Отговори
# 375
taifun, има голяма вероятност и да разберат - все пак болничният ще е от клиника "Щерев", ама пък какво ни пука в крайна сметка?!?!
Важен е резултатът!!!  Praynig Praynig Praynig

# 376
Да,има вероятност ,но все пак може да се обори,ако диагнозата е др. Наистина крайния резултат е най важен. Peace Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:47 от taifun

# 377
Здравейте, искам да попитам Васермана, Хив, изследванията за хепатит и резус фактор горе долу колко излизат като сума и за колко време стават резултатите - за един ден или се чакат доста дни, както е при цитонамзаката?  Hug

# 378
  • София
Пускаш в 8 часа и излизат до 11,30 ч.
За цени виж сайта на Цибалаб

# 379
Аз лично си пуснах на 08.04.2014 г. към 15:00 ч. в  Cibаlab  СПОКОЙСТВИЕ - 6 вида изследвания. Заплатих 47.90 лв.+4 лв. за  вземане на кръв,обработка и екарисаж =  51.90 лв. Като  тези 6 вида са СПИН, Сифилис, Хепатит Б, Хепатит C, Хламидия Трахоматис IgG и IgM. И на сайта им пише ,че ще ми стане пакета пълния днес след 16:00 ч. не знам защо толкова ме замотаха.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 16:07 от taifun

# 380
  • София
За сифилиса май трябваха повече дни. А и в самия цибалаб са по друг график, аз имах предвид че преди пункция съм пускала в клиниката вирусология и ПКК сутрин и са ставали до обяд.

# 381
Освен да си пусна Хив и васерман, заедно с резус фактора по-рано, щом не излизат същия ден.

# 382
Аз лично си пуснах на 08.04.2014 г. към 15:00 ч. в  Cibelab  СПОКОЙСТВИЕ - 6 вида изследвания. Заплатих 47.90 лв.+4 лв. за  вземане на кръв,обработка и екарисаж =  51.90 лв. Като  тези 6 вида са СПИН, Сифилис, Хепатит Б, Хепатит C, Хламидия Трахоматис IgG и IgM. И на сайта им пише ,че ще ми стане пакета пълния днес след 16:00 ч. не знам защо толкова ме замотаха.
От изброените тук, мисля че Хламидията ставаше за няколко дни.

# 383
Освен да си пусна Хив и васерман, заедно с резус фактора по-рано, щом не излизат същия ден.

За по -сигурно ,ако искаш си ги пусни по-рано.

# 384
  • София
Момичета, местя се в Надежда, но ще ви следя и надзъртам в темичката.  Hug
В Щерев не получавам отговори на въпросите, не се търсят причини за неуспехите, времето там е спряло, а моето все пак лети, 2 години са ми достатъчни.
На всички сладурки тук, успех!  Heart Eyes

# 385
Момичета, местя се в Надежда, но ще ви следя и надзъртам в темичката.  Hug
В Щерев не получавам отговори на въпросите, не се търсят причини за неуспехите, времето там е спряло, а моето все пак лети, 2 години са ми достатъчни.
На всички сладурки тук, успех!  Heart Eyes

Иля, какъв е репродуктивния проблем и при кой лекар си. В Надежда много се чака за часове, а за Стаменов и Персенска няма до края на годината. Там често ги отлагали момичетата, но щом си решила Успех мила! Hug

# 386
  • София
Деа, с мъжки фактор сме, за доки ще ти пиша на ЛС.
Аз вече минах първоначалния преглед в Надежда.

# 387
Пуснах си хламидии и уреаплазма, за всеки случай. Не знам преди ин витрото дали ще ми ги пуснат, затова малко на своя глава. Знаете ли какво точно включва микробиологията преди ин витро? Имам и цито - 2 група, пък не са се изолирали гъби и бактерии. newsm78

# 388
  • София, Бургас
Момичета, някой знае ли в клиниката в какви мерни единици изследват естрадиолла? В pg/mL или pmol/L? Разбрах, че има разлика и днес погледнах моя естрадиол, но не се сетих да видя в какви мерни единици беше...

# 389
  • В сърцето на любимия човек
Кате - копирам ти от моите изследвания

Единици
pmol/l
Референтни граници
М:28-156;
Ж: 1-10г.22-99.1,
фол. 46-607
овул. 315-1828,
лут. 161-774,
мен. до201

Горе-долу 800-900 единици отговарят на годна яйцеклетка, надявам се да съм те ориентирала.

Общи условия

Активация на акаунт