Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 574
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички ви много се извинявам за запитването но може ли някой да ми обясни
как  е истинското име на – bobo08 - и контакти с него някъде назад по самата темата видях други потребители общуват с него и по Skype може ли да ми споделите негов Skype за контакти или пък GSM: .
Благодаря предварително

Това е тел. на Бобо: 0879/136174
Какво значение има истинското му име, просто му се обаждаш и казваш, че си от форума.

Успех!

# 481
Привет на всички ви много се извинявам за запитването но може ли някой да ми обясни
как  е истинското име на – bobo08 - и контакти с него някъде назад по самата темата видях други потребители общуват с него и по Skype може ли да ми споделите негов Skype за контакти или пък GSM: .
Благодаря предварително

Какво значение има истинското му име, просто му се обаждаш и казваш, че си от форума.

Успех!

А това импулсен телефон ли е? Извинявайте, понеже съм отскоро във форума, затова задавам, може би, неуместен въпрос.

# 482
Благодаря предварително

Успех!
Казваш че си от форума и ... Rolling Eyes В смисъл не взима такса или ...не мога да хвана newsm78

# 483
здравейте
бях много активна тук преди две години но от щастие по новото любов-спрях и заклеймих всички врачки но след като живях година и половина с приятеля ми- ето ме отново изоставена.
Дни след като спрях да се занимавам миналият път ми се случи прекрасната връзка която сега свърши.
Много ви моля кажете мнения за Емилия Атанасова от Лондон-много се надявам и съм много изплашена. Тя ми предсказа добро развитие но..... моля ви

# 484
забравих да спомена че Бобо,Сирма,Цеца и Искра ми казаха че не виждат край 24h преди раздялата Cry

# 485
забравих да спомена че Бобо,Сирма,Цеца и Искра ми казаха че не виждат край 24h преди раздялата Cry

то не се знае, може и да не е край:)

успех

# 486

то не се знае, може и да не е край:)

успех
ами те придрекоха толкова безоблачно щастие че просто няма как да са прави вече Cry

# 487
  • София
Аз не съм особено доволна от Емилия. Много противоречиви неща ми каза,  от сорта ще сте заедно,  ама и раздяла виждам... Ани ми каза,  че до края на декември ( миналата година) ще се разделим,  позна но с 2 месеца разлика Simple Smile Разделихме се преди няколко дни.

# 488
Може би трябва и аз да се консултирам с Ани пак въпреки че тя каза категорично събиране за предишната ми връзка което е очевидно грешно,наистина не разбирам Емилия как така хем заедно хем раздяла. Някого друг потърси ли?

# 489
  • София
 Първият въпрос,  който и зададох отговора и беше,  че ще сме заедно. На следващият въпрос относно връзката ми казва ами виждам раздяла. И мен ме обърка. При нас не мисля, че има вариянт за събиране, не се и търсим. Ани за някои неща има познаваемост при мен,  но не за всичко.

# 490
Емилия Атанасова-няколко консултации.Едно и също,все уклончиви отговори относно бъдещето.Иначе е добър психолог.Самата тя ми е казвала,че картите таро не предсказват бъдещето за повече от шест месеца напред.И все пак това,което ми каза,че ще стане-не стана!Изненада! Thinking

# 491
Някой ходил ли е при Керанка от Русокастро

# 492
Някой би ли обяснил как се случват нещата при тоя Бобо...

# 493
Аз се обадих 2 пъти наистина много мил човек но за жалост не мога да коментирам за познаваемост тъй като питам за много странен човек за когото смятам че мени мнението си ден за ден и ще трябва да изчанам явно за да видя какво ще стане Cry
Но ако някой може да сподели за познаваемост ще съм благодарна- не зная как гледа но е безплатно и е много мил.  bouquet

# 494
Безплатно  Shocked А телефона да не е импулсен

Общи условия

Активация на акаунт