Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 451
  • 756
  •   2
Отговори
# 585
  • София
  Посетих Цеца.  Направи ми кафе и сл

Разказа ми няколко случки и така след 5 години отново  се озовах в Звъничево при ходжата, който пък точно и ясно ми каза кога и какво е направено.

Кой ходжа от Звъничево? Като ходихме с приятелка преди 4-5г имаше двама.
Единия на едно площадче и на прозореца пишеше "ходжа" , другия в една улица на ъгъла. Не му помня името. Hug

Този на площадчето с табелата ходжа  Hug
MЕРСИ , MELISSA Hug

# 586
 Посетих Цеца.  Направи ми кафе и сл

Разказа ми няколко случки и така след 5 години отново  се озовах в Звъничево при ходжата, който пък точно и ясно ми каза кога и какво е направено.
Одруса ме 100 лева тогава, но нещата при мен наистина се промениха много в положителна насока.
Не знам от магии ли, от разваляне ли, от налучкване ли, от случайности ли...но това, което искам се случва  Hug

Единия на едно площадче и на прозореца пишеше "ходжа" , другия в една улица на ъгъла. Не му помня името. Hug

Този на площадчето с табелата ходжа  Hug
Не беше ли този ходжа, след посещението при когото и намесата му беше умряло напълно здравото ти куче  и  някакви негативни  събития се бяха материализирали ...и като цяло, имам спомен, че въпреки получаването на искани неща,  беше тягостно там?

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 00:47 от ryannn

# 587
Лелеееее.... Възхищавам се на наивитета на тези, които веднага лапнаха въдицата, че даже и магии заразваляха. Защо просто не изчакате да видите какво от тази еуфория ще остане когато наближи време да се сбъдват прогнозите. Защото врачките ще развалят нещо точно толкова успешно, колкото й ще познаят бъдещето ви. Ако вие сте врачка, какво ще предпочетете: да се бъхтите над чашата кафе за 20 лв или да гушнете 50 за 30 секунди и да заявите, че сте развалили нещо? Хм? Естествено магии се споменават само на тези, които изглеждат като подходящи шарани. На мене никой не смее да ми спомене за магия. Една се осмели да ми говори за родово проклятие и си намери майстора.

# 588
  • София
Лелеееее.... Възхищавам се на наивитета на тези, които веднага лапнаха въдицата, че даже и магии заразваляха. Защо просто не изчакате да видите какво от тази еуфория ще остане когато наближи време да се сбъдват прогнозите. Защото врачките ще развалят нещо точно толкова успешно, колкото й ще познаят бъдещето ви. Ако вие сте врачка, какво ще предпочетете: да се бъхтите над чашата кафе за 20 лв или да гушнете 50 за 30 секунди и да заявите, че сте развалили нещо? Хм? Естествено магии се споменават само на тези, които изглеждат като подходящи шарани. На мене никой не смее да ми спомене за магия. Една се осмели да ми говори за родово проклятие и си намери майстора.

А ти би ли споделила за някоя от която си доволна, освен частично от Цеца и Беатриз?
Ама с по-голяма познаваемост от тях.
За магиите-всеки има право да си мисли каквото си иска. Ако смята, че му е ОК, негова работа.
Опитваме се да споделяме и подкрепяме.  Peace

# 589

Разказа ми няколко случки и така след 5 години отново  се озовах в Звъничево при ходжата, който пък точно и ясно ми каза кога и какво е направено.
Одруса ме 100 лева тогава, но нещата при мен наистина се промениха много в положителна насока.
Не знам от магии ли, от разваляне ли, от налучкване ли, от случайности ли...но това, което искам се случва  Hug

Не беше ли този ходжа, след посещението при когото и намесата му беше умряло напълно здравото ти куче  и  някакви негативни  събития се бяха материализирали ...и като цяло, имам спомен, че въпреки получаването на искани неща,  беше тягостно там?

