Отговори
# 360
Зравейте някой знае ли дали в Русе д- Кунев работи днес?
По пренцип пише че работи но не съм ходила в неделя
Имам ужасно парене щипене и сърбеж отдолу спешно ми трябва гинеколог

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 06:46 от kikair

# 361
Здравейте, мили момичета  Hug

Следващия цикъл ми предстои първи ин-витро опит в клиника "Щерев" /самофинансиран опит/.
Търсих информация в нета, но не успях да намеря - полага ли ми се болничен при това положение? И ако да, то колко дни?  newsm78
Мернах в друга тема, че имаме право на 30 дни болничен при/след трансфер? В Щерев така ли е?  Това важи ли и за самофинансираните опити или само за тези по каса?

Благодаря предварително за отговорите ви!   bouquet
Всички ще успеем!  Heart Eyes

# 362
Здравей, задължително след трансфера трябва да ти дадат болничен, независимо дали си по фонда или самофинансирана. Почивката и лежането са много важни за трансфера също. Не съм правила досега ин витро и аз сега ще правя първи опит, но съм убедена. Peace

# 363
Благодаря ти!!! И успех  Grinning

# 364
  • София
Аз днес съм на първоначален преглед в друга клиника и след това ще реша, оставам в Щерев или местя.

# 365
Аз днес съм на първоначален преглед в друга клиника и след това ще реша, оставам в Щерев или местя.

Иля, дали е удобно да те попитам коя е тази "друга" клиника?  Embarassed
Разочарована ли си от "Щерев"?

# 366
Здравейте, мили момичета  Hug

Следващия цикъл ми предстои първи ин-витро опит в клиника "Щерев" /самофинансиран опит/.
Търсих информация в нета, но не успях да намеря - полага ли ми се болничен при това положение? И ако да, то колко дни?  newsm78
Мернах в друга тема, че имаме право на 30 дни болничен при/след трансфер? В Щерев така ли е?  Това важи ли и за самофинансираните опити или само за тези по каса?

Благодаря предварително за отговорите ви!   bouquet
Всички ще успеем!  Heart Eyes

Болничен се дава след пункция, мисля че максимум 15 дни.

# 367

Иля, дали е удобно да те попитам коя е тази "друга" клиника?  Embarassed
Разочарована ли си от "Щерев"?
И аз да те попитам защо мислиш да се местиш.Аз от друга  клиника дойдох в Щерев.Та затова те питам,че там ще  си правя1-то ин витро. newsm78

# 368
Да - аз от "Ин-витро Димитров" се преместих при "Щерев"...  newsm78
То навсякъде има и доволни, и недоволни. Всеки ще е доволен от клиниката, която му даде желания резултат  Hug

Nyxia, благодаря ти за отговора, миличка  Hug
Ще питам и Коновалова, разбира се, но исках да си знам ориентировъчно как стоят нещата, че в офиса е сложна ситуацията  Crazy

# 369

Да - така е,но аз там не се чувствах добре и си мисля,че ме гледаха като банкомат дето вече фалира за жалост. Мисля,че ме караха да правя излишни изследвания.ЛИЧНО МНЕНИЕ. newsm78

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:03 от taifun

# 370
Аз да Ви питам да ли знаете можели в  болничния да не пише ин-витро/истината/,а някаква др. диагноза. Ако си по фонд.Благодаря.

# 371
  • София
Болничния в Щерев е до 15 дни от деня на пункцията. В болничния пише пункция на фоликул. Ако не искаш болничен - не ползваш.
За друга диагноза трябва да питате предварително лекаря, може да има такава опция.
За болничен по време на стимулацията може да изкрънкате ЛЛ Simple Smile

# 372
Благодаря .

# 373
  • София
При първия ми опит на болничния пишеше ЕТ, при втория оплождане. Simple Smile

# 374
Питам защото ще ми бъде 1-ви опит,а не искам колегите и колежките да разбират за това.Надявам се да ме пуснат отпуск,ако не стане да има  и резервен вариант.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт