Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 449
  • 756
  •   2
Отговори
# 570
Привет,тази звезда я няма тук,знае ли се нещо за нея,                 ,http://www.blitz.bg/article/4077

# 571
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ...  
Аха, потвърждавам и аз същото.

Hug

За Мелисса!Странно, че споделяш че не си доволна от Светлана.( моля без лични нападки, но ти си обикновено си доволна )! Никой не може да отрече обаче че  ти беше първата, която разобличи Ташинка . Не съм ходила при Светлана от Сухата река, но аз на лични получих много добри отзиви за нея.
Та, може ли момичетата, които са ходили при Светлана от "Сухата рекаjavascript:void(0);" пак да се изкажат   baby_neutral baby_neutralbaby_neutral
 Hug Hug Hug

Аз за Светлана споделих още на 07.02 веднага след като ходих при нея.
Нищо против жената нямам, умее да разговаря, да насочава, но аз имам личен психитерапевт за тази работа.Отидох за прогнози, а не за анализи Simple Smile

Melissa, БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet
Спести ми ходенето и разочарованиеио!!!
Аааа, да не кажете сега че съм се заела да правя анти кампания на жената и да провалям бизнеса й...ей!
Знаете, че винаги споделям надълго и широко посещенията по такива места.
Почна с това, че нямало да ми казва само хубави неща, и лошите щяла да ми казва.
Ми хубаво де, нали за това съм там, да слезна от розовите облаци, ако се налага.
Почна с шофирането ми, катастрофи, глупости, здраве, пари, работа.Абе не ме интересува бе, жена!
Аз ходя и си питам нещо конкретно.Тя изобщо не разбра що съм там.
След като почна да ми изнася психо лекциите я прекъснах и й казах да ми говори по същество за човека, който питам.
Почна с въпрос: Ти с този човек се познаваш от 2-3 години, така ми се казва
Отговарям:Ако 10 години в реалния живот се равняват на 2-3 на там от къде ти се казва, може и така да е...
После ме пита;Коя е тази руса жена, която седи между вас?
Бях с махмурлук и ми беше само до дивотии...
Няма руса жена, има жена, да, ама не е руса по дяволите.
И почнаха разсъжденията, той няма да се раздели с нея.
Той няма време за теб, добреееее, по 8 часа на ден общуване а- ко му се казва няма време за мен, здраве да е.
Изнервих се.И почнах аз да говоря.
После запя друга песен, той ме обичал, но нямало да бъде с мен. ooooh!
И не си спомням вече кво ми каза накрая и почнах аз и й разказах цялата си история.
Благодарност, че ме изслуша - 20 лева на масата. Убих един час от махмурлука си и си тръгнах.
Явно някои хора не правят разлика мезду психоанализа и предсказания.
Имаше една девойка тук - запознахме се тук, момичето обикаляше наред всички като мен.
Чухме се един ден по телефона и й направих абсолютен психо профил на човека за който ходеше така отчаяно търсеше врачките.
Казах й от къде й е проблема, какво точно ще стане.Нито я познавах, нито я бях виждала тогава.
Амииии...не бях сгрешила.
После продължихме да общуваме, запознахме се и най - накрая стана точно така както й казах.
Но аз не съм си пуснала обява, че съм врачка?
Просто хващаш нишката и разсъждаваш, защото ти гледаш на ситуацията от вън.
Хората, когато са в самата ситуация не могат да видят и да разберат много неща.
Затова се ходи на психоанализа.
Та аз като отида при врачка искам да ми говори с факти, а не да ме анализира.
Който има нужда от анализа - и аз мога да му я направя без пари!
 Grinning
Всъщност, психоанализата е наука и то сериозна.Описаната случка, която съвсем  основателно е предизвикала негодуванието и раздразнението ти, е най-обикновен  епизод на  махленска раздумка.Лелите ,by  default масово скарани с образованието, са по-далеч от психоанализата  отколкото са Каспичанските села от пръстените на Сатурн.Факт е, че дори когато  майсторката запълва времето до идването на следващия й платец с предъвкване на " ахъм", "нали",'така е", след като види, че псевдоясновидските брътвежи не уцелват нищо, за което да се закачи и да мине за гадателка, тя ,така или иначе, пак си получава парите без  проблем, така че...дреме й на третото око коя била руса,коя  без бъбрек,коя  от Хасковско-като не е уцелила, здраве да е !Или по-точно,20 лв да е!Особено , когато тефтерът й е пълен с банкнотоносители с такъв номинал на всеки 60мин чак до Гергьовден и то без и тя да е пуснала каквато и да е обява.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 21:37 от ryannn

# 572
  • Под Слънцето
Привет,тази звезда я няма тук,знае ли се нещо за нея,                 ,http://www.blitz.bg/article/4077

Ей при таз съм ходила бе  Joy  Преди време питах за нея, ма не й помнех името. Прие ме   в некво кюше до Женски пазар.  Седях на табуретката пред нея и мазната й коса и слушах  ..

# 573
  • София
Ама аз от кога пиша да не се дават пари на тези от които човек не е доволен!!! Mr. Green
Само soundsfarber ме подкрепяше, ама изчезна.

# 574
  Посетих Цеца.  Направи ми кафе и след това започна да нарежда картите. На картите първото, което ми каза е тревогата ми, която е причината да отида, каква е и защо. И навсякъде ми показваше изразената магия, която е направена. Доколко вярвам в това - и аз самата не знам, но не го изключвам напълно, защото се вързва с всичко, което ме тревожи. На 80% позна на картите за семейството ми, здравето, любовта.. Единствено сбърка, че имам брат, а не сестра и други такива малки подробности.
 На кафето пък всичко позна. Имайте предвид, че изобщо не разговаряхме преди това и по време на картите, знаеше само името ми. Казваше първите буквички от имената на хората и зодиите им, и какво мислят и прочие, дори неща, които са уникални в животите им и няма как просто да ги знае/налучка. Като цяло съм доволна, с изключение това за магията, защото ме кара да се чудя сега имам ли, нямам ли, шарлатанка ли е.. но пък не ми натрапваше да ми я разваля, просто ме информира. Някой друг, който е ходил там, може ли да каже дали и на него е казала, че има магия. Искам да разбера дали на всеки клиент го пробутва това или да се притеснявам.  Confused
  Накрая на "срещата" я попитах колко й дължа и ми каза 25 лв. Чисто от интерес я питах колко е услугата за разваляне, защото не мога да си позволя нещо такова финансово и тя каза 50 лв, което ме накара да се опуля..  Laughing Как мислите, дами, да се доверя ли..  Embarassed

# 575
 Посетих Цеца.   Как мислите, дами, да се доверя ли..  Embarassed

Защо просто не изчакаш да видиш дали предсказанията й ще се сбъднат в реалния ти живот  и ще  имаш единственият обективен отговор .

# 576
  Посетих Цеца.  Направи ми кафе и след това започна да нарежда картите. На картите първото, което ми каза е тревогата ми, която е причината да отида, каква е и защо. И навсякъде ми показваше изразената магия, която е направена. Доколко вярвам в това - и аз самата не знам, но не го изключвам напълно, защото се вързва с всичко, което ме тревожи. На 80% позна на картите за семейството ми, здравето, любовта.. Единствено сбърка, че имам брат, а не сестра и други такива малки подробности.
 На кафето пък всичко позна. Имайте предвид, че изобщо не разговаряхме преди това и по време на картите, знаеше само името ми. Казваше първите буквички от имената на хората и зодиите им, и какво мислят и прочие, дори неща, които са уникални в животите им и няма как просто да ги знае/налучка. Като цяло съм доволна, с изключение това за магията, защото ме кара да се чудя сега имам ли, нямам ли, шарлатанка ли е.. но пък не ми натрапваше да ми я разваля, просто ме информира. Някой друг, който е ходил там, може ли да каже дали и на него е казала, че има магия. Искам да разбера дали на всеки клиент го пробутва това или да се притеснявам.  Confused
  Накрая на "срещата" я попитах колко й дължа и ми каза 25 лв. Чисто от интерес я питах колко е услугата за разваляне, защото не мога да си позволя нещо такова финансово и тя каза 50 лв, което ме накара да се опуля..  Laughing Как мислите, дами, да се доверя ли..  Embarassed

не, аз два пъти съм ходила и не ми е казвала че имам, дори подчерта че нямам и да не си го мисля.

