Отговори
# 675
  • София
При д-р Савова наистина се чака много. Веднъж се наложи тя да ме прегледа и след като 2 часа я чаках, ми казаха накрая, че си е тръгнала, та ме пое друг лекар. Иначе и аз съм при д-р Андреева и никога не съм чакала много, дори и без предварително записан час! ,
Alexa, всеки организъм реагира по свой начин дори на лека стимулация, каквато е тази при ЛЦ. При мен например имаше по 2 яйцеклетки и двата пъти, но само едната се оплождаше. При опит на ЕЦ разликата е тази, че няма никакви лекарства, освен инжекцията за таймиране. Разчита се само на една яйцеклетка и рисковете са тя да бъде "изпусната", ако наблюдението не е прецизно, или да се окаже с лошо качество - да не се оплоди или пък ембрионът да не се развие добре и съответно да не се стигне до трансфер. Възможно е също процедурата да бъде спряна на по- ранен етап, ако прегледите и хормоните подскажат, че няма да има и една свястна Я. Разбира се, всички тези рискове ги има и при стимулиран опит, но са в пъти по-ниски, тъй като се залага на повече "материал". По принцип, колкото по-малко са лекарствата, толкова по-добре за организма!

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 17:39 от burty

# 676
Момичета моля за помощ при разчитане на микробиологията в Щерев

anti Chlamydia trach. - IgG, Ratio

anti Chlamydia trach. - IgM Ratio

Еякулат и Трихомони ( ДНК )

Изследване за патогенни микроорганизми
(аеробни) Лаб No

Изследване за Mycoplasma hominis   CFU

Изследване за Ureaplasma urealiticum CFU     newsm78

# 677
  • София
Здравейте, някой да е правил асистирана репродукция при мъжки фактор 40% фрагментирано ДНК? Малко ми е общ въпроса, но започвам да преценям възможностите за читава Бременност.

# 678

(аеробни) Лаб No

Здравей, според мен резултатите още не са излезли.Трябва да гледаш втората колонка Резултат- там ще пише, отрицателен, положителен, не се изолира и т.н.

# 679

(аеробни) Лаб No

Здравей, според мен резултатите още не са излезли.Трябва да гледаш втората колонка Резултат- там ще пише, отрицателен, положителен, не се изолира и т.н.

Ами добре ще почакам още но на резултат има знак * Понеже го качиха в онлайн досието и гледах много странно #Crazy

# 680

(аеробни) Лаб No

Ами добре ще почакам още но на резултат има знак * Понеже го качиха в онлайн досието и гледах много странно #Crazy

И при нас първо беше така, но после се появиха стойности и думи-отрицателен, не се изолира...Резултатите  при нас се появиха постепенно в рамките на 3 дни.Успех!

# 681
Много благодаря Надя!! От скоро и ние сме в тази група, лекуващ лекар ни е д-р Савова и сме с мъжки фактор, оф като се сетя за спермограмата и ми идва да  Cry но като ви чета и ми вдъхвате надежда!! Пожелавам на всички preggo Simple Smile и хубав ден   bouquet

# 682
момичета,знам,че ми е много рано,но вие ще ме разберете newsm53интересуват ме картите за отстъпка в клиниката.най-вероятно ще решим да си следя там бременността.тя е заслуга на др.Савова и ми се иска тя да продължи да се грижи за мен.някоя от вас ползвала ли е "Кредо престиж"и доволна ли е?каква е всъщност"далаверата"от цялата работа.до колкото разбирам,с картата се ползва отстъпка от свободните цени.колко?ние имаме там инсеминации и настоящото инвитро,това носи ли допълнителни отстъпки и какви?накуп ли се плаща стойнистта на картата и кога е разумно да я вземем евентуално?на 13.08 съм на първи преглед след установяването на бременността.раничко е,но се опитваме да направим нещо като план за бъдещите разходи.колко самонадеяно от наша страна smile3532до тук все не успявахме,та сега ли?!моля за коментари от всички с мнение и информация.благодаря предварително  love001

# 683
И на мен ми е каша с тази карта!!! Досега не съм я използвала.

# 684
  • София
tikvi4kata

аз имам такава карта и съм я използвала до сега.
След 1-во инвитро имаш 5% отстъпка за лекарствата за стимулация (само за тях)
След 2-ро инвитро освен върху лекарствата, ползваш и отстъпка в процедурата - например ако имаш да доплащаш 400 лв за ИМСИ , ще платиш само 200 лв

За бременност обаче не знам каква е прИмоцията - влез в ценоразписа и ще видиш пакетите с Кредо какво включват.

И повече за програмата можеш да прочетеш тук

http://shterevhospital.com/invitro/wp-content/uploads/sites/2/20 … estige_sagbal.pdf

# 685
Титке, а ако съм по фонда мога ли да се възползвам от това намаление? Имам да доплащам допълнителни 250лв за процедура, която не е включена към фонда...

# 686
  • София
Ванеска, можеш Simple Smile
Когато ми беше опита по фонда имах да доплащам ИМСИ - 400 лв  и хетчинг 200 лв. С картата ми приспаднаха хетчинга и платих само ИМСИ.

Условието да ползваш картата за отстъпка в процедурата е да имаш преди това 2 ин витро процедури. (това за другите момичета го пиша)

# 687
мерси титке, камък ми падна от сърцето! само 1 платен опит имам, другите са ми по фонда-затова не бях сигурна!

# 688
  • Млечния път
Картата няма да Ви даде намаление за проследяването на бременността, а само за раждане в Щерев, защото не сте я "извадили" преди инсеминациите и инвитрото. При подаване на заявка за нея я ползвате за следващата услуга, която ще е раждането.

пп изчакайте края на първи триместър, ако парите са проблем. успешна и лека бременност!

# 689
  • София
мерси титке, камък ми падна от сърцето! само 1 платен опит имам, другите са ми по фонда-затова не бях сигурна!

Ами те и опити по фонда се броят Simple Smile така, че действай.

focusmocus, последното от опит ли го споделяш ? Странно е това, все пак си правил процедурите там, така че би трябвало да е валидна картата и за другите отстъпки. Не го оспорвам, само размишлявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт