Здравей, Лора!
Аз съм против яденето на месо. Почитател съм на Лидия Ковачева и това реши мои реални и сериозни лични здравословни проблеми, както и ме е предпазило от нови до момента.
При мен е въпрос на лично убеждение и дългогодишен личен опит. Нямам нужда от този артикул и се чувствам здравословно в пъти по- добре от времената, когато съм го потребявала, въпреки, че тогава съм била с 20 години по- млада. Мога да копна по веднъж в месеца парче шунка, но съм до там. Ям риба и морски дарове, обаче. Основно консумирам сурови плодове и зеленчуци, салати, варива, семена и ядки, пека домашен хляб. Не съм веган. Уважавам, обаче, изборът и на веганите- така решили, така живеят. Ям сирене и яйца- изключително домашни, като внимавам с количествата. Сладкишите у нас правя с краве масло, основно. Готвя със и слагам на салатите зехтин. Маргаринът ми е от години напълно непознат продукт. У нас не се купува и консумира. Свинската мас- също.
Това няма общо с децата ми и с когото и да било друг. Всеки избира сам как да живее. Те също ще изберат, когато пораснат.
Това няма нищо общо и с въпроса какво са яли предците ми до Ной, нито с това, какво обличам и нося и каква козметика ползвам.