Отговори
# 60
Точно в Надежда мисля да пробвам, поне за второ мнение.
В Щерев имам усещането, че времето е спряло, след всеки мой неуспешен опит нищо не се променя.
Според мен правилно решение  Peace
И моето мнение е, че в Щерев времето е спряло  Sad

# 61
  • София, Бургас
Момичета, защо не смените докторите си, може пък да имат друг подход знам ли...Иначе и друга клиника е вариант..Аз лично, ако трябва да се местя някъде бих отишла направо в Истанбул...Там вече е различен подхода и има по-добри ембриолози...

# 62
  • София
Кате, така е, Истанбул ми е вариант, но за следващ опит, този ще е по фонда.

# 63
За мен лично това местене и обикаляне по клиниките ми е далечно като идея. Просто почвам философски да разсъждавам за всичко...Но лично аз не бих се местила в друга клиника. В Надежда ми е малко като на поточна линия всичко....

# 64
Момичета, споменавате Истанбул. Насочили ли сте се към някоя конкретна клиника и ако да, какви са ориентировъчно цените?

# 65
  • София
cristi,има цяла тема за клиниките в Истанбул с много подробна информация,като изборът се определя и от това,дали имате брак или не,защото в Мемориал,например, можеш да правиш процедура само,ако сте женени: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727839.690.

# 66
  • София, Бургас
Аз не съм се насочила, защото засега съм доволна от всичко в Щерев. От три опита имам един успешен и един кухо яйце..Надявам се четвъртия да е втория успешен Simple Smile

А иначе не съм запозната с клиниките в Истанбул, но на едни познати, които правиха наскоро им излезе 6000, заедно с престоя и лекарствата. Казаха, че лекарствата били доста по-евтини...мисля да проуча дали е така и ако е вярно поне част от инжекциите за другия опит да ги купя от тама, защото моите дози са за като 3 жени.

# 67
hristina21, благодаря!

# 68
Здравейте момичета, имам един въпрос. Миналия месец направих стандартните изследвания за инвитро, но отложихме процедурата за този. Дали ще трябва отново да ги пускам Rolling Eyes

# 69
  • София
Loca, ако имаш предвид вирусология, тя е валидна 3 месеца , МБ е валидна 1 месец, но може и да мине. Аз правих два поредни месеца опити с една МБ

# 70
Loca, ако имаш предвид вирусология, тя е валидна 3 месеца , МБ е валидна 1 месец, но може и да мине. Аз правих два поредни месеца опити с една МБ

да, това и за ПКК се чудех

# 71
Не се лутайте момичета, пробвайте в токуда, виена инвитро център, подхода е австрийски, много са внимателни и не пречупват никой.

# 72
Не знам как е в Токуда инвитро центъра, но много точно казано за "пречупването" в Щерев.
Много пъти съм си тръгвала от клиниката бясна и разочарована, без да мога да си обясня защо се чувствам така. Много голям стремеж има да ти се вманиечи как да мислиш и кое е правилно Mr. Green И на мен това не ми харесва в клиниката.

# 73

да, това и за ПКК се чудех
ПКК е валидна 10 дена.
meche_72, аз пък не съм забелязала някой да се опитва да ми налага начин на мислене. Естествено, че имам доверие на лекаря си. Ако нямаш доверие на лекаря си, просто го сменяй и така все някога ще попаднеш на този, на който ще имаш доверие.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 19:13 от Биси 13

# 74
  • София
Аз също не съм се чувствала "пречупена", нито лекарката ми ми е насаждала нещо, така че явно зависи от повечко фактори това усещане.
Причината поради която бих сменила клиниката ако и следващият ми опит е неуспешен е по-скоро заради ембриолозите, т.к. от лекарят зависи всичко до пункция, после се молиш на ембриолозите да им е късметлийския ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт