Да, да, има някакъв проблем - ще изтрия поста, за да не дразни

Заводите в Девня не са ги били открили тогава имай го предвид . 

По сладост са почти еднакви. Счита се, че кафявата е МНОГО по-полезна от бялата, но реално тя е само съвсем малко по-полезна!
По сладост са почти еднакви. Счита се, че кафявата е МНОГО по-полезна от бялата, но реално тя е само съвсем малко по-полезна! 

. защото махането на триците и рафинирано тогава не са били познати . Глинени съдове по селата , само паници и стомни , метала се познава мноооого по отдавна . И щом момиче с зехтин са си мазали косите, значи им е оставало и за готвене . Медни съдове също така са се ползвали. Не знам какви източници ползваш , но преди 300 години не сме били в каменната ера . Сапун се прави и от зехтин , турците не консумират свинско , съответно и сапун от мас не са правили . Не знам какво толкова ти е влязла тази свинска мас толкова в главата и се инатиш като магаре и не приемаш фактите , че не си права. Аз съм готвила в гърне и мас ,еле свинска не е нужно.
Заводите в Девня не са ги били открили тогава имай го предвид .
В северна България където са гледали много прасета може и така да е било , което не важи за цялата околия , еле за целя свят кардинално . Стига писа безумици.

виждала сьм доста нюанси на захар).Препоръчани теми