имам главоболие и ме дразни светлината става ми лошо от време на време в 20 г.с. съм някоя имала ли е подобни симптоми страх ме е да не си изгубя бебенцето момичета  Sad

# 107
освен това и болки в краката

# 108
моля ви кажете нещо никой ли не е имал подобни проблеми или незнае какво може да е аз имам чувството че много надолу ми е отишло бебенцето и страшно много ме болят нагоре краката

# 109
  • София
Миленка, тези неща по-добре ги консултирай с лекар, тук едва ли ще получиш адекватна помощ, а и все пак живот носиш.
Напълно е възможно да е на нервна почва, от спазми на червата може да се натоварват и нервите надолу към краката.
И все пак отиди на лекар.

# 110
да утре определено ще го направя но сега няма с кого затова пеших да ви попитам вас поне едва ли е на нервна почва и това ме притеснява много като написах ми излезе за преждевременно раждане дъщите неща които чувствам и аз незнам какво да правя дали наистина е това страх ме е много

# 111
Контракции, болезнени или безболезнени, по всяко време на бременността, когато са повече от четири пъти за 1 час или са на интервал от 15 минути; Подобни на менструалните болки, които започват и спират; коремни спазми с или без диария; тъпа болка в кръста, разпространяваща се радиално към корема; втвърдяване  на корема; увеличаване на количеството или промяна в цвета на вагиналното течение; постоянен или от време на време усещан натиск в таза

Ранно или преждевременно раждане (раждане след 20 г.с., но преди 37 завършени г.с. на бременността)   ето вижте момичета почти всичко да не казвам всичко изпитвам доста ми е втвърден и моя

# 112
  • София
Аз определено не съм вещ по бременностите, така че повече не знам какво да кажа.
Ако все пак усещаш много силни болки, можеш да звъннеш и на бърза помощ, за твое успокоение.

# 113
Втвърдявя се корема, боли кръстта, откъм гърба чак. Първите няколко пъти усещаш, че ти се ходи по голяма нужда. Когато усетиш, че започва често да ти се ходи- контракции са , започва раждането  това ми излезе още мен ме притеснява и днес това ходене до тоалетната така ме сви и все едно разройство но не беше пак аз съм си с запек не усещам силни болки но нещо не ми е както трябва усещам че ми е надолу корема и се втвърдява

# 114
Как сте момичета днес аз съм все така звънах днес на моя гинеколог и му обясних как съм той ми вика да съм пиела но-шпа и магнерод и ако не ми минело да съм идела в спешното да ми сложат система аз много се притеснявам а той колко спокойно пий това

# 115
Миленка, много момичета изкарват бремеността с контракции, някои са на системи, не се притеснявай чак толкова, лекарите си знаят работата. Другите оплаквания със сърцето и изтръпванията изчезнаха ли?

# 116
ами за сега уж понамаляха но това ме притеснява да знам че много са били така и аз бях дори на папаверин защото съм получава контракции но тогава нищо не съм усещала сега ми е притеснено защото освен че ме понаболява от време на време по ми е неприятен дискомфорта и тежестта отдолу с главоболието чувствам все едно съм се разширила и ще родя всеки момент това нормално ли е според мен не  е

# 117
За много години! Tada newsm76 От сърце ви желая една по-спокойна, безстрашна и усмихната година, пълна със сбъднати мечти и само позитивни емоции! Дано сме здрави и силни!
Аз нещо тотално се опиянчих последните дни...Много вино изпих, а по принцип не обичам да пия.. И усещам че ме замотава, но продължавам чаша след чаша, сякаш нарочно да се напия...И естествено се напих...и така 3 дни поред Shocked
Вие как изкарахте? Намислихте ли си желания в 00.00ч.? Simple Smile Аз да, много смели при това Laughing
enyo, това с четирите емоции съм го чела някъде, но не помня..Много ми харесва!Интересно дали могат да се комбинират тотално противоположните,защото при мен сега е по-скоро радост и униние...Доста шизофренично хахах..

# 118
  • София
За много години, NOA!  Hug
Беше се загубила известно време, ама сега разбирам, че заради виното е било Simple Smile Сега ще ти трябва поддържаща доза (да не го спираш рязко)  Grinning

# 119
да ви попитам хемоглобина като е 102 нисак ли е и може ли от него да имам такова главоболие и причерняване

Общи условия

Активация на акаунт