Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 541
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Да, и мен ме интересува дали е импулсен телефонът?

# 496
А и още нещо, трябва ли да му се задават въпроси, или ?!

# 497
аз му зададох въпрос защото си имам конкретен и телефона НЕ Е импулсен....
сега на свой ред да питам-mr morrison не ме приема в skype телефон някой да има или мнение  newsm78

# 498
На първа страница видях, че mr morrison е от Шумен. Ами аз съм от Шумен и за пръв път чувам да имаме такъв ясновидец  Simple Smile.  Преди години бях ходила при Любчо от Шумен, но този човек явно е някой нов.

# 499
  • Под Слънцето
По-скоро е от Нови Пазар, но се е преместил  у Варна.
Алиннна, а Любчо - какво? Щото и като рапър много много..

# 500

Какво рапър-не съм чувала Любчо да е рапър.....Любчо-нищо. Лично на мен ми наговори сума глупости. И като му казах, че нищо не ми е познал се разсърди.....блокирала съм го била с неверието си.....На майка ми също нищо не позна. Покойният ми съпруг също не е доволен. Ами може и да има способности-не ги оспорвам. Просто мои познати ,които са ходили-нямат положителни отзиви за него.

# 501
  • Под Слънцето
Мда.. Само приятелите му го хвалят..
А бе да е жив и здрав!

# 502
Някой ще каже ли дали Бобо познава...

# 503
Мда.. Само приятелите му го хвалят..
А бе да е жив и здрав!
Ми така де. Поне не "дере" кожи. Колкото му оставиш-толкова.  Wink

# 504
Някой ще каже ли дали Бобо познава...
Laughing И аз още не смея да се обадя. Не, че от страх , че няма да ми познае, ама вероятно ми е професионално изкривяване от психологията, все си мисля, че като не ме гледа някой в очите.......абе по-добре да не коментирам.  Simple Smile А и с толкова много проблеми, трудно ми е да си конкретизирам въпросите....... Rolling Eyes

# 505
Здравейте,

преди време ходих при една астроложка и сега съм и изгубила координатите. По-скоро беше нещо като астроклуб. Намираше се на бул. "Тодор Александров"  срещу ЦУМ в първият безистен от към страната на Пиротска, но са се преместили и никой не можа да ми отговори къде са. Някой от вас може ли да ми помогне да открия координатите отново? Благодаря ви предварително.

# 506
  • бургас

Какво рапър-не съм чувала Любчо да е рапър.....Любчо-нищо. Лично на мен ми наговори сума глупости. И като му казах, че нищо не ми е познал се разсърди.....блокирала съм го била с неверието си.....На майка ми също нищо не позна. Покойният ми съпруг също не е доволен. Ами може и да има способности-не ги оспорвам. Просто мои познати ,които са ходили-нямат положителни отзиви за него.
и при мен нищо не позна,а и последно време стана злобен,алчен и  много груб с хората,не струва и 2 стотинки този Naughty Naughty

# 507
Чудя се колко от хората където сме тук са им се случили нещата които са искали и за които са питали постоянно ...и сега са щастливи...
Чак щастлива не, но въпросната астроложка,която сега издирвам ми предрече много неща вкл. и за дъщеря ми. След 2 г. всъщност всичко си стана с точните месеци и години. Затрих и координатите, защото тогава чак пък толкова не вярвах, но е факт всичко, което ми каза  си стана. Ако някой знае къде са се преместили, моля за координати. В друг пост съм писала описанието къде са били. Една мам от тук ми беше препоръчала тази жена.

# 508
отчаянието ми стига нови нива морисън не ме приема в skype  някой може ли да ми каже дали е активен

А СЕГА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ДАМИ КОИТО СА ЗАДАВАЛИ ЗАВЕТНИЯ ВЪПРОС- ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ ЛИ И СА ПОЛУЧАВАЛИ СРОКОВЕ. НЯКОЯ СЪБРА ЛИ СЕ С ЛЮБИМИЯ ИЛИ САМО СЪС СРОКОВЕ СИ ОСТАВАМЕ?

# 509
отчаянието ми стига нови нива морисън не ме приема в skype  някой може ли да ми каже дали е активен

А СЕГА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ДАМИ КОИТО СА ЗАДАВАЛИ ЗАВЕТНИЯ ВЪПРОС- ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ ЛИ И СА ПОЛУЧАВАЛИ СРОКОВЕ. НЯКОЯ СЪБРА ЛИ СЕ С ЛЮБИМИЯ ИЛИ САМО СЪС СРОКОВЕ СИ ОСТАВАМЕ?

Толкова ли е добър този Морисън? Аз не съм задавала такива въпроси, мен обикновено ме тресат финансови проблеми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт