Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 742
  • 756
  •   2
Отговори
# 300
  • бургас
Здравейте някой ползвал ли е услугите на ходжа Седат от Бургас. Той казва, че уж не взимал пари, а на мен ми иска 100 лв за шамана , с който работил с арабски защити #Crazy

не съм чувала за него,но внимавай с тези "арабски неща",да не стане обратен ефект,вместо да изчистят,да навредят,копанарски и арабски магии са най-силни и опасни  Peace

# 301
Включвам се пак имаме ли информация за тази гледачка ]http://www.alo.bg/1381585] моя позната се е свързала с нея и казала че има магия с живак и мензис  ooooh! и за 3 дни щяла да оправи нещата с някакъв ритуал срещу 190 лв #Crazy

# 302
  • София
http://tv7.bg/%D0%A4%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … html#.Uul4rdJ_t3g   за тази жена питах MayyaI  надявам се филма да ти е харесал,и всички които са го гледали,и всеки да извади най-доброто за себе си Simple Smile)

Много ми хареса филма. Благодаря.  Hug Heart Eyes
Баба Минка не съм я чувала. Дано някой ходил при нея сподели.   bouquet

# 303
  • София
г-н Ангел от Дианабад незнам с какво ви е помогнал, но със сигурност знам че няма човек, който да ти прави по 5 магии на ден и Ангелчо да ги вижда. То това е безумие просто. А днес пък от човек, който се познава много добре с Ангел разбрах, че се готви за пътешествие до Куба. Така, че давайте спонсорирайте човека трябва да пътува все пак. Не го познавам лично и не искам да го познавам.

Момичета, и на мен ми се ходи в Куба.  Joy Предложения?

# 304
И на мен.
Може и групово...

# 305
  • София
Ами, да се специализираме тогава, едните да правят, другите да развалят. Joy
То колко му е да завиеш слива в хартия и да кажеш, че като омекне значи магията е развалена. Joy

# 306
То колко му е да завиеш слива в хартия и да кажеш, че като омекне значи магията е развалена. Joy

Няма дори и нужда от разход за слива.Авторитетното( разбирай -безпардонно) деклариране, че си сполетян от магия, изречено от веща врачка, е предостатъчно.

# 307
  • София

Няма дори и нужда от разход за слива.Авторитетното( разбирай -безпардонно) деклариране, че си сполетян от магия, изречено от веща врачка, е предостатъчно.

Малко приличам на веща врачка. Руса съм Joy. Ама ще поработя в/у авторитетни и безумни изказвания.  Laughing

# 308

Малко приличам на веща врачка. Руса съм Joy. Ама ще поработя в/у авторитетни и безумни изказвания.  Laughing
В такъв случай, голям просперитет те чака!/Просперитет,обаче, не е подходяща дума.С клиентела ползвай семпъл,но страшно убедителен  изказ от сорта  на " ногу пари ша земиш, ма дай тука първо на мене!"

# 309
  • София

Малко приличам на веща врачка. Руса съм Joy. Ама ще поработя в/у авторитетни и безумни изказвания.  Laughing
В такъв случай, голям просперитет те чака!/Просперитет,обаче, не е подходяща дума.С клиентела ползвай семпъл,но страшно убедителен  изказ от сорта  на " ногу пари ша земиш, ма дай тука първо на мене!"
Дано! Дано! Преди няколко дни ме срещна "врачка" пред Шератон. Ама много постна  Laughing Викам и "Г-жо, нещо не видяхте последната манипулация". Тя:  Shocked Операцията, дето си махнах от челото тату-то "глупачка" . Laughing 

# 310
По въпроса за така наречените магий,в България има може би най-много двама-трима,които правят и развалят такива неща.Повечето от така наречените ясновидки и идея си нямат какво означават наистина и как се правят,говорят глупости за да искарат някой лев #2gunfire

# 311
  • София
Напълно съм съгласна!   bouquet
Остава само да ги намерим.   Praynig

# 312
Сигурна съм,че са скрити някъде по селцата и никому известни за съжаление.И на мен би ми било интересно да се срещна с такъв човек  bouquet

# 313
  • София
A тази баба Минка? Гледахте ли я?

# 314
Коя е тази баба Минка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт