Отговори
# 555
  • София
На мен 2012 ми излезна 2500 лв,като биопсираха 7 ембриона и изследваха пълния набор хромозоми-в тази цена е и транспорта до Италия. Мисля,че цената се опредляше на емрион до 10 бр.  newsm78 По принцип,ако се налага наистина да правиш това изследване,най-добре говори с ембриоложката-Таня Милачич,тя ще ти обясни подробно кое колко струва

# 556
Много благодаря!!!

# 557
здравеите,моми4ета!аз съм нова тук.пациентка сам на доктор савова.на 28.25 ми беше пункцията и имаме 10 ембрион4ета.ще трябва,оба4е да ги замразим,защото полу4их зврска хиперстимулация Cryв момента съм на противоза4ата4ни регулон за 10 дни. и после незнам....някои процедирал ли е така?дано още следващия месец да си ги приберем Praynigнякои минал по тоя път,да каже,моля,как проти4ат нещата.знам,4е вси4ко е индивидуално,но ми е първо инвитро и ве4е съм като пате в кал4ища...и ми е едно притеснено..... Tiredблагодаря ви предварително  bouquet

# 558
Тиквичке, не се притеснявай, успеваемостта от замразени ембриони е като от свежи. По принцип така се прави при хиперстимулация - не могат да рискуват живота ти с трансфер при такива проблеми. Като си вземеш ембрионите, ела да се похвалиш. А кога ще стане това - като приключиш с хапчетата, ще ти дойде и ще започнат да те следят за овулация. На 3 или 5 ден след нея ще ти върнат и бебетата.

Много късмет!

# 559
Здравейте отново  Simple Smile , бях писала отдавна, с много тежък мъжки фактор сме, но след направено ИКСИ съм в 5 г.с. (това беше при последния преглед миналата седмица), да чукам на дърво, засега нещата вървят добре, въпросът ми е: предложиха ми, ако искам, да си закупя пакет за проследяване на бременността, като най-скъпият е 729 лв (на сайта има обширна инормация какво съдържа), та някой ползвал ли го е и има ли смисъл от такъв пакет и дали плащането на всеки преглед отделно+изследвания, когато са необходими, е същото като цена или дори по-евтино?  Simple Smile

# 560
 mi6u-to, честито! Кой ти беше лекуващия лекар?

# 561
благодаря за бързия отговор!дано в движение се ориентирам малко и вси4ко да е ок.утре ще ходим да се разберем за замразяването и да видим снимки на ембрион4етата... Grinningнямам тарпение да ги видя  Heart Eyes

# 562
  • София
Тиквичке,не се притеснявай  Hug Добре е,че сте отложили трансфера,защото,при бременност,симтомите се усилват и става страшно. Аз се наложи да лежа и в клиниката /два пъти,при това/след,за кратко, положителни тестове.  Пак,заради хипер /от най-ниските дози се докарвам с по 15-20 яйцеклетки/ един трансфер отложихме и го направихме със замразени. Ако ембрионите са качествени-замразени или пресни,не им пречи  Peace,важното е при теб нещата да са отшумели,за да се развият по най-добрия начин  Hug

# 563
Здравейте мили момичета, ще започвам ин витро в Щерев София по къс протокол и имам два въпроса:
1. Лекарката ми каза да отида на 1 или 2 ден от месечния цикъл, това значи на 1 или 2 ден от кръвотечнието ли? Със започване на стимулация кръвотечението спира ли или си е както е по принцип?
2. Видях, че се пуска микробиология преди опита, но кога става това. Като отида с кръвотечение не може да се пуска.
Много ви благодаря, мноог ми е притеснено. Embarassed

# 564
Здравейте мили момичета, ще започвам ин витро в Щерев София по къс протокол и имам два въпроса:
1. Лекарката ми каза да отида на 1 или 2 ден от месечния цикъл, това значи на 1 или 2 ден от кръвотечнието ли? Със започване на стимулация кръвотечението спира ли или си е както е по принцип?
2. Видях, че се пуска микробиология преди опита, но кога става това. Като отида с кръвотечение не може да се пуска.

Даааа колкото и неприятно да е те преглеждат докато си в цикъл...няма начин, това е неприятното на късия протокол. Иначе започването на стимулация на 2ри- 3ти ден няма да ти намали кървенето т.е. ще си имаш нормален цикъл Wink

# 565
  • В сърцето на любимия човек
Лекарите са свикнали да преглеждат пациентки в цикъл, изобщо не им прави впечатление, не се притеснявай от това.

# 566
  • София
alexandria_777 , по втория въпрос.Преди ин витро винаги се пуска МБ в Щерев.Но трябва да е в чисти дни..

# 567
 Здравейте!На 23 април 2014г ми правиха оперативна лапароскопия в Щерев-имах много навита лява тръба и липса на овулация.След операцията д-р Тимева ми каза че всичко е наред -тръбата е изпъната и са ми направили фенестрация на яйчниците.Много се зарадвах,защото пишат по форумите,че след такава процедура се нормализирал цикъла и следователно си настъпвала и овулация.Когато ми махна шевовете се разбрахме да се видим 10-15 дни след идването на цикъла за да проследи дали има овулация.Само да уточня,че веднага след операцията имах кървене 4-5 дни за което д-р Тимева ми каза че не е цикъл.Исках да ви попитам нормално ли е от операцията(23.04.14) до днешна дата(05.06.14)да нямам цикъл???Последно цикъла ми е бил на 13.04.14г преди операцията...Правих си и два теста -отрицателни....

# 568

Hug

1. да, от кръвотечението. при мен при всяка стимулация ми намаляваше и като количество, и като продължителност (от 6-7 дни падаше на 4-5)
2. пусни микробиология задължително (преди цикъл), дано не излезне нещо, което да ти отложи опита

успех  Grinning

# 569
Благодаря ви, днес си пуснах микробиология на влагалищен секрет за 30 лева, дано да е това. От друг град съм и си я пуснах тук, дано да не е проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт