Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 736
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Коя е тази баба Минка? newsm78
http://tv7.bg/%D0%A4%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … html#.Uul4rdJ_t3g   за тази жена питах MayyaI 

# 316
Аз преди 3 месеца се обаждах на Гергана Герасимова за изчистване на енергийно поле.Изпрати ми една парфюмирана вода,восък,на който да спя и после да го изхвърля във вода ,взе ми 50 лева,след което майка ми почина и аз оттогава съм зле.Каза,че нямам магии,но определено е шарлатанка.
Направо ми се насълзиха очите като прочетох това...искрено се надявам тази жена да няма нищо общо със смъртта на майка ти.А аз за пореден път се убеждавам колко са опасни тези места и колко много трябва да се внимава къде се ходи.Честно да ви кажа много искам да се спра да ходя по този места...и се надявам да се  откажа...някой ден,макар че на този етап мие трудно.Между другото вчера се пристраших да звънна на Сирма,като изтече срока ще ви пиша дали съм доволна.А на теб цеци желая всичко най хубаво и дано не попадаш на лоши хора никога вече Simple Smile

# 317
Коя е тази баба Минка? newsm78
Ако питате за баба Минка от Осетиново ,аз съм ходила при нея преди около 2 години.гледаше ми на захар на коята бях преспала.Аз лично не съм доволна,почти нищо не ми каза,но това си е мое мнение,иначе съм чувала други които да доволни.

# 318
  • София
Благодаря за отговора!

# 319
Благодаря за отговора!
Няма проблем Hug .Сега аз искам да ви попитам нещо..случвало ли ви се е често да ви гърмят крушките в къщи ,а пък и на други места,и то когато само вие ги светвате.На мен започна да ми се случва много често,днес дори 2 пъти ,единия път у баща ми  и после веднага като се прибрах вкъщи.у баща ми направо крушката се пръсна цялата,не знам как не ми хвръкнаха стъкла в очите,много се изплаших...може ли да се дължи на много отрицателна енергия

# 320
Може ли малко помощ от публиката  Sunglasses Препоръчайте ми някоя гледачка или гледач от София, моля?

# 321
  • София
Благодаря за отговора!
Няма проблем Hug .Сега аз искам да ви попитам нещо..случвало ли ви се е често да ви гърмят крушките в къщи ,а пък и на други места,и то когато само вие ги светвате.На мен започна да ми се случва много често,днес дори 2 пъти ,единия път у баща ми  и после веднага като се прибрах вкъщи.у баща ми направо крушката се пръсна цялата,не знам как не ми хвръкнаха стъкла в очите,много се изплаших...може ли да се дължи на много отрицателна енергия
Е, на кого не се е случвало? А защо да не се дължи на ПОЛОЖИТЕЛНА енергия?

# 322
Благодаря за отговора!
Е, на кого не се е случвало? А защо да не се дължи на ПОЛОЖИТЕЛНА енергия?
Дай Боже да е положителна... Simple Smile ама за един ден два пъти..и все се случва така че при мен гърмят,при другите много рядко се е случва,а пък бях чела че е може да е нещо свързано с енергиите,та за това ви попитах Simple Smile

# 323
  • София
Сигурно е свързано с енергии. Чувала съм. че с неконтролирани. Ама нека и други се изкажат.

# 324
И на мен ми се случва.Фалшиви китайски.

# 325
Сигурно е свързано с енергии. Чувала съм. че с неконтролирани. Ама нека и други се изкажат.
и аз съм чувала нещо подобно ,за това ми е малко притеснено,моля ви кажете ако знаете нещо

# 326
  • София
Не знам защо, ама спри да се притесняваш.   bouquet

# 327
  • София
Крушки и при мен гърмят на поразия през ден. Мисля, че това са просто некачествени крушки това е. Не се задълбавайте с негативни енергии. Всичко ни е наред:)) Хайде усмивки от всички и да гледаме напред. Аз мисля, че живота ако трябва ще ни срещне с подходящите врачки във време когато най-малко очакваме. Повече няма да раздавам вярата си на шарлатанки. Преди 5-6 години така се бях омотала от ходене, да не кажа че бях зависима. Добре, че се освестих и приключих. Но продължавам да ви чета с интерес, само за иформация. Но не знам при коя от всички тук бих отишла на този етап. Щ

# 328
  • София
Крушки и при мен гърмят на поразия през ден. Мисля, че това са просто некачествени крушки това е. Не се задълбавайте с негативни енергии. Всичко ни е наред:)) Хайде усмивки от всички и да гледаме напред. Аз мисля, че живота ако трябва ще ни срещне с подходящите врачки във време когато най-малко очакваме. Повече няма да раздавам вярата си на шарлатанки. Преди 5-6 години така се бях омотала от ходене, да не кажа че бях зависима. Добре, че се освестих и приключих. Но продължавам да ви чета с интерес, само за иформация. Но не знам при коя от всички тук бих отишла на този етап. Щ

Like! Like! Like!

# 329
  • бургас
Благодаря за отговора!

и аз имах същата ситуация с крушките ,на месец съм сменяла по 5-6,една гледачка миналата година гледа на карти и го каза това че постоянно гърмят крушките в нас, и че това се дължи на магията която имах,при положение че живея по квартири,навсякъде гърмяха често,сменяла съм фирми на производители пак съща работа,така че не отричам че възможно да е от магия или отрицателна енергия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт