


След 5 години в една от големите месопреработки на южна България, след 1 година в една от големите транжорни за импорт и експорт и в кланица.
Изобщо не знам какво представлява месо и колбас и какво съдържа.
Забележка: аз съм човека, който пише Е-тата на етикетите на кренвиршите, не съм този, който ги тегли в магазина.
Имам си повече от идея. Имам спецификациите на всички адитиви и т.н.
Защо ям месо ли, защото мисля, че е едно от малкото неща, за които си имам идея. Зеленчуците и плодовете ги ям без идея и си мисля, като вица "Като знам аз какъв инженер съм как да ида на лекар". Само дето аз съм и лекар и инженер - ветеринарен лекар и инженер технолог на месото рибата и яйцата. Иначе си нямам идея от храна и от анатомия, здраве и т.н. За това чета и мълча, чета и мълча, но на 2-3 страници, като прочета за д-р Евтимова, Емилова, д-р Яжте ябълкова, д-р Правете клизмова не се сдържам.