светлана ми каза че съм имала, но съм изчистена много добре и имам защиа. вярно е че е чистена, явно е добре де... не знам

# 577

Защо просто не изчакаш да видиш дали предсказанията й ще се сбъднат в реалния ти живот  и ще  имаш единственият обективен отговор .

Малко се притеснявам нещата да не станат по-зле отколкото са и след време да е прекалено късно. Интересното беше, че ми каза кой я е направил тази "магия", а не ми се вярва този човек, който бегло ме познава, да е направил такова нещо. 50/50 съм. Май ще рискувам с развалянето и ако подейства - добре, ако не - 50 лв в канала  Laughing

# 578
Гледам в анкетата повечето гледарици са към София.При някои от тях съм ходила.Но,дайте някакви отзиви за някоя от Русе,понеже в момента съм тук. Whistling

Румяна Ковачева е от Русе, но гледа и в София и в Русе.
Тя...само да попитам как гледа и колко взима?

# 579

не, аз два пъти съм ходила и не ми е казвала че имам, дори подчерта че нямам и да не си го мисля.

светлана ми каза че съм имала, но съм изчистена много добре и имам защиа. вярно е че е чистена, явно е добре де... не знам

Благодаря за бързия отговор. Това ме убеди да не съм такъв скептик към жената. Ще й се доверя пък каквото-такова. Поздрави!  Hug

# 580

Малко се притеснявам нещата да не станат по-зле отколкото са и след време да е прекалено късно. Интересното беше, че ми каза кой я е направил тази "магия", а не ми се вярва този човек, който бегло ме познава, да е направил такова нещо. 50/50 съм. Май ще рискувам с развалянето и ако подейства - добре, ако не - 50 лв в канала  Laughing

50 лв са ти най-малкия проблем, ако наистина имаш такова нещо. дано успее да го развали, аз лично съм предубедена. това може да го изчисти човек който не се храни от тези пари и не мисли че ще получи нещо  в замяна. лично мнение, дано да бъркам и да има хора който могат да помогнат срещу заплащане. иначе съм доволна от Цеца.

# 581

И аз съм ходила при Цеца.Доволна съм.Не ми е дрънкала, че имам магии, нито ми е предлагала да разваля.По скоро аз я поведох в тази посока, че предишната при която бях ми каза, че от скоро човека за който питам му е направено нещо - та Цеца ми показа на картите, точно върху неговата, че наистина има, даже ми каза и от кой е направена, което абсолютно се върза с логиката.Не бях споменавала за други хора освен човека за който питах.
Не ми е предлагала тя да я разваля, каза да отивам някъде където си реша и да действам.
Разказа ми няколко случки и така след 5 години отново  се озовах в Звъничево при ходжата, който пък точно и ясно ми каза кога и какво е направено.
Одруса ме 100 лева тогава, но нещата при мен наистина се промениха много в положителна насока.
Не знам от магии ли, от разваляне ли, от налучкване ли, от случайности ли...но това, което искам се случва  Hug

# 582
  • София
  Посетих Цеца.  Направи ми кафе и сл

Разказа ми няколко случки и така след 5 години отново  се озовах в Звъничево при ходжата, който пък точно и ясно ми каза кога и какво е направено.
Одруса ме 100 лева тогава, но нещата при мен наистина се промениха много в положителна насока.
Не знам от магии ли, от разваляне ли, от налучкване ли, от случайности ли...но това, което искам се случва  Hug

Кой ходжа от Звъничево? Като ходихме с приятелка преди 4-5г имаше двама.
Единия на едно площадче и на прозореца пишеше "ходжа" , другия в една улица на ъгъла. Не му помня името. Hug

# 583
  Посетих Цеца.  Направи ми кафе и сл

Кой ходжа от Звъничево? Като ходихме с приятелка преди 4-5г имаше двама.
Единия на едно площадче и на прозореца пишеше "ходжа" , другия в една улица на ъгъла. Не му помня името. Hug

Този на площадчето с табелата ходжа  Hug

# 584
  • София
МЕРСИ MELISSA!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт