ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 233
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 440
Toва е основната причина да не дам кестени на котка - белят се ужасно трудно, а тя да ми ги яде...

# 1 441
Е, повече от 100% процента не може да е месото в надениците, а подозирам, че дори и в най-елитните такива е по-малко. Нали има и сланинка, и подправки.

# 1 442
Сланината си е о.к. но другите неща не са. Ако много силно ме привличаха месните мезета, щях да се науча да си ги правя сама, в готварския има чудна тема по въпроса, не е особено трудно.

# 1 443

Цитат
Добрите наденици са от поне 120% месо и струват поне два пъти по-скъпо от пържолите
Италиански и испански са

В тази връзка го казах - такива наденици просто няма.

# 1 444
Е, повече от 100% процента не може да е месото в надениците, а подозирам, че дори и в най-елитните такива е по-малко. Нали има и сланинка, и подправки.

Така се водят, защото са сушени
Иначе на пресните си пише колко % месо имат
От тях взимаме 95%-ови

# 1 445

Цитат
Добрите наденици са от поне 120% месо и струват поне два пъти по-скъпо от пържолите
Италиански и испански са

Да, няма, в БГ
Другаде има

# 1 446

Цитат
Италиански и испански са

Да, няма, в БГ
Другаде има

Няма - има подвеждаща информация на етикета. Казвам го, въпреки че съм сигурна, че са много по-хубави от българските наденици от под 10 лева (не съм сигурна точно колко струват) килото.

# 1 447
Нашите са почти 100% месо,предимно телешко и малко свинско.
Купихме месото(от едно село странджанско) и мъжът ми го носи тук в една фирма,пред него смляха месото+подправки и ги напълниха,
цялата работа за 2 часа.Изсъхнаха за 3 седмици.
Много са вкусни,нищо общо с мазньоча по вериги и месарници

# 1 448
# 1 449
Re: Любители на Котки Тема 80
« #421 Съб., 11 Ян. 2014, 09:39 »

Здравейте пак, котек е добре тази сутрин. Вече пишка нормално. В понеделник сме на лекар, все пак, но се успокоих, след малко отивам да му купя от тази храна, на Роял Канин за бъбреците. Много се бях притеснила.

Надявам се , да не ми се расърдят , че ги цитирам .

# 1 450
Крайно време  е някой да пусне по интригантска тема в клюкарника и тази за приключи.

Не ти се ще да приключва темата, май.  Laughing

# 1 451
Крайно време  е някой да пусне по интригантска тема в клюкарника и тази за приключи.

Не ти се ще да приключва темата, май.  Laughing

Бурята утихна , до 115 беше предната, тази май малко по- малко , 3-тата да видим.  Mr. Green

# 1 452
Героите са уморени. Не можахме да навъртим 100 страници. Срамота. Laughing

# 1 453
  • София
Постите свършиха, пържолите се изядоха и се изтърколи цяла работна седмица.

# 1 454
  • София
Май единствения положителен ефект от темата е, че собствениците на кучета и котки научиха, че не трябва да ги хранят с гранули.

Общи условия

Активация на акаунт