ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО- тема №14

• 78 324
  • 735
  •   2
Отговори
# 660
Момичета и момчета, как се чувствате тези дни? Аз от неделя съм по-зле, това непрекъснато облачно време ми действа и потъвам в някаква депресия  Cry
Колкото до сезоността, аз също отключих ПР през лятото. За мен най-трудните месеци напоследък са август и септември, но преди години през пролетта и есента пък се чувствах по-зле....
Тези дни обаче ми е много подтиснато, с мъка ставам сутрин, и ме гони депресията. Лесно ще увелича дозата, но не искам да се тровя  Sad

# 661
alinnna и аз съм така,сякаш на работа съм по-добре,в къщи като се затворя започвам да мисля едни глупости ,едни щуротии...
На мен ми е мъка винаги да ставам сутрин Laughing Не знам дали е от ПР или защото все ми се спи.

# 662
  • София
Кажете, моля ви, случва ли се да ви втриса? Мен особено вечер изведнъж ми става студено и започвам да си мисля "студено ми е", от което още по-студено ми става и така в порочен кръг.
Треса се, главата ми забучава, вдигам кръвно и...тичам към някое спешно. Скоро карта за лоялност ще ми дадат Sad

Анемия нямам. ТСХ ми е съвсем в норма.

Иначе ми правиха някакви надбъбречни хормони и излезе, че имам двойно по-висок алдостерон. Но странното е, че това е в кръвната ми проба. В урината ми е съвсем нормален. Останалите ми показатели са си ОК. Докторката и тя се чудеше и каза, че трябва да повторим резултатите.

Е да, ама аз като се пуснах в интеренет и ела да видиш...Сега и цирозата или чернодробната недостатъчност са ми е листа на заболяванията, от които страдам.

Може ли някой да ми каже при положение, че чернодробните ми показатели на кръвната картина са в норма - АЛАТ, АСАТ, ГГТ, Билирубин (2 вида) може ли да се притеснявам от нещо такова ?

# 663
alinna,рецептата е един голям корен от джинджифил се обелва и настъргва на най-ситното на рендето.После се смесва с 500 грама чист мед и получената смес се консумира 3 пъти дневно,но само с НЕметална лъжичка.Аз от днес започвам да го взимам и дано да има положителен ефект Simple Smile

# 664
alinnna и аз съм така,сякаш на работа съм по-добре,в къщи като се затворя започвам да мисля едни глупости ,едни щуротии...
На мен ми е мъка винаги да ставам сутрин Laughing Не знам дали е от ПР или защото все ми се спи.

И аз трудно ставам, но пък като си кажа, че събота и неделя ще спя, та като ме метне една тревожност още от сутринта-ужас. Аз ,обаче , основно заради психичния тормоз на работа получих рецидив, затова се чудя как на работа се поуспокоявам...... newsm78

# 665
alinna,рецептата е един голям корен от джинджифил се обелва и настъргва на най-ситното на рендето.После се смесва с 500 грама чист мед и получената смес се консумира 3 пъти дневно,но само с НЕметална лъжичка.Аз от днес започвам да го взимам и дано да има положителен ефект Simple Smile

Аз бях чела ,че е против рак. не знаех, че помага и за укрепване на психиката.....Ами пиши има ли ефект, та ако си доволна-ще зарежа дюканската диета, че с нея не мога да консумирам мед....Ама ми е по-важно да се оправя,диетата може и да почака...

# 666

И аз трудно ставам, но пък като си кажа, че събота и неделя ще спя, та като ме метне една тревожност още от сутринта-ужас. Аз ,обаче , основно заради психичния тормоз на работа получих рецидив, затова се чудя как на работа се поуспокоявам...... newsm78
Може би защото ти е ''зает'' мозъка с нещо.На мен примерно като ми е отвлечено вниманието ,сякаш не мисля за простотии.Ама като няма какво да правя и ...се почва.

# 667
За какво е това с джинджифила и меда ? Rolling Eyes

# 668
За какво е това с джинджифила и меда ? Rolling Eyes

Принципно, доколкото се сещам някъде из сайтовете за Мермерски го бях чела, че лекува рак , но май и много други заболявания......не знам, но съм убедена, че джинджифила е много полезен, че и гастритът ми беше "млъкнал", докато го консумирах постоянно в салатите-пресен.

# 669
Да,ползите от джинджифила са много,просто потърсете в google и може да се уверите.По препоръка на много мои познати,започвам да го приемам,аз съм с ниско кръвно и лека анемия.Относно психиката-може пък и да помогне,поне няма да навреди  Hug
П.С. Сега прочетох,че лекува депресия,умора,действа общоукрепващо на организма,детоксикира го,така че може и да помага за ПР.Ще споделя мнение след 60 дни,защото толкова време се приема и пише,че е най-добро пролетта,съвсем навреме Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:02 от Елена Димитрова

# 670
Да,ползите от джинджифила са много,просто потърсете в google и може да се уверите.По препоръка на много мои познати,започвам да го приемам,аз съм с ниско кръвно и лека анемия.Относно психиката-може пък и да помогне,поне няма да навреди  Hug
П.С. Сега прочетох,че лекува депресия,умора,действа общоукрепващо на организма,детоксикира го,така че може и да помага за ПР.Ще споделя мнение след 60 дни,защото толкова време се приема и пише,че е най-добро пролетта,съвсем навреме Simple Smile

Точно през пролетта-логично.Принципно съм забелязала, че при нас пролетната умора е по-силно изразена.

# 671
Кажете, моля ви, случва ли се да ви втриса? Мен особено вечер изведнъж ми става студено и започвам да си мисля "студено ми е", от което още по-студено ми става и така в порочен кръг.
Треса се, главата ми забучава, вдигам кръвно и...тичам към някое спешно. Скоро карта за лоялност ще ми дадат Sad

Анемия нямам. ТСХ ми е съвсем в норма.

Иначе ми правиха някакви надбъбречни хормони и излезе, че имам двойно по-висок алдостерон. Но странното е, че това е в кръвната ми проба. В урината ми е съвсем нормален. Останалите ми показатели са си ОК. Докторката и тя се чудеше и каза, че трябва да повторим резултатите.

Е да, ама аз като се пуснах в интеренет и ела да видиш...Сега и цирозата или чернодробната недостатъчност са ми е листа на заболяванията, от които страдам.

Може ли някой да ми каже при положение, че чернодробните ми показатели на кръвната картина са в норма - АЛАТ, АСАТ, ГГТ, Билирубин (2 вида) може ли да се притеснявам от нещо такова ?

Мен също от няколко дена ме втриса, едно като тръпки ме полазват...много е неприятно...вчера примерно докато се къпах и уж водата доста топла, а аз настръхвам - страшно гадно е , но при мен е комбинирано и с обратното състояние...т.е. позват да ми горят бузите и ушите и ми става горещо, после пак ме втриса....какво ли е пък това чудо??? Аз се чудих некви хормони ли са, какво...защото аз кърмя в момента!

# 672
И мен ме втриса от няколко дни, точно сякаш тръпки ме полазват....Незнам с какво да си го обясня, освен с промяна във времето.

# 673
И мен ме втриса от няколко дни, точно сякаш тръпки ме полазват....Незнам с какво да си го обясня, освен с промяна във времето.

А лошо става ли ви ....и съответно топло след това втрисане...?

# 674
На мен лошо не ми става, а топло може да ми стане само ако се навлека, от само себе си не.

Общи условия

Активация на акаунт