Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Прочетох позитивни коментари за ниго като за всички де Grinning ама ми стана странно че май всички с любовни проблеми чакаме Cry и започвам да губя надежда

# 511
Прочетох позитивни коментари за ниго като за всички де Grinning ама ми стана странно че май всички с любовни проблеми чакаме Cry и започвам да губя надежда
Сладурана  Hug Споко и ние с финансовите проблеми чакаме. Добре, тогава и аз започвам да му атакувам скайпа  Wink

# 512
Доколкото знам Морисън не влиза вече в скайп и аз съм го търсила , но без успех.
Колкото до проблемите, трябва на първо място да се УСПОКОИШ  и да не мислиш затова постоянно People Angel
Хората се разделят и пак се събират, така че когато  най-малко го мислиш то ще стане  Hug
Успех!  bouquet

# 513
Накрая ще се окаже че ако се съберем всички и започнем да си даваме пари една на друга вместо на гледачки и да се запознаваме една друга с мъже всички ще се оправим мноооого по бързо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 514
  • София
Здравейте,

преди време ходих при една астроложка и сега съм и изгубила координатите. По-скоро беше нещо като астроклуб. Намираше се на бул. "Тодор Александров"  срещу ЦУМ в първият безистен от към страната на Пиротска, но са се преместили и никой не можа да ми отговори къде са. Някой от вас може ли да ми помогне да открия координатите отново? Благодаря ви предварително.

И аз с удоволствие бих се възползвала от такава проверена от времето номерологична прогноза.Така , че ако може координати и тук , ако някой ги има.

# 515
Здравейте момичета!Нова съм във форума ,но преди време се разрових в архивите и по ваш съвет се свързах с Виолета от Хасково/имаше добри отзиви за нея/. Сега вече мога смело да кажа , че тази жена ми четеше мислите.Нещата които ми каза се сбъднаха във времето, и по неин съвет успях да изляза от мн. заплетена ситуация.За да бъда полезна, приема в Хасково/събота и неделя/  и с.Славяново-общ.Харманли.Телефоните и са изписани във форума,но отговаря и на 0878/561048.Благодарна съм и.  bouquet

# 516
Здравейте, дами ! Мога ли да се свържа в скайп с Ники Узунов ?

# 517
Момичета, минавам да ъпдейтна ситуацията около мен, защото доста от вас ме питаха дали има някакво развитие и за да спестя време на всички ни ще споделя тук.

Относно жената Пенка, която хвалих (поне по наблюдения тогава) мога да кажа, че нямам резултат.
Проблемите както някой по-горе спомена са любовни на повечето ни, и моя е такъв.
Вече мина повече от месец и половина и няма резултат.

Наскоро пак я потърсих, но вече заради друг, а не предишния, този път не ходих, а й пратих парите само. Минаха близо 2 седмици и от това и пак няма резултат.

Обадих й се и каза, че вече няма да ми иска пари докато не успее да направи това, което трябва да стане.

Та предстои тогава значи още да ви ъпдейтвам по случая... но засега за жалост и мое голямо разочарование, резултат - няма  Cry Cry

# 518
Вижте какво правят в Мексико- там черната магия си е нещо съвсем естествено/ малко като в бг/ Grinning
Интересно е клипчето,попаднах случайно на него и ме провокира със заглавието си

# 519
  • София
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ... За някои неща за сегашно и минало, описание като характер и тн, имаше някакви попадения. За познаваемост за бъдещето ще мога да кажа чак след една година.

# 520
Здравейте, не мога да се свържа в скайп с Николай Узунов ! За Стоянка Митева от гр.Димитровград , някой ходил ли е ?

# 521
отчаянието ми стига нови нива морисън не ме приема в skype  някой може ли да ми каже дали е активен

А СЕГА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ДАМИ КОИТО СА ЗАДАВАЛИ ЗАВЕТНИЯ ВЪПРОС- ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ ЛИ И СА ПОЛУЧАВАЛИ СРОКОВЕ. НЯКОЯ СЪБРА ЛИ СЕ С ЛЮБИМИЯ ИЛИ САМО СЪС СРОКОВЕ СИ ОСТАВАМЕ?
Аз имам морисън в контактите си, но той не е бил на линия от два-три месеца, или поне аз не съм го засичала. Желая ти успех!

# 522
Момичета, минавам да ъпдейтна ситуацията около мен, защото доста от вас ме питаха дали има някакво развитие и за да спестя време на всички ни ще споделя тук.

Относно жената Пенка, която хвалих (поне по наблюдения тогава) мога да кажа, че нямам резултат.
Проблемите както някой по-горе спомена са любовни на повечето ни, и моя е такъв.
Вече мина повече от месец и половина и няма резултат.

Наскоро пак я потърсих, но вече заради друг, а не предишния, този път не ходих, а й пратих парите само. Минаха близо 2 седмици и от това и пак няма резултат.

Обадих й се и каза, че вече няма да ми иска пари докато не успее да направи това, което трябва да стане.

Та предстои тогава значи още да ви ъпдейтвам по случая... но засега за жалост и мое голямо разочарование, резултат - няма  Cry Cry

Привет!

А какво прави тази Пенка? Къде се намира, телефон някакъв:)

Благодаря предварително:)

# 523
# 524
леле такива врачки аман от тях.За мен една истинска врачка взима толкова ,колкото й оставиш.Тая й ''дарба'' според мен би трябвало да й е дадена да помага на хората не да ги ограбва.

Общи условия

Активация на акаунт