Отговори
# 690
Аз мисля, че картата би трябвало да важи, като са проведени опитите в клиниката.
Но за конкретен отговор на въпроса се консултирай с финансовия координатор Ралица: r.marinova@shterevhospital.com
Тя ще даде най-точен отговор. Wink

# 691
  • Млечния път
Смятам, че предложението на Nyxia е най-разумно. Иначе казвам от личен опит с картата и без да съм имала инвитро, само инсе, но според мен въпросът е принципен. Пишете после какво е казал консултантът. Успех и хубав ден!
пп искрено се надявам да не съм права
http://shterevhospital.com/invitro/wp-content/uploads/sites/2/20 … redo_prestige.pdf

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 10:54 от focusmocus

# 692
Здравейте,
относно чакането.
Аз съм пациентка на д-р Юнакова и най-дългато ми чакане е 1,20 ч,защото имаше спешно секцио.И бях изключително изненадана,когато ми се извини за чакането ,след като влязох в кабинета,а тогава бях отишла без час.Също така ми е дала номера на мобилният си и ме кара да и звъня всеки път като чакаме да ми дойде или нещо такова!За мен е много важно това отношение.
В началото се колебаех къде да запиша час,в Наджда или в Щерев.Точно безкрайното чакане и претупването на конвейр ме отказаха първоначално от там.Надявам се да успея в предстоящото ин витро,защото се чувствам като у дома си тук.
Аз лично за 3 години нямам никакви забележки,а имам там 1 опит ин витро,1 лапаро и безброй прегледи.
Поздрави!

# 693
  • София
..Иначе казвам от личен опит с картата и без да съм имала инвитро, само инсе, но според мен въпросът е принципен. ..

Мисля, че точно защото си имала инсе е така. Трябва да имаш 2 опита инвитро за да се възползваш от картата. Но, наистина е най-добре да се пита директно координатор  Peace

# 694
  • гр. София
Ето правилата за участие в програма Кредо Престиж.

# 695
  • В сърцето на любимия човек
Явно другите лекари са по-организирани, аз съм чакала 4ч пред кабинета на д-р Тимева за проследяване по време на стимулация, даже с Титка се засякохме тогава  Hug а на последната ми стимулация на 3-ти ден от МЦ ме върнаха от регистратура, защото вече имало твърде много чакащи и ме прегледаха на следващия ден сутринта. За съжаление двойките с репродуктивни проблеми стават все повече, а лекарите, независимо в коя клиника, стават все по-натоварени.

# 696
Да се запиша да ви следя Simple Smile Аз съм при д-р Коновалова. Уникален човек и лекар! Аз също се чудех между Надежда и Щерев, но избрах Щерев и за миг не съжалявам.

# 697
  • София
Здравейте момичета!
извинете ,че така нахлувам в разговора ви, но ми се иска да внеса яснота по отношение на картите Кредо престиж. И аз съм пациент на клиниката и ще ви пиша от личен опит.
Картата Кредо престиж се издава след 1 успешен опит ин-витро. Следващата услуга, която може да се ползва с нея е проследяване на бременност, след това и раждане. Не е нужно да има повече опити, или пък да се прескача услуга. Отстъпките и условията са им в сайта, но все пак исках да споделя опита си.
Според мен клиниката е добра и си струва да се довери човек на специалистите там. Докторите са добри, персонала е на ниво, отношението е също много добро. Случи се да полежа една седмица през януари, а после и родих там - ако имам второ дете , пак там ще се проследя и пак там ще родя! Моят доктор е Ганева, чудесен човек и лекар!
На всички момичета от сърце желая успех и скорошно сдобиване с рожба! Praynig

# 698
  • София
Здравейте момичета!
Картата Кредо престиж се издава след 1 успешен опит ин-витро.

Ами не съм съгласна с теб, защото аз имам 4 опита -НЕуспешни и имам карта, която съм ползвала за това, което съм написала в по-горните си постове.

Вероятно ако опита ти е успешен имаш възможност да я използваш за пакетите за бременност. Но с това, което написа все едно момичетата, които не са успели нямат право на тази карта Simple Smile

# 699
  • София, Бургас
Според мен момичето има в предвид, че при един успешен, няма нужда от втори опит, да са се вземе карта..а по инструкции са нужни 2 опита..поне ад така я разбрах..

# 700
  • София
TitkaBanditka , извини ме, правилна ти е забележката. Не съм се изразила правилно. Разбира се, че не важи само за успешно АРТ. Имах предвид, че след АРТ може да се ползва за проследяване, а не чак за раждането както имаше преположения. Картата може да бъде издадена освен след правени АРТ, но  и при ползване на пакетни услуги. Всички условия са на сайта им.
Още веднъж, извинете ако съм подвела някого с информацията.
Успех на всички  Hug

# 701
  • Italia
Привет от мен. За картите не съм наясно, затова и няма да коментирам. Имам едно неуспешно ИКСИ , и сигурно няма да имам право на отстъпка при второто...
 Интересува ме друго сега- понеже сме с мъжки фактор...какво трябва да направим,за да подадем документи за фонда.. изследвания за него и за мен, комисията взема ли в предвид това, че си правил неуспешни опити,финансирани от теб, и дали трябва да дадем документи от предишните опити... и друго... кой попълва документите- доктора ти или си имат определен човек в болницата...уффф пълна каша с тоя фонд..нали не трябва да си здравно осигурен...
Ние и втория опит ще си финансираме сами, но искам преди стартирането да подготвим и документите. Ако някой има яснота относно многобройните ми въпроси ще му бъда безкрайно благодарна! Hug

# 702
Привет от мен. За картите не съм наясно, затова и няма да коментирам. Имам едно неуспешно ИКСИ , и сигурно няма да имам право на отстъпка при второто...
 Интересува ме друго сега- понеже сме с мъжки фактор...какво трябва да направим,за да подадем документи за фонда.. изследвания за него и за мен, комисията взема ли в предвид това, че си правил неуспешни опити,финансирани от теб, и дали трябва да дадем документи от предишните опити... и друго... кой попълва документите- доктора ти или си имат определен човек в болницата...уффф пълна каша с тоя фонд..нали не трябва да си здравно осигурен...
Ние и втория опит ще си финансираме сами, но искам преди стартирането да подготвим и документите. Ако някой има яснота относно многобройните ми въпроси ще му бъда безкрайно благодарна! Hug

Simple Smile

другарчето ти минава преглед при андролога, той му дава становище за арт.
за теб мисля само фсх ще искат в такъв случай.
няма значение какво сте правили до този момент самофинансирано.
не се подават някакви специални документи от предишни опити, има етапна епикриза, където се описва с няколко думи какво е при него, какво при теб и защо се налага ин витро.
докторът не се занимава с това (той пише етапната епикриза), има си човек, който подготвя документите, но ги подавате сами (ти, другарчето ти или заедно).
 newsm78 за момента на въпроса дали трябва да си здравно осигурен не съм сигурна.

baby_neutral успех

# 703
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Много добре го е написала торбеста мечка . Аз да допълня само, че трябва да си здравно осигурена и с непрекъснати здравни осигуровки.
Освен това за кандидатстване по мъжки фактор  трябват 2 спермограми, правени на различни места и с разстояние от месец между тях. Ние правихме една нормална и една разширена. Поне така беше при първия ни опит по фонда. При следващ опит представихме само становище от андролог, че няма промяна в състоянието.

# 704
  • Italia
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори. Но ако наистина е задължително да си здравно осигурен, няма да можем да се доредим.. и двамата сме без осигуровки от 7 години, а ако тръгнем да ги плащаме сега... Naughty ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт