Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 865
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
А в друг аспект -позна ли ти?
Нямаше друг аспект LaughingКато ти намекнат че имаш рак, не питаш за мъже, а бягаш към поликлиниката  Grinning
Нямам рак де! Така рече доктора! Laughing

Те такива на съд трябва да ги пращаме.  Помните ли аз защо се включих тук. Защото малоумната бивша медицинска сестра Симеонова предрече край на житейския път на близък човек през септември. Нали се сещате как съм живяла до септември и през всеки един септемврийски ден. Господ да я съди!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 12:58 от мамарамболина

# 196

Те такива на съд трябва да ги пращаме.  Помните ли аз защо се включих тук. Защото малоумната бивша медицинска сестра Симеонова предрече край на житейския път на близък човек през септември. Нали се сещате как съм живяла до септември и през всеки един септемврийскиден. Господ да я съди!
[/quote]
Даааааа! Я голямата ясновидка  циганката Станка, рече че имам проклятие. Тя щяла да го свали срещу 660 лева. Нищо работа! Laughing Като се замисля, явно съм много търпелива щом още не съм опердашила някоя такава! Laughing
А сега сериозно! Мисля, че това беше сигнала свише да престана да ходя по врачки. Каквото писано- това е! Който доживее- ще види!

# 197
някой чувал ли се е  скоро с бобо?

# 198
Здравейте и от мен.За експеримента да се обада и аз. На ден се обаждат по някои и друг човек с проблеми разбира се и каквото зависи от мен им помагам.Незнам защо ама не искат да пишат че са се консултирали с мен или са имали лична среща  и аз съм тактичен и уважавам тяхното мнение.За себе си оценка няма да давам нито ще се рекламирам.,на които му трябвам ще ме намери наи малкото на личен.Пращам на всички доза щастие и късмет и нека всеки намери правилният път за себе си в живота. newsm78

# 199
Мога само да кажа,че аз като и звъннах все пак казах,че от форума на БГ мама съм взела телефона...тя меко казано се ужаси Simple Smile)) Каза " ужас" и аз я попитах защо,все пак има доста положителни мнения за нея и тя каза,че просто и така едва смогвала и незнаела дали тази с тази реклама ще може да се оправи със запитванията.

# 200
Здравейте и от мен.За експеримента да се обада и аз. На ден се обаждат по някои и друг човек с проблеми разбира се и каквото зависи от мен им помагам.Незнам защо ама не искат да пишат че са се консултирали с мен или са имали лична среща  и аз съм тактичен и уважавам тяхното мнение.За себе си оценка няма да давам нито ще се рекламирам.,на които му трябвам ще ме намери наи малкото на личен.Пращам на всички доза щастие и късмет и нека всеки намери правилният път за себе си в живота. newsm78
Благодаря!Подобно!

# 201
Мога само да кажа,че аз като и звъннах все пак казах,че от форума на БГ мама съм взела телефона...тя меко казано се ужаси Simple Smile)) Каза " ужас" и аз я попитах защо,все пак има доста положителни мнения за нея и тя каза,че просто и така едва смогвала и незнаела дали тази с тази реклама ще може да се оправи със запитванията.

Здравейте!

А коя е тя?

# 202
Лидия от Хаджи Димитър:

първата й прогноза не се сбъдна, поне не още. Тя беше хубава, но имаше и доста негативни. Надявам се да не ми е познала за нищо Grinning

Ако още някой е ходил...

# 203
Здравейте, докато се рових из интернета намерих тази статия за  правене на ритуал за събиране, което е малко странно - тук е описано как да си го направиш сам. Но мен ме е страх първо и второ не вярвам  #Crazy http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BC … D0%B9%D0%BA%D0%B8

# 204
  • бургас
Здравейте, докато се рових из интернета намерих тази статия за  правене на ритуал за събиране, което е малко странно - тук е описано как да си го направиш сам. Но мен ме е страх първо и второ не вярвам  #Crazy http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BC … D0%B9%D0%BA%D0%B8

аз не вярвам на това,пълни глупости,снимка,монетка,вързопче  #Crazy Laughing

# 205
  • София
Здравейте и от мен.За експеримента да се обада и аз. На ден се обаждат по някои и друг човек с проблеми разбира се и каквото зависи от мен им помагам.Незнам защо ама не искат да пишат че са се консултирали с мен или са имали лична среща  и аз съм тактичен и уважавам тяхното мнение.За себе си оценка няма да давам нито ще се рекламирам.,на които му трябвам ще ме намери наи малкото на личен.Пращам на всички доза щастие и късмет и нека всеки намери правилният път за себе си в живота. newsm78

Аз се свързах с теб на лични преди Нова Година! Изключително интелигентна и изчерпателна комуникация!!!  bouquet За бъдещето ще видим,но самия факт,че отново имам надежда,за мен е достатъчно.Огромно благодаря!  bouquet

# 206
и аз се бях свързала с бобо миналата седмица и искрено се надявал да ми е познал итова което ми каза да се сбъдне.Благодаря му и желая успех на него и на всички вас  Simple Smile

# 207
bobo08, дано си по-добра версия на Ники Узунов, защото е хубаво да си добронамерен и да предсказваш само хубави неща, но не всеки има нужда да живее с празни надежди...

# 208
Здравейте!Дано комуникацията с мен има положителен резултат.Повечето хора се обаждат и искат да чуят едно а чуват съвсем друго, то не зависи от мен . на някои казвам не толкова приятни неща но така им излиза.Аз ако можех за самият себе си да виждам в бъдещето смятахте ли че ще си пиша с вас сега , това е в рамките на шегата разбира се.Не се притеснявам и аз да стигам до услугите на колеги когато съм раздвоен за нещо ,така че се мисля че съм като всеки един от вас.Пожелавам ви късмет и по малко да имате питания към нас,лек ден! newsm78

# 209
Здравейте!Дано комуникацията с мен има положителен резултат.Повечето хора се обаждат и искат да чуят едно а чуват съвсем друго, то не зависи от мен . на някои казвам не толкова приятни неща но така им излиза.Аз ако можех за самият себе си да виждам в бъдещето смятахте ли че ще си пиша с вас сега , това е в рамките на шегата разбира се.Не се притеснявам и аз да стигам до услугите на колеги когато съм раздвоен за нещо ,така че се мисля че съм като всеки един от вас.Пожелавам ви късмет и по малко да имате питания към нас,лек ден! newsm78
  е това явно е доказателство ,че човека не казва само хубави неща...,казва и това което някой не иска да чуе,така че ,това че на мен каза хубаво и и аз искам да се сбъдне не може да съдим че на всички така е казал.аз специално по принцип съм много объркана ,защото като ви казах преди,много прекалявах и сега е по добре да мине малко време , а пък и на вас искам да кажа не прекалявайте с ходенето по тези места,наистина понякога вреди много,дори и да не го осъзнаваме......

Общи условия

Активация на акаунт