Да, същия е.
Писах, че след 5 години отидох пак при него, макар, че изобщо не исках, но понеже при него нещата вече бяха проверени - реших, че няма какво да губя този път.

ryannn,
виждам, че следиш много внимателно тази тема от самото й начало, както и всичко, което пиша.
През последните две години и всичкото ми ходене по подобни места - има неща, които се променят, в главата ми, в живота ми.
Така, че ако споделям различни неща след неопределено време - значи че просто така се случва.
Не мога да разбера, каква ти е целта, искаш да ме хванеш в някаква лъжа или измама ли?
Всеки може да натисне и да прочете всичките ми постове от самото начало.
Ти всички ли помниш и запеметяваш така по ник къде са ходили, при кого и какви са били впечатленията им?

Rolling Eyes

# 590

А ти би ли споделила за някоя от която си доволна, освен частично от Цеца и Беатриз?
За магиите-всеки има право да си мисли каквото си иска. Ако смята, че му е ОК, негова работа.

Добро утро и Честит 8ми Март.

MayyaI, да, мога да потвърдя, че съм имала висока познаваемост.

Преди около година и половина започнах да гледам форума. Понеже на практика до този момент бях ходила при три врачки, едната от които по случайна обява, и и трите ми бяха познавали, та бях много наивна и вярвах на това, което пише тук.

За съжаление, много голяма грешка. Не знам кой ги пише тези коментари, но след това хора, които четат форума без да пишат, ходят и си харчат парите на вятъра. Моят опит не съвпада с хвалбите, които са изписани. Искам да отбележа обаче, че това не означава, че врачката задължително е мнима, макар че няма сила на света, която да ме убеди, че Латина, Бобо или Иванка от Костинброд имат и бегли заложби на ясновидство. Тези тримата се подиграха с мен. При някои врачки означава просто мързел и лежане на стара слава. Били са добри, но с попадането си в този форум, са се лишили завинаги от задължението да си държат на качеството, но пък за сметка на това, са си осигурили пожизнен лесен доход, за който много от хората само могат да мечтаят. За мен не е етично да гледаш през пръсти и да взимаш пари. Колко от врачките вдигнаха таксите заради повишеното търсене? Почти всяка. Забелязвам, че и Цеца го е направила. Колко от тях впечатляват с изумителна точност за минало и настояще? Много от тях. Колко им се сбъдват прогнозите? Я се сбъдне нещо, я не. Защо става така? Отговори много. Когато обаче им посочиш грешките, те мразят.

С други думи форумът вместо да помага отсяването на врачките, им прави реклама и пречи на качеството.

Не мога да кажа, че съм възхитена от някоя от новопосетените, макар една леко да се доближи до качеството, което съм виждала преди и сега влагам средства и усилия да я накарам да ми гледа в по-големи подробности. До тогава, резервната я зачислих за титуляр. Имена не желая да посоча, тъй като е прекалено отговорно да правя препоръки и да насаждам очаквания у хора, които имат реални проблеми и ще разчитат на тези неща. Това, че врачките могат да бъдат безотговорни и да си играят със съдбите, не значи, че и аз трябва да съм им съюзник. На мен може да са познали, но каква е гаранцията, че на следващия няма да му наговорят глупости и после да се измъкнат като мокра връв, че то "съдбата се променяла", "случило се в мислите" или пък, че на някои хора не се познавало. Ама са взели парите и са създали какафонията.

Цеца и Беатриз реално не съм ги препоръчала. Казах, че тези, които имат нужда от плацебо за психиката си, могат да ги посетят, но да не се вживяват до момента, в който обстоятелствата красноречиво затвърдят пророчествата. В моя случай красноречивостта липсва, прекалено фрагментирано и произволно някои неща бяха пресъздадени, за да ми вдъхнат увереност. За някои неща е прекалено наивно да чакам повече дори и да предположим, че само времената са неправилни.

А за магиите и заключванията, сега ще ви кажа моя случай. Да, има вредни влияния, понякога магии, повечето пъти просто злоба, опозиция от хора, обикновен цикъл на невървеж - все неща, от които се страхуваме. Веднъж преди много години индиректно са ме "отключвали". Резултат? 0. Обяснението беше, че не е имало ефект, защото "пак са ме заключили"  Shocked Т.е. пригответе си солиден бюджет. Аз обаче повече не се пречупих. Постепенно тълкуванията за магии се превърнаха в тълкувания колко злоба има около мен. Точка по въпроса. Вредните влияния ги премахвам по друг начин. Има и по-подходящо харчене на тези пари. Между другото жената, която видя, че няма да се пречупя и да вляза в порочния кръг на развалянето и амулетизирането, но получи достатъчно пари от мен за гадаене, ми каза как сама да се пазя. Далеч по-лесно и просто.

Ще ми е много любопитно да разбера как нееднозначно се разпознават магиите.

# 591
  • София
Момичета, Честит 8 март на всички!!!

below the surface

Моите адмирации!!!   bouquet
Нямах представа, че врачките от списъка са си вдигнали тарифите. Ходила съм само при Лили.
За магиите-и на мен ще ми е интересно как точно се определят.
Това че форума стана не за врачки, а на врачки отдавна се пише. Sad
Радвам се, че има още един разумен глас тук.   bouquet

# 592
  • София

ryannn,
виждам, че следиш много внимателно тази тема от самото й начало, както и всичко, което пиша.
През последните две години и всичкото ми ходене по подобни места - има неща, които се променят, в главата ми, в живота ми.
Така, че ако споделям различни неща след неопределено време - значи че просто така се случва.
Не мога да разбера, каква ти е целта, искаш да ме хванеш в някаква лъжа или измама ли?
Ти всички ли помниш и запеметяваш така по ник къде са ходили, при кого и какви са били впечатленията им?

Melissa77, не си единствената, на която ryannn следи постовете.  Няколко души от тази тема предполагаме, че е мъж, а не жена. Simple Smile
Няма потребител в темата, с който да не са отправени хапливи коментари от страна на  ryannn, а подигравателното отношение към  ясновидците е пословично.  И винаги, когато някое мнение не харесва на ryannn и на още 2-ма потребители, веднага се намесва администратор или модератор. Защо ли???  newsm78

# 593

Не беше ли този ходжа, след посещението при когото и намесата му беше умряло напълно здравото ти куче  и  някакви негативни  събития се бяха материализирали ...и като цяло, имам спомен, че въпреки получаването на искани неща,  беше тягостно там?

Да, същия е.
Писах, че след 5 години отидох пак при него, макар, че изобщо не исках, но понеже при него нещата вече бяха проверени - реших, че няма какво да губя този път.

ryannn,

Rolling Eyes

Здравей, Melissa,
Целта ми е  обективност и смисленост-определено темата много може да се възполва от наличност  на повече от тези качества.Със сигурност смятам, че е много по-адекватно да се следи умно, внимателно и с памет /от тези, на които им е възможно,разбира се/написаното и да се подхожда обективно и цялостно.Както виждаш, не си измислям нищо и фактите, които посочих са абсолютно верни и определено са важни и те остават непроменени , независимо колко време е минало от настъпването им-например:след намесата на ходжата ,здравото ти дотогава куче или умира или не-факт, който, свързан или не с ходжата, няма как да се промени.
За да е цялостно и неедностранно дадено  споделено  впечатление и да помогне на четящите го да си съставят по-пълна представа е за предпочитане ,когато се пише за позитивите от   някой ходжа, да се посочат и  негативите, които е причинил.
Надявам се, че разбираш и можем да обсъждаме спокойно:)

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 18:15 от ryannn

# 594

ryannn,

Melissa77, не си единствената, на която ryannn следи постовете.  Няколко души от тази тема предполагаме, че е мъж, а не жена. Simple Smile
Няма потребител в темата, с който да не са отправени хапливи коментари от страна на  ryannn, а подигравателното отношение към  ясновидците е пословично.  И винаги, когато някое мнение не харесва на ryannn и на още 2-ма потребители, веднага се намесва администратор или модератор. Защо ли???  newsm78

Nikolinanik, с  няколко души от тази тема се обзаложихме  колко секунди ще ти отнеме , за да скокнеш след мое споменаване  Grinning Хубаво е, че никога не се бавиш, защото много ми харесва да си пишем, а пък без да се намесиш по мой пост това няма как да стане Simple Smile
 С Melissa се разбрахме като бели хора и това изобщо не е твоя работа.Пропуснала си нейното неласкаво ( и според мен съвсем точно, мнение за Светлана) Wink С оглед на "подигравателното" отношение към ясновидците" тоз ти  пропуск е леко увеселителен, но пък , както  всичко друго , е без значение Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 01:42 от ryannn

# 595

Добро утро и Честит 8ми Март.

MayyaI, да, мога да потвърдя, че съм имала висока познаваемост.

Преди около година и половина започнах да гледам форума. Понеже на практика до този момент бях ходила при три врачки, едната от които по случайна обява, и и трите ми бяха познавали, та бях много наивна и вярвах на това, което пише тук.

За съжаление, много голяма грешка. Не знам кой ги пише тези коментари, но след това хора, които четат форума без да пишат, ходят и си харчат парите на вятъра. Моят опит не съвпада с хвалбите, които са изписани. Искам да отбележа обаче, че това не означава, че врачката задължително е мнима, макар че няма сила на света, която да ме убеди, че Латина, Бобо или Иванка от Костинброд имат и бегли заложби на ясновидство. Тези тримата се подиграха с мен. При някои врачки означава просто мързел и лежане на стара слава. Били са добри, но с попадането си в този форум, са се лишили завинаги от задължението да си държат на качеството, но пък за сметка на това, са си осигурили пожизнен лесен доход, за който много от хората само могат да мечтаят. За мен не е етично да гледаш през пръсти и да взимаш пари. Колко от врачките вдигнаха таксите заради повишеното търсене? Почти всяка. Забелязвам, че и Цеца го е направила. Колко от тях впечатляват с изумителна точност за минало и настояще? Много от тях. Колко им се сбъдват прогнозите? Я се сбъдне нещо, я не. Защо става така? Отговори много. Когато обаче им посочиш грешките, те мразят.

С други думи форумът вместо да помага отсяването на врачките, им прави реклама и пречи на качеството.

Не мога да кажа, че съм възхитена от някоя от новопосетените, макар една леко да се доближи до качеството, което съм виждала преди и сега влагам средства и усилия да я накарам да ми гледа в по-големи подробности. До тогава, резервната я зачислих за титуляр. Имена не желая да посоча, тъй като е прекалено отговорно да правя препоръки и да насаждам очаквания у хора, които имат реални проблеми и ще разчитат на тези неща. Това, че врачките могат да бъдат безотговорни и да си играят със съдбите, не значи, че и аз трябва да съм им съюзник. На мен може да са познали, но каква е гаранцията, че на следващия няма да му наговорят глупости и после да се измъкнат като мокра връв, че то "съдбата се променяла", "случило се в мислите" или пък, че на някои хора не се познавало. Ама са взели парите и са създали какафонията.

Всяка казана дума тук е на място!!!

# 596
Наскоро попаднах на материал за Силвана от Люлин 4.
Някой има ли впечатления, и ако може да сподели?
А също и координати, ако има доволни!

Благодаря!

