ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО- тема №14

• 78 323
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ох, мен пак цяла нощ ме боли сърцето и прескача, лошо ми е. Няма ли край тоя кошмар. Гледам всички се подобрявате кой от това, кой от онова, само аз подължавам да се мъча, как пък не намериха решение и за мен.

Миленка, как си?

# 76
  • Русе
Гала, пиеш ли някакви хапчета?

# 77
Нямам увеличена жлеза , не съм и с Хашимото . Лекаря днес , с който направих консулт ми каза , че симптомите ми са характерни за хипер функция , но не е изключено и при хипо . Каза , обаче , че при мен има комбинация между нервно психическо разстройство и щит.жлеза.

# 78
МАРИ77 благодаря ти иска ми се да мога да мисля като теб но то да те е страх е доста лошо имам чувството че цял живот ще си мисля че е от сърцето,Гала не си само ти и на мен продължава да си ми е зле снощи пак вдигнах кръвно и ме боли крака и днес продължава то малко неща бяха че сега и този крак

# 79
Гала сега как си постоянно ли се чувстваш така

# 80
Миленка- бременност и високо кръвно не е хич добре, при първа възможност при гинеколога бягай.Твоите симптоми от както забременя ли са?или още от преди това?

Гала- кога ти откриха болестта? като новородена или в последствие си я развила?Извинявай, че питам ако е неудобно не отговаряй.

Днес пък на мен изключително много ми свистят ушите или там както се казва...к'во това чудо не знам, меря кръвно уж нормално до колкото мога да го измеря добре де.

# 81
Снощи и аз пих хапчета. Направо мислех че получавам инфаркт. Много ме подтиска това натискане в гърдите. На 9 януари отивам на поредния кардиолог.

# 82
На 30 години започна моя кошмар, тогава една сутрин след дискотека се събудих със сиптоми на инсулт, после почнаха и сърдечните кризи, с годините се влошавам. Включват ми нови и нови хапчета и вече няма накъде, до тук е медицината. Казаха, че е генетично, увредени гени, лечение няма. Лекарствата само подтискат симтомите, но явно не са ефективни достатъчно, да не говорим, че и аз привиквам към тях и спират да ми действат. И тоя пусти страх, и тая тревожност и те.

# 83
Nelesita аз по принцип съм с ниско кръвно беше ми се случило и преди това но сега доста често аз бях в болница но те там веднъ неможаха да го хванат високо и сега все така ту нормално ту го вдигам изписаха ми едни хапчета за кръвно само като се вдигне да ги пия и вече имам чувството че не ми вярват че го вдигам защото там винаги като ида да го измерят е ниско и ми викат че ако е хипертония щяло да се вдига и да се задържи а то постоянно се мени,Гала много съжалявам никак не е хубаво така разбирам те че не е никак хубаво всеки ден да се чувстваш така и аз съм така лошото че незнам от какво е дано само не е като твоя проблем а ти сега на колко си оф не са хубави тези неща болестите и аз от сега все така къде му е края

# 84
Кръвното е нормално да се мени от всяка емоция и после да спадне . Щом не ти се задържа високо значи не е проблема във високото кръвно само по себе си , а в причините , които го карат да се вдигне , а при хора с нашия проблем причини бол  Simple Smile .

# 85
ами да уж се смъква за сега пак и щом там все немогат да ми го измерят високо аз си пиша тук по тази тема но съм сигорна че ми има и нещо

# 86
  • София
Момичета, а случва ли ви се сърцето ви да 'претупа' силно за 1-2-3 секунди и после пак да се върне в нормален ритъм.

# 87
Да,на мен ми се случва това притупване и направо ме побърква.Аз от сърцебиене се докарах на това дереже,само за това си мисля.Забелязах,че когато ми се замота главата се сещам,че не съм яла.Обаче преди да се сетя,че може да е от глад,веднага си мисля че пак нещо ми става.Вече избягвам да пия много кафе,редувам с безкофеиново да не е без хич.Преди ходих на психотерапевт 4-5 пъти и много ми помогна.Ако продължавам така пак мисля да отида,но незнам дали ще мога да попадна на същата жена.

# 88
пак съм аз сега има нещо друго което ме притеснява доста изтръпнали са ми и са ми отмалели левия крак и лявата ръка някои нещо подобно да е имал четох че може да е от шипове във врата или инсулт и сега си мисля че е второто и много ме е страх моля ви кажете нещо

# 89
Хайде моля ви кажете нещо някой не се ли е чувствал така незнае ли нещо много е гадно и ме е страх изтръпвами и ми отмалява лявата ръка и левия крак и ми изтръпва лявата част на лицето гала ти може би си по запозната кажи нещо моля те

Общи условия

Активация на акаунт