Отговори
# 540
Ами, освен да й изпишем и лекарствата за стимулация на момичето и да намине и пункция да й направим....

Joy  hahaha Joy Laughing хаха, включвам се и аз в отбора, дайте ми трансфера на мен  Joy да й кажа ли от сега на кой ден ще е  Joy

ooooh! абе дейче, абе момиче, няма ли кой да ти обръща внимание. ей това форумите някои го обърнахте на безплатна психологическа помощ.  Laughing имаше преди един вестник "лична драма", не знам дали още съществува - да вземеш да четеш и да се успокоиш.

в допълнение - няма значение протокола, важно е да имаш трансфериран ембрион и това е.

# 541
Благодаря Маргаритка. Темата, а и всички ние, на които ни предстои ин витро за първи път имаме нужда от подобни постове. За съжаление, тук се пише основно за проблемите и за неуспехите, а ето има и хора успели от първия път.  Hug Дано да има повече такива жени и да пишат, действат оптимистично.  Peace

Спама се увеличи, ама на мен ми омръзна да го коментирам, така, че спамвайте си на воля. Laughing

# 542
Всъщност никой не спами. Проблемът е, че информацията която ти се подава е странно смилаема от теб. И на другото място казах- от години съм в проблемното и когато вече бях в процедура знаех какво се прави.

# 543
Сигма, аз не съм в процедура. Peace Заради оперативна интервенция съм отложена за месец два, три, не знам колко, според изследванията.

# 544
Значи супер.
Тъкмо ще почетеш по подробно.
И не е вярно, че се пише само за неуспехите. Аз успях от първи път и никога не съм го крила.

# 545
По принцип и аз това искам, събирам информация, но някои потребителки ме пращат на психолог, та и аз не знам какво да правя вече. Със сигурност ще пиша по-малко тук и повече в общата тема, там никой не ме е "овикал" Hug

# 546
Не си за психолог, но хората се дразнят от неадекватните ти включвания.
Успех ти пожелавам.

# 547
Благодаря Маргаритка. Темата, а и всички ние, на които ни предстои ин витро за първи път имаме нужда от подобни постове. За съжаление, тук се пише основно за проблемите и за неуспехите, а ето има и хора успели от първия път.  Hug Дано да има повече такива жени и да пишат, действат оптимистично.  Peace

Спама се увеличи, ама на мен ми омръзна да го коментирам, така, че спамвайте си на воля. Laughing

И аз успях от първо ИКСИ, включвам се за подкрепа  Simple Smile Както те съветват момичетата не се задълбавай в неща от които не разбираш. Лекарите в клиниката са достатъчно компетентни и дори при по-проблемни случаи правят консилиум и обсъждат. Няма такова нещо като да избират къс или дългъг протокол или какъвто и да е друг подход априори. Всичко си зависи от конкретния случай. И аз обичам да имам идея за какво иде реч, но дори и години четене из форуми/литература не може да ти даде познанията и опита който те имат. Така че имай повече вяра в лекаря си и се помоли за успех. В крайна сметка всичко е Божа работа, те правят каквото могат.

Стискам палци на теб и на всички останали момичета за скорошен успех  Hug

# 548
Момичета, някоя знае ли хотел или квартира близо до клиниката на нормална цена? smile3503  Този който го пише в сайта е 70 лв. на вечер!!!  newsm78

# 549
  • В сърцето на любимия човек
Наблизо е хотел Симона, на 1 спирка разстояние, но не знам каква е цената на нощувките там.

# 550
  • Където е сърцето
Отсядала съм на 3 различни места от клиниката. Единият е http://easyhotel-sofia.bg/. Цената беше не много висока,но зависи какво точно търсите. Мисля,че имаха някаква икономична стая за двама,но е с предварителна заявка. Ние 2 път спахме в http://www.hostel-taiti.com/.Препоръча ми го някоя от съфорумките. Цената беше 30-35 лв за двама на вечер,но трябва да се каже задължително че си от клиниката на Щерев. Отседнахме 5 дни и не ми беше проблем,че пътувахме,нали бяхме с колата.Иначе е на около 7 км.от клиниката. След трансфера реших да остана за вечерта и да не пътувам и бях разучила и за общежитията на Топливо.Те също са на 1-2 км. от клиниката,но си е малко мизерно,шум,абе повече от ден-два не мога да остана там. Цената беше някъде около 20-25 лв за двамата. дано съм била полезна. Хубаво е в началото на темата да се постави и такава информация,че за човек който не познава  София много е трудно да се оправя.

# 551
  • Italia
Аз съм отсядала в хотел "Плана". Цената на двойна стая беше 40 лв.(за пациенти на клиниката).Останах доволна,чистичко и спокойно, и най вече на 5 мин.от клиниката 😊

# 552
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета, ето една интересна статия за клиниката и методите, които се предлагат.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4086189

# 553
Бетрей сега не спамиш. Peace
На какво се дължат имплантационните проблеми при жените.  newsm78 Да ходя и тях да пускам профилактично. Laughing

# 554
Момичета, да ми кажете каква е цената на предимплантационната диагностика на ембрионите? Няма я в ценоразписа.

Общи условия

Активация на акаунт