Отговори
# 390
  • София, Бургас
Пфф, явно с моите 2400, ще са 3, най-много 4 Я ....Мерси, пънче-мънче Simple Smile

# 391
Момичета, знаете ли какво се носи в клиниката, за да се ползва болничен след пункция?

# 392
  • София
Момичета, знаете ли какво се носи в клиниката, за да се ползва болничен след пункция?

само амбулаторна карта

# 393
Титка, много ти благодаря за светкавичния отговор Wink

Тази амбулаторна карта я взимам от книжарницата и я заверявам при личния лекар, нали? (понеже за пръв път ми се налага за използвам болничен, никак не съм подготвена .. )

# 394
Да, точно така. Като ти е за първи път си я купуваш и отиваш при личния лекар да ти сложат номер и печат. Успех! Hug

# 395
Благодаря , момичета Simple Smile

# 396
Искам да ви попитам преди самия опит какви изследвания се пускат за мъжа и жената и колко струват? Аз знаех само за микробиологиите и тези за спин и васерман, но чета, че хората пускат имунологични и генетични?  Hug

# 397
Преди процедурата задължително се пускат микробиологии и вирусологии за двамата. Микробиологиите имат давност 1 месец, вирусологията - 3 месеца. Всички други неща са по преценка на лекуващия лекар.
МБ струват по 32 лв., за другите незнам цената в Щерев, понеже си ги нося от моя град - там бяха по 64 лв.

# 398
Здравейте мили момичета. Искам да ви попитам на кой ден от месечния цикъл ви започнаха стимулациите?  Hug Знам, че при всеки е индивидуално, но все пак да попитам. Изписваха ли ви преди стимулация противозачатъчни?

# 399
  • София
Стимулацията започва на 2 ден от МЦ (най-много 3 ден)
ОК може да ти изпишат предходния месец ако има задържан фоликул например.

# 400
Аз да попитам като по празниците ще ми е пункцията и ембриотр. мисля,че болничен ще може  да ми се издаде в първия работен ден с датата от пункцията,ако правилно съм разбрала .Благодаря предварително. Peace

# 401
Издават болничен от дата на пункцията, независимо дали е неделя или празничен ден. А самия болничен лист ще получиш в работен ден.

# 402
Издават болничен от дата на пункцията, независимо дали е неделя или празничен ден. А самия болничен лист ще получиш в работен ден.
Nyxia Благодаря за бързия отговор.

# 403
Здравейте,да ви попитам-правят ли все още клизми в клиниката преди пункция?

# 404
  • София, Бургас
Здравейте,да ви попитам-правят ли все още клизми в клиниката преди пункция?
Зависи колко Я предвиждат да изкарат. Моята докторка до 3 броя не прави...

Общи условия

Активация на акаунт