ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО- тема №14

• 78 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Миленка, това твоето изтръпване може и от бремеността да ти е, и на мен така ми ставаше, но само краката и болки в тях, през ноща, за тази цел се приема магнезий, това се наричат крампи, предполагам и в ръцете ти е същото!тези изтръпвания и болки  са много характерни за бременните!

# 91
maria благодаря,че ми обърна внимание но при мен изтръпването е в цялата лява част и това ме плаши че и в лицето и от снощи е постоянно не само вечер а и аз магнезий си приемам незнам много съм уплашена

# 92
Пожелавам ви весело посрещане на новата година и повече поводи за усмивки през новата година, нека лошата гостенка веднъж завинаги изчезне от душите ни! Hug

https://http://prikachi.com/images/909/4235909r.jpg

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 11:09 от Анонимен

# 93
Миленка, да не би да си вдигнала кръвно? Ако е инсулт ще имаш и световъртеж, замайване, загуба на равновесие, ще ти е много зле в главата. Но трябва консулт с невролог да направиш. Може да имаш притискане на нерв или нещо такова, но вземи се обади на личната за всеки случай.

# 94
Гала много благодаря за отговора ами беше ми нормално кръвното но още ми е така и много ме е страх ами имам едно леко главобилие в тила в интернет така ми излиза за инсулт или шипове оф какво може да е много ме е страх

# 95
И аз това щях да напиша Миленка, трябва да си запишеш час при невролог, може да е притиснат нерв.Ти колкото можеш гледай да не обръщаш внимание на това, че се товариш а все пак и бебе носиш.
Гала толкова съжалявам за това, но ми странно, че медицината е до тук,  наистина ли няма решение на твоя проблем дори и оперативен да е .Ти имаш ли в семейството си болни от сърце?
Ох, и на мен това претупване ми се е получавало, и прескачане също.Не знам страшно много ме плаши това, забелязах, че като съм ефекти рана или емоционална става така, за секунди толкова силно почва да претупва сърцето, главата ми се пълни качили с кръв и една вълна усещам такава качили в транс изпадам за секунди, това чувство е ужасно.

Весело посрещане на Новата Година и нека забравим лошите мисли  и догодина да сме здрави, щастливи, далеч от лоши спомени и мисли.

# 96
Nelesita благодаря ти и на теб за отговора оф дано да е нерв ама като не съм сигорна и си мисля за по лошото знам че не е хубаво за бебето но като не се чувствам добре,Гала наистина неможе д няма някакво лечение какви са тези доктори ти от къде си

# 97
момичета къде се изгубихте сигорно се подготвяте за новата година как сте ох аз още съм така и даже нямам желание да празнувам  Sad

# 98
  • София
И мен нещо ме е стегнала шапката от няколко дни, усещам, все едно полудявам, не мога да си намеря място и ми се въртят едни гадни мисли в главата. А то сега и няма на кой да се обадиш, докторите са запразнили...
Дано новата година ни донесе спокойствие и радост

# 99
дано най много се моля за здраве мен сега мног оме е стегнала гръдната област и сърцето и от време на време лявата плешка ускорен ми е пулса и имам задух незнам какво да правя вече момичета наистина ме е страх вече от най лошото

# 100
  • София
Нищо, ще стискаме зъби, какво да се прави. Аз ще трябва да си сменям АД май, този го пия вече 4 месеца и нещо не съм сигурен дали аз бързам или просто не ми действа както трябва...

# 101
Оф как ще стискаме зъби незнам ти поне си знаеш че е паническо разтройство пак аз незнам какво ми е много е лошо така Sad

# 102
  • София
Честита нова година! Повече здраве и радост желая на всички!  Hug

Чета една книжка, която няма общо с нашите неща, но попаднах на нещо интересно:
"...Има само четири чисти емоции, т.е. гняв, страх, радост и униние. Всички други емоции са смесица от две или повече от тези първични емоции и като такива не са чисти... Гневът е желание да се сражаваш, страхът е желание да отстъпиш, радостта е желание да живееш и унинието е желание да се промениш..."

При мен, така като гледам, преобладават страхът и унинието Simple Smile

# 103
Честита Нова 2014 година! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, любов и много поводи за усмивки през новата година! santa2 Drunk newsm24

# 104
За много години, здраве, щастие, късмет и много успех през новата година  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт