Отговори
# 600
  • София
Добро утро! Момичета, някой скоро да е правил разширена спермоцитограма в Щерев-София? Интересува ме каква е разликата с обикновената, освен цената разбира се? До сега сме правили две СГ, една от който в Щерев, но обикновена и там нямаше показателя по Крюгер, а аз държа и това да се направи.

# 601
  • София
giuli,
ако искаш СГ по Крюгер, когато се обадиш да запишеш час, кажи че искаш по Крюгер - около 60 лв. беше. Разширената в Щерев е около 220 лв и включва много други показатели. В някои клиники разширена СГ казват на тази с морфология, но в Щерев разширената е друга.

# 602
Точно така- казваш, че искаш Спермограма по Крюгер (в това влиза и обикновената)! До миналата година струваше 60лв, след това започнаха да ни взимат 90лв...незнам защо...

# 603
  • София
Ванеска, не знаех, че има промяна в цената Simple Smile

# 604
  • София
Много ви благодаря момичета, предишната СГ в Щерев нямаше морфология по Крюгер и за това и аз си мислех, че разширената им е с по Крюгер. Това малко ме улеснява със записването на час, че от един месец не мога да напасна работния график на ММ с часовете в клиниката. Не съм сигурна дали имаме нужда чак от толкова подробни данни, дано ми отворят и в темата за Мъжкия фактор.
Още веднъж   bouquet супер сте!

# 605
Ванеска, не знаех, че има промяна в цената Simple Smile
Титка ние винаги правим едно и също-нали на нас Крюгера ни е проблема. Винаги са ни вземали по 60лв. и изведнъж 90. Последните пъти обаче мъжа ми ходи сам и естествено не е питал защо, въпреки че му бях казала цената която трябва да му поискат. Wink

# 606
Здравейте момичета, днес уринарния тест показа две чертички и потвърди чхг-то от кръвния. Щастлива съм Hug чак днес успях да се отпусна и да повярвам, че всичко ще е наред. Дните ми след трансфера бяха най-кошмарните, защото нямах никакви симптоми, с изключение на едно леко подуване на корема първите 3-4 дни и стягащи болки като при цикъл след 8 ден и надути гърди. Всеки ден влизах във форума да чета какво споделят момичетата след трансфер и даже няколко пъти ревах, защото нямах никакви симптоми. Толкова тежко изкарах всичко, по-тежко от стимулацията. Laughing
Сега отивам на заслужена почивка. Успех на всички момичета, няма по-щастлив момент от мига, в който се вижда втората чертичка пък макар и бледа. Hug

# 607
  • София
Dea Sunshine , честито!  Wink

# 608
Видя ли сега колко са били излишни някои твои настроения и коментари..... Честито за положителниия тест и успешни 9 месеца!

# 609
Dea Sunshine,

всеки ден влизах тук да проверя за теб, дори когато нямах известие за нов отговор по темата. Давах си сметка, че отдавна трябва да си направила кръвен тест и просто чаках...

МНОГО, МНОГО се радвам, момиче!!!  Hug  Two Hearts  Желая ти безпроблемна и щастлива бременност и още по-щастливо майчинство! bouquet

И да знаеш, че ние продължаваме да сме тук за теб и да те подкрепяме!  Peace

# 610
Много ви благодаря за милите думи, разплакахте ме. Маргаритка трогната съм  Hug Наистина толкова много рев и излишни нерви хвърлих, че просто няма накъде и в момента пак си ми е едно такова, ту се смея, ту рева, но в същото време ми е едно такова щастливо, не знам, не мога да го опиша. От сърце ви пожелавам на всички, които се борите да почувствате това, което чувствам аз в момента.

Иначе моя опит доста крив дойде, от 7-те яйцеклетки накрая стигнахме само до 2 ембриона.  Tired Единия разделен на 6, втория на 8, освен това бях задържала много течност и през цялото време пих протеин на прах. Накрая от двете ембриончета се е захванало само едното, вероятно това разделено на 8, защото за него казваха, че е перфектно. И така. Сега се надявам след 9 месеца да се видим очи в очи с беборана Made in Shterev.  Hug

# 611
  • София
Dea Sunshine  Joy честито, много се радвам. След всички неща, които изчетох, докато се вайкаше, сега много се радвам, че всичко е свършило, както трябва Simple Smile Лека бременност и само хубави неща да ти се случват напред Simple Smile

# 612
  • София
Здравейте момичета,
Следя редовно какво пишете, но не съм от най-активните  Rolling Eyes Но от няколко дни се чудя дали да ви питам и накрая се реших  Grinning Подадох документи за ин витро в Щерев. От самото начало съм при д-р Арабаджи. Та въпросите са ми има ли момичета, които да са били при д-р Арабаджи, имате ли някакви наблюдение и препоръки. Реших да питам, защото виждам, че повечето сте при други доктори и ми стана странно. Да не взема да объркам нещо и да загубя още толкова време  newsm78

Привет,
При д-р Арабаджи бях по заместване за една инсеминация (моята лекарка отсъстваше в този ден и сама тя ме изпрати при нея). За Арабаджи от този ден мога да кажа само хубави неща - много симпатична, обяснява, спокойна, внимателна (което е много важно), компетентна и те зарежда с толкова положителна енергия. Така че спокойно, нищо не си объркала Simple Smile Има много лека рък Simple Smile Успех!!!!

Twinbears Благодаря за успокоението. Взехме решение със съпруга ми да отида този месец на преглед, да си задам въпросите и ако трябва да направим някое изследване и август да стартираме един самофинансиран опит. Виждам, че доста момичета го правят по този начин - докато си чакат заповедта да пробват.  Надявам се всичко да ОК.

# 613
  • гр. София
Dea Sunshine, честито и от мен! Стискам палци всичко да се развива спокойно и в норма и след 9 месеца да си гушкаш чаканото вързопче!  Hug

# 614
Dea Sunshine , честито!

Общи условия

Активация на акаунт