Отговори
# 570
  • София
Здравейте!На 23 април 2014г ми правиха оперативна лапароскопия в Щерев-имах много навита лява тръба и липса на овулация.След операцията д-р Тимева ми каза че всичко е наред -тръбата е изпъната и са ми направили фенестрация на яйчниците.Много се зарадвах,защото пишат по форумите,че след такава процедура се нормализирал цикъла и следователно си настъпвала и овулация.Когато ми махна шевовете се разбрахме да се видим 10-15 дни след идването на цикъла за да проследи дали има овулация.Само да уточня,че веднага след операцията имах кървене 4-5 дни за което д-р Тимева ми каза че не е цикъл.Исках да ви попитам нормално ли е от операцията(23.04.14) до днешна дата(05.06.14)да нямам цикъл???Последно цикъла ми е бил на 13.04.14г преди операцията...Правих си и два теста -отрицателни....

mileska, след лапараскопия е нормално да ти дойде цикъла.
Моята операция беше миналия вторник и 2 дена след нея ми дойде.
При теб леко прокървяване ли беше или силно като при цикъл?

# 571
Mileshka, аз правих диагностична лапароскопия в Щерев преди 2 години - на 14 ден от цикъла. Дойде ми на 52 рия ден след последната менструация и то след преглед на 44 ден и прием на Дуфастон. При прегледа нямаше кисти, матката и лигавицата бяха нормални.

# 572
  • София
Здравейте момичета,
Следя редовно какво пишете, но не съм от най-активните  Rolling Eyes Но от няколко дни се чудя дали да ви питам и накрая се реших  Grinning Подадох документи за ин витро в Щерев. От самото начало съм при д-р Арабаджи. Та въпросите са ми има ли момичета, които да са били при д-р Арабаджи, имате ли някакви наблюдение и препоръки. Реших да питам, защото виждам, че повечето сте при други доктори и ми стана странно. Да не взема да объркам нещо и да загубя още толкова време  newsm78

# 573
Здравейте! Може ли някой да ми изпрати телефона на д-р Тимева на лични. Благодаря ви!

# 574
Здравейте!На 23 април 2014г ми правиха оперативна лапароскопия в Щерев-имах много навита лява тръба и липса на овулация.След операцията д-р Тимева ми каза че всичко е наред -тръбата е изпъната и са ми направили фенестрация на яйчниците.Много се зарадвах,защото пишат по форумите,че след такава процедура се нормализирал цикъла и следователно си настъпвала и овулация.Когато ми махна шевовете се разбрахме да се видим 10-15 дни след идването на цикъла за да проследи дали има овулация.Само да уточня,че веднага след операцията имах кървене 4-5 дни за което д-р Тимева ми каза че не е цикъл.Исках да ви попитам нормално ли е от операцията(23.04.14) до днешна дата(05.06.14)да нямам цикъл???Последно цикъла ми е бил на 13.04.14г преди операцията...Правих си и два теста -отрицателни....

Ами на мен цикъла ми не е
много обилен,така че може да се брои за такъв,но зощо д-р Тимева ми каза че това не е цикъл?И ако не е цикъл трябва да броя от последната менстр.,която беше на 13.04.14-аот тогава става много време...нещо съвсем се обърках.Мисля тази седмица да отида на преглед да ми се изяснът нещата.
Здравейте момичета,
Следя редовно какво пишете, но не съм от най-активните  Rolling Eyes Но от няколко дни се чудя дали да ви питам и накрая се реших  Grinning Подадох документи за ин витро в Щерев. От самото начало съм при д-р Арабаджи. Та въпросите са ми има ли момичета, които да са били при д-р Арабаджи, имате ли някакви наблюдение и препоръки. Реших да питам, защото виждам, че повечето сте при други доктори и ми стана странно. Да не взема да объркам нещо и да загубя още толкова време  newsm78

# 575
Здравейте момичета,
Следя редовно какво пишете, но не съм от най-активните  Rolling Eyes Но от няколко дни се чудя дали да ви питам и накрая се реших  Grinning Подадох документи за ин витро в Щерев. От самото начало съм при д-р Арабаджи. Та въпросите са ми има ли момичета, които да са били при д-р Арабаджи, имате ли някакви наблюдение и препоръки. Реших да питам, защото виждам, че повечето сте при други доктори и ми стана странно. Да не взема да объркам нещо и да загубя още толкова време  newsm78

Мушмулче, имам достатъчно приятелки и познати, пациенти на д-р Арабаджи, някои вече сбъднали мечтата си, други още вървящи по пътя към нея. Не съм чула досега от някой от тях други отзиви, освен позитивни - компетентна, амбициозна, внимателна и много ангажирана с пациентите си!  Peace  bouquet В никакъв случай няма да загубиш време при нея, а само ще спечелиш! Късмет!  fingerscrossed

# 576
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте! Може ли някой да ми изпрати телефона на д-р Тимева на лични. Благодаря ви!
Д-р Тимева не дава телефона си на пациентите - нито на бременни, нито на жените в стимулация. Ако искаш да се свържеш с нея, това става през регистратура и когато тя има време се обажда.

# 577
Mileshka, аз правих диагностична лапароскопия в Щерев преди 2 години - на 14 ден от цикъла. Дойде ми на 52 рия ден след последната менструация и то след преглед на 44 ден и прием на Дуфастон. При прегледа нямаше кисти, матката и лигавицата бяха нормални.
Дано и при мен няма кисти и всичко да е ок ще отида на преглед в понеделник и ще разбера.

# 578
  • София, Бургас
Здравейте момичета,
Аз имам един колега, който е при нея. Няколко години се бореха и декември го срещнах в клиниката/в момента не ходя на работа и не знаех/. Бяха в деветия месец и всеки момент очакваха бебчето Simple Smile

# 579
Здравейте момичета,

Hug нищо няма да объркаш, доволна съм от нея  Grinning успех

# 580
Д-р Тимева не дава телефона си на пациентите - нито на бременни, нито на жените в стимулация. Ако искаш да се свържеш с нея, това става през регистратура и когато тя има време се обажда.
Благодаря ти за бързия отговор!

# 581
  • София
Margaritka, kateto_85, торбеста мечка много, много ви благодаря за мненията  Hug Hug Hug Аз също много харесвам колко е спокойна и как обяснява всичко, за което я попитам, но ми трябваше малко подкрепа Simple Smile Simple Smile По нейна препоръка мисля да пробвам и едно леко стимулиране и ин витро със самофинансиране, преди да дойде момента да ме повикат за държавното:) Дано всичко се случва вече, както му е реда:) Много успех пожелавам на всички.  Peace
P.S Предполагам, че като започна да навлизам по-сериозно в темата ще се допитвам и ще споделям повече  Laughing

# 582
Мушмул - казаха ли ти с какво ще те стимулират?

# 583
  • София
Мушмул - казаха ли ти с какво ще те стимулират?

Не, не ми казаха, аз дори и не попитах. Просто ми казаха, че ако искам и имаме пари, разбира се, мога да го направя това. Мисля следващият месец да отида и да поговоря по-подробно какво точно ще се случи, с какво и как. Ние сме с мъжки фактор и ми казаха, че може с лека стимулация ( разбира се зависи как реагирам) да извадят около 10 яйцеклетки и да пробваме.
Казаха ми, че може стимулацията да ми излезе грубо около 1000-1500 лв., но забравих да попитам колко се плаща после за самото оплождане и трансфера (ако така правилно се казват процедурите:))). Защото съпругът ми е разбрах, че 1000-1500 лв. за стимулация и после около 2500лв за другото, което реално си е равно на самофинансирано ин витро.
Та мисля да ходя да задам тези въпроси, освен ако някой от вас няма отговор  Grinning

# 584
10 яйцеклетки изобщо не е лека стимулация  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт