Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 606
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • бургас
Здравейте  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
знаем ли нещо за

http://abcblog.eu/?p=4588

тази направо ни погреба за лятото  Laughing Laughing егати прогнозите дето ги дава,много "позитивна" ясновидка  Joy Joy

# 466
  • София
Tя затова е ясновидка, за да казва как стоят нещата, а не да дава позитивни прогнози, които не отговарят на истината, само защото някой иска да чуе точно това!

# 467
Здравейте. Преди време писах тук за една нумероложка Елена Андреева. Много съфорумки ме питаха за нея и за това публикувах номера ѝ в темата. Интересува ме дали някой я е посетил и какви са впечатленията му?

Също се интересувам и за нови или стари мнения за Ели Маринова- таро и нумерология, участва непрекъснато в разни предавания. Една позната наскоро е ходила на консултация при нея. Таксата била 50лв. и включвала и таро и нумерология, отделила ѝ е близо два часа. Нещата, които ѝ е предсказала са за напред във времето и още не може да ми каже колко ѝ е познала. За това питам дали някой има отзиви.

# 468
  • бургас
Tя затова е ясновидка, за да казва как стоят нещата, а не да дава позитивни прогнози, които не отговарят на истината, само защото някой иска да чуе точно това!

времето ще покаже как стоят нещата с нейните прогнози  Wink лятото наближава....

# 469
Ели Маринова-от позицията на времето мога да кажа,че нищо не позна.Абсолютно нищо.Ходих при нея 2012.Наистина отделя 2 часа,които минават в писане и смятане.Само че тогава таксата беше 40 лева.Последния половина час го отдели,за да ми дава модни съвети.Ако съм искала да привлека вниманието на мъжете,не можело да се обличам като монахиня.

# 470
Здравейте,сега намирам темата.Давам координати на две жени,който са ми помагали през годините(може да е писано назад за тях).
Наташа-Враца - 0888 327493
Геновева-Бяла Слатина - 0887 521965.
Дано да ви бъдат полезни.

# 471
Ели Маринова-от позицията на времето мога да кажа,че нищо не позна.Абсолютно нищо.Ходих при нея 2012.Наистина отделя 2 часа,които минават в писане и смятане.Само че тогава таксата беше 40 лева.Последния половина час го отдели,за да ми дава модни съвети.Ако съм искала да привлека вниманието на мъжете,не можело да се обличам като монахиня.

Благодаря ти ancholina за бързия отговор!

Дано има и други, които споделят впечатленията си.

# 472
Здравейте,сега намирам темата.Давам координати на две жени,който са ми помагали през годините(може да е писано назад за тях).
Наташа-Враца - 0888 327493
Геновева-Бяла Слатина - 0887 521965.
Дано да ви бъдат полезни.
Сега се сещам и ви пиша за Геновева от Бяла Слатина. То аз много ги обиколих и съм забравила много от тях.Когато  инцидентно попаднах при нея  тя ми наговори такива  неща който тогава ми се сториха абсолютна лъжа, за това я изтрих от спомените ми за гледачка. Изминаха 2 години и  се случиха  неща казани ми от нея тогава. Не  писах тук за нея защото и нямам никакви координати.Не правя реклама просто споделям.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 10:02 от veronika70

# 473
Здравейте. Преди време писах тук за една нумероложка Елена Андреева. Много съфорумки ме питаха за нея и за това публикувах номера ѝ в темата. Интересува ме дали някой я е посетил и какви са впечатленията му?

Също се интересувам и за нови или стари мнения за Ели Маринова- таро и нумерология, участва непрекъснато в разни предавания. Една позната наскоро е ходила на консултация при нея. Таксата била 50лв. и включвала и таро и нумерология, отделила ѝ е близо два часа. Нещата, които ѝ е предсказала са за напред във времето и още не може да ми каже колко ѝ е познала. За това питам дали някой има отзиви.

Ходих при Ели Маринова септември месец. Обявената такса беше 40 лева, но не ми върна ресто от банкнотата от 50 лева, която дадох  Grinning . Като познаваемост  -  НУЛА! Не позна нищичко! След Светлана, това е най- слабото ми попадение!

# 474
за геновева от бяла слатина мога да кажа,че при мен нищо непозна

# 475
Днес бях при Светлана от Сухата река, наистина има дарба тази жена....макар,че не ми каза точно това,което ми се иска  Grinning тя съвсем точно усети нещата и ми каза възможностите,които ми предстоят. Много мила и точна жена. Благодаря на пишещите тук,че споделиха информация за нея и така я открих. След месец щесе видя пак с нея и ще видим дали ще успее да ми помогне.
И аз да благодаря на пишештите и споделящи мнение, защото въпреки и различно, то е важно.
И аз съм много доволна от Светлана. Не зная дали всичко ще се оправи / още е рано да кажа /, но е единствената, която даде точна информация.
Успех на всички, които търсят помощ Simple Smile

# 476
Привет на всички ви много се извинявам за запитването но може ли някой да ми обясни
как  е истинското име на – bobo08 - и контакти с него някъде назад по самата темата видях други потребители общуват с него и по Skype може ли да ми споделите негов Skype за контакти или пък GSM: .
Благодаря предварително

# 477
  • София
Здравейте , позната на моя позната е ходила при някаква жеена в Перник и казва , че страшно познава , но не е пожелала да и даде телефона , трябвало тя да я заведе.Та въпроса ми е ако някоя от вас знае за много възрастна гледачка около 80 годишна да даде координати моля.
[/quo

Здравей! Навремето съм ходила доста пъти при една леля Златка от Перник, тогава беше около 70 годишна някъде, ако е жива все още може и да е към 80 че и повече. Говоря за преди 10-12 години някъде. Тя имаше моменти в които много познаваше, но е имало и случай в, които съм ходила до там за конкретно питане по някакъв проблем и не ми е познавала. Моя приятелка беше много близка с нея, и ме взимаше поюти всеки път като ходеше. Нямам идея какво стана с тази жена. питай дали се казва Златка?

# 478
Здравейте, мисля да звънна на г-н Узунов. Можете ли да ми кажете как протича разговорът? Просто се обаждам и питам каквото ме интересува ли? Плаща ли се?

# 479
Да се запиша и аз...Ходих при Керанка от Добрич,чаках сигурно 2 поредни дни докато вляза.Гледа на кафе и чертае на един лист.На мен не ми каза нищо съществено.Ако някой знае друга от Добрич,която е добра ...

Общи условия

Активация на акаунт