# 597

Здравей, Melissa,
Целта ми е  обективност и смисленост-определено темата много може да се възполва от наличност  на повече от тези качества.Със сигурност смятам, че е много по-адекватно да се следи умно, внимателно и с памет /от тези, на които им е възможно,разбира се/написаното и да се подхожда обективно и цялостно.Както виждаш, не си измислям нищо и фактите, които посочих са абсолютно верни и определено са важни и те остават непроменени , независимо колко време е минало от настъпването им-например:след намесата на ходжата ,здравото ти дотогава куче или умира или не-факт, който, свързан или не с ходжата, няма как да се промени в нечия глава.
За да е цялостно и неедностранно дадено  споделено  впечатление и да помогне на четящите го да си съставят по-пълна представа е за предпочитане ,когато се пише за позитивите от   някой ходжа, да се посочат и  негативите, които е причинил.
Надявам се, че разбираш и можем да обсъждаме спокойно:)
[/quote]

Ами ryannn, това че кучето ми умря тогава наистина го отдадох на това, че съм изпозлвала услугите на ходжата.Кучето ми го няма, факт е, но след 5 години нещата в главата ми са други - че може да не е станало и заради ходжата.Макар, че тогава бях убедена в това.
Това искам да кажа, че нещата се разместват, аз съм зодия Близнаци и при мен всичко е такъв хаос...Както и да е.
Просто преди не ме зачекваше, когато пишех, а започна след като написах един пост преди около месец, че съм много щастлива.Чудех се просто дали е лично, макар, че никога не съм влизала в конфликт тук с никой.
Не съм от тези, които държат да са на всяка цена прави.Грешила съм, Доверявала съм се, защото съм чувала това, което искам.После нещата излиза, че не са чак толкова розови, колкото ми се иска.
Затова може и тук да греша с нещата, които пиша, веднъж едно, после друго, но такива са нещата при мен и ги споделям във времето.
Не съм си измислям, не лъжа, не държа някой да се съобразява с написаното от мен.
Аз и от онази Мира ли Мила ли, все я бъркам от Илинден бях възмутена, но само след 6 месеца ме връхлетяха неочаквани събития и малко по късно осъзнах, че тя е била много точно с това, кеото ми каза тогава.
По лесно е да вярваш, когато чуваш хубави неща.Може би и оттук при мен идват непрексънатите промени.Просто споделям първончални впечатления винаги, но напред във времето нещата търпят обрати и тогава се сещам кой какво ми е казал или не ми е казал.
Това исках да изясня само, че ако имаш нещо лично към мен - да се обърнеш на Лични, а не да занимаваме всички, но от този пост разбрах какво имаш впредвид.
Благодаря!

Поздрави  Peace

# 598
Melissa, споко, всичко е наред.Наистина  Simple SmileМисля ,че се разбрахме.
Принципно е смислено да мине известно време след ясновидски сеанс, за да се прецени степен на реална сбъдваемост за бъдещето,където  е слабото място,както знаем. Специално за ходжите , усещането ми е , че трябва да се пазим действително и като цяло, най-добре-по-далеч от тях, лично според мен.Още помня, например, като отидох при Кеазим-най-капиталната ми грешка...какво отвратително усещане имах през цялото време, но тогава бях ни на тоя, ни на оня свят -естествено, това е най-добрият от негова гледна точка момент, но, въпреки периода на  зашеметеност, много бързо ми стана ясно, че спрямо споменатата граница, той ме мята в пропаст именно към оня свят и изхвърлих целият му гаден реквизит от трупни отпадъци от прилепи, люспи от блатна змиорка , вкисната лимонада и каквото и да забърква  там срещу адски много пари в прегнусната си бърлога , която ХЕИ непременно би зазидало ,ако попаднат  в нея.Мисля , че ти  беше споделила за  този от Звъничево( как се казва всъщност той и къде  е  това село?) , че  въпреки че е имало ефект, си имала  и някакво гадно усещане и притеснение.
Пък и нали знаеш...смята се, мисля, не без основание, че ако след тяхна намеса нещо потръгне, после има бумеранг ефект.Трябва внимание с тях определено.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 19:37 от ryannn

# 599
Здравейте ,честити празник на всички жени!Пожелавам ,на вас и на себе много повече усмивки и щастие през тази година и да споделяме тук ,много повече положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт