Отговори
# 495
Мишел, инсеминациите също ли се осъществяват под хормонална терапия. Има логика ФСХ-то ти да е скочило така, ако е започнал да намалява яйчниковия резерв заради хормонално въздействие, не знам трайно или временно и особено, ако е съчетано с възраст над 36г. Това са си мои разсъждения, на база четено по интернет, не съм лекар. Peace

# 496
  • София
Michelle, през декември миналата година, когато си направих хормоналните изследвания и моето ФСХ се беше повишило на 24. Направих отново изследвания през февруари и стойността му беше вече 7. По време и на двете изследвания пиех DHEA-B и М2 ТОН.
И аз бих те посъветвала като  пънче-мънче да изчакаш един цикъл. 

# 497
magicjo , аз в момента пия DHEA, M2TONE, Q10, Maca Root и Wheat Grass.
Особено за последната добавка - Wheat grass /органична пшеница/ - много добър ефект би трябвало да окаже върху ФСХ. Така четох...
Отделно ходя и на рефлесология - реших, че е по-добре да инвестирам средства в подобен тип масаж, отколкото във физиотерапия  Simple Smile

Dea Sunshine - да и инсеминациите ми бяха със стимулации - първо с Фемара, след това с Мерионал.
Плюс дежурните Дуфастони и Утрогестани....  Tired
Мисля, че всичко това ми разбърка хормоните.

Значи мислите да изчакам още един цикъл ...  Thinking
Може и така да направя  Simple Smile

# 498
  • София
 fingerscrossed след месец ФСХ-то да се е повлияло и да е вече в норма.

# 499
  • гр. София
3 от инсеминациите ми бяха стимулирани с Фемара, четвъртата беше с Фемара и мерионал. Нямах проблеми с хормоните. Явно е до дозиране и реакция на самия организъм.  Rolling Eyes
Стискам палци всичко при теб да се нареди.  Hug

# 500
Мили момичета, искам да ви попитам стимулацията, която започва на 2 ден от кръвотечението по къс или по дълъг протокол е?  newsm78 И може ли да ми кажете как протича самата стимулация - всеки ден ходя за изследвания и инжекции в кабинета или в отделението и сутрин или как?  Tired Благодаря предварително.  Hug

# 501
  • София
Къс протокол е. Като отидеш на втория ден при лекуващия лекар той ти назначава медикамента за стимулацията и ти казва на кой ден да отидеш отново за изследвания и преглед. В зависимост от резултатите от изследванията преценява след колко дни трябва да се направят пак. В случай, че ще си поставяш сама инжекциите не е необходимо да ходиш в клиниката, ако не, ходиш всеки ден сутрин и вечер, за да ти поставят инжекциите. Сутрин ги правят в манипулационната в новата сграда, а вечер след 20 ч. в старата.

# 502
Момичета, здравейте!
Знаете ли графика на Бъчваров?

# 503
Здравейте, момичета!

Тази седмица ми предстои пункция и тъй като ми е за първи път бихте ли споделили информация  Praynig
Сигурно ще прозвучи глупаво, но ме притеснява тази клизма, която се прави преди манипулацията... После има ли човек къде да си направи тоалет?  Embarassed
Трябва ли да си нося нещо - нощница например или друго?  Rolling Eyes
Изобщо какво друго бихте ме посъветвали...  Rolling Eyes

Благодаря предварително!

# 504
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
e2d2 , не се притеснявай за клизмата. Има си специално помещение, в което се прави. Не е нужно да си носиш нищо. Всичко ще ти дадат след като те настанят в стаята. Пункцията минава за 20тина минути. След като те отпусне упойката те раздвижват и след известно време те пускат да си ходиш.
Спокойно, няма нищо притеснително.

# 505
  • София
клизмата е задължителна, защото иначе може да ти пробият нещо без да искат.. Peace настаняват те в стая дават ти нощничка и чехли за едн.у-ба.Аз обаче не си спомням, но май един час след като ме събудиха от упойката ми дадоха вода и вафла..за всеки случай си вземи нещо подобно ще имаш нужда да се подкрепиш..Всичко минава бързо, най-хубавото е че до един час ще ти кажат имаш ли яйчица за оплождане...Успех!!

# 506
Благодаря ви, милички!  Hug
Дано всичко да мине добре, че ми е свито сърцето...знаете как е  Rolling Eyes

# 507
  • София, Бургас
Клизмата не е нищо страшно. Има си стая. Там ти слагат разтвора. Връщаш се в стаята. Влизаш в банята и после може да си се изкъпеш там. Оставят те 15-20 минути. Така, че спокойно може да се оправиш. После идват, отиваш в стаята да пункции, слагат абокат и ти правят тоалет(малко е неприятно, но трябва да изчистят утрогестана). Накрая идва анезтезиолога, пита ти дали си яла и ти слага упойката, която е най- хубавото нещо Simple Smile аз много я обичам. Събуждаш се в стаята, слагат ти една ледена торбичка на корема и си полежаваш малко. По някое време идва ембриолога или доктора и ти казва какво са изкарали. След 2 часа те раздвижват, дават ти вафла и вода, лекаря те преглежда за последно и си тръгваш...

# 508
Катето_85 как така ти "правят тоалет (малко е неприятно, но трябва да изчистят урогестана)" Това не го разбрах? Какъв тоалет и как се чисти този урогестан. Също така, упойката пак ли е спинална?  Rolling Eyes

Иначе за клизмата. Следващата я чакам с нетърпение. Имах подуване на корема и газове и голям страх от тази клизма. А след клизмата ми се оправи проблема, дето години ми мъчеше. Няма майтап. Peace

# 509
Катето_85 как така ти "правят тоалет (малко е неприятно, но трябва да изчистят урогестана)" Това не го разбрах? Какъв тоалет и как се чисти този урогестан. Също така, упойката пак ли е спинална?  Rolling Eyes

Иначе за клизмата. Следващата я чакам с нетърпение. Имах подуване на корема и газове и голям страх от тази клизма. А след клизмата ми се оправи проблема, дето години ми мъчеше. Няма майтап. Peace
Не моята упойка не беше спинална,а в абоката ми я слагаха.Успех ти желая. Peace Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт