Козметични открития и любимци за 2013-та

• 20 718
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Лелеее момичета, тези пясъчни лакове били страшна работа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре, че е форума и тия дни като заговорихте за тях. Гледам всики пише, че това е откритие на годината. Взех си на ГР. Ето този:
Скрит текст:
Направо не мога да му се нарадвам. Heart Eyes

# 76
Аз съм супер въодушевена от есенната колекция Рири МАС и ползвам почти ежедневно продуктите от нея.

# 77
Хубава идея за тема   bouquet
Много продукти пробвах за пръв път през 2014, учудващо някои улучих Simple Smile
Но ако трябва да откроя най-любимите ми и тези, които по всяка вероятност ще ползвам отново, това са:
Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex

Тази спирала 2 в 1 на Rimmel

и това червило Une със супер натурален цвят

# 78
  • Бургас
Откритията ми за 2013 са метеоритите на Герлен, пудрата на Кларанс както и новата им спирала.
Сенките на Диор както и глосовете на Шанел( хич не ги харесвах). Лаковете на YSL за устни и нокти  Laughing , червилото  Ruby Woo.
От бялата козметика  продуктите от серията Ибуки на Шисейдо.
Между другото забелязвам, че метеоритите ми 01 се различават от коледните. Коледните не се разпрашват така.

# 79
  • на последния етаж
Чудесна тема!   bouquet
Моите открития и любимци тази година са:
- ружовете  и палитрите на Sleek
- четките на Zoeva

- кремовете за лице на Korres от сериите с магнолия и с дива роза
А откъде купувате козметиката на Корес?

# 80
Най-голямото парфюмно откритие в живота ми след Коко Шанел. Част от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
За мен откриятията за 2013 са продуктите за контуриране и хайлайтърите  Heart EyesЗа първи път прочетох тук за тях.  Пясъчните лакове начело с Opi Stay the night.   Blush Разбира се очната линияШанел е марката на годината за мен,парфюми и декоративна козметика.  Въобще тук прекарах времето си много приятно, научих не малко, благодаря за труда на всички споделящи и съветващи   bouquet Дамите, с които разменях (и не само това) с лекота и удоволствие, те ще се познаят, прегръщам ви  Hug Две мили парфюмни феи ми изпратиха проби без да искат насреща нищо, толкова ме трогнаха  Hug  Въобще за мен форума си беше откритие най-голямо
Пожелавам на всички да посрещнете Нова година много здрави, усмихнати и сияйни и това да продължи през цялата година   bouquet

# 82
Ето го и пълния списък с моите фаворити за 2013  Grinning
(снимката е линк)

# 83
  • гр.София
Моето козметично откритие за 2013 г. е този форум  Grinning ,тук научих страшно много неща.
Благодаря Ви Hug
Весело посрещане на новата година и много сбъднати мечти   bouquet

# 84
  • в 1001-та нощ
Веси, радвам се да видя  палитрата на Пупа сред фаворитите ти  Peace  за мен беше незаслужено оплюта във форума  Peace

# 85
Палитрите на Пупа са супер аз имам 2 бр- тази която има Весито и Пупа Принцес.................супер са си

# 86
  • в 1001-та нощ
Нали  Peace и минералните сенки са великолепни  Peace

Аз ще добавя и коледната палитра на Смашбокс  - Click you're it!!! Имам и непробвани продукти, но тази палитра надмина всичките ми очаквания   Party Flutter

Ще добавя снимка по-нататък  Blush

# 87
аз имам и от тези https://www.pupa.it/ita/make-up/occhi/Product/vamp-cream-eyeshadow.aspx - цветове 201 и 500- от една съфорумка , която ми ги купи от Италия - жалко, че няма да ги внасят у нас.
Също така имам и https://www.pupa.it/ita/make-up/occhi/Product/vamp-compact-eyeshadow.aspx - цвят 304 - супер са 

# 88
  • Пловдив
Моите открития през тази година, най-вече благодарение на форума  Simple Smile са:
1.Метеоритите на Герлен
2.Козметиката на Кларинс, Ланком и Филорга и по-конкретно ФДТ Everlasting, серума Визионер и спирала Драма
3. Продуктите за коса на Наши
4. Сега с нетърпение чакам Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder Duo.

Искам да пробвам и козметиката на МАС, но за съжаление не живея в София и не знам от къде да си я поръчам.

# 89
  • в 1001-та нощ
За МАС мисля - няма проблем да изпратят с куриер или съфорумка да вземе и изпрати, ако няма да избираш на място и знае какво желаеш  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт