Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 466
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Skyeye_ Би ли дала информация за цени само за карти и за кафе+карти  Hug

Ами кафе и карти - 20 лв. Аз лично съм ходила и само за карти, но пак съм и оставяла 20 лв ( просто не ми е ок да й оставя по-малко ) и съответно не съм я питала колко е само за карти, но ако отидете направо си я питате, няма проблем. Simple Smile

# 556
Гледам в анкетата повечето гледарици са към София.При някои от тях съм ходила.Но,дайте някакви отзиви за някоя от Русе,понеже в момента съм тук. Whistling

Румяна Ковачева е от Русе, но гледа и в София и в Русе.

# 557
Спирова, Мария ли търсиш или баба Димитрина?

На Мария е този номера  - Мария-Поморие-059623379

Ами до колкото разбрах била млада жена...И предполагам,че е Мария....В смисъл нямаше опоменато никъде Баба...Абв трябва да се разтърся в старата тема и сигурно ще я намеря ама не ми се четат пак сумати страници...Мерси за инфото...ще пробвам да се свържа с нея да видим ще гледа ли по телефона или не...Ама не искам някоя дето да задавам въпроси ами тя да говори квото вижда или чува...

# 558

А баба Димитрина и тя ли е в Поморие? Добра ли е? Може ли малко инфо за нея.

# 559

А баба Димитрина и тя ли е в Поморие? Добра ли е? Може ли малко инфо за нея.
Да и аз това ще питам...има ли отзиви за баба Димитрина...???

# 560
  • Под Слънцето
Бабката по-скоро лееше куршум. Ама знам ли у кризата кой на кво го избива.. Днес разбрах и за моя леля в Девня,че много познавала.. и като взех да разпитвам ,че като разбрах коя е и като я знам как я перат лимките..  Stop

# 561
Цеца и Беатриз мога да ги сложа под един знаменател. И двете са ми гледали само на кафе. При пълна липса на информация за мен изкараха една частична и средно задоволителна картина за миналото и настоящето. Някои прогнози стават в някаква адаптирана разновидност, други не, част от тези, които стават са си чиста доза логично развитие или пък се дължат на нормалния шанс на налучкването. Извън това обаче си се случват или неслучват редица работи, които понякога са от естество, което предполага врачката да ги види. Та в общи линии,  като тегля чертата, добавена стойност не е имало именно от тези консултации. Хубавото и на двете им е, че не ми изглеждат като да са от типа на тези, които си правят гаргари с психиката на отсрещната страна с цел финансово облагодетелстване и следователно е относително безвредно да се посещават. Приемната на Беатриз е определено най-приветливото и цивилизовано място срещу скромни суми. Не са лош вариант за тези, за които посещението не касае въпроси на живот и смърт.

# 562
Гледам в анкетата повечето гледарици са към София.При някои от тях съм ходила.Но,дайте някакви отзиви за някоя от Русе,понеже в момента съм тук. Whistling

Румяна Ковачева е от Русе, но гледа и в София и в Русе.
    Благодаря ти  Hug

# 563
Здравейте   днес посетих Мария  Петрова  от  Поморие.

# 564
  • бургас

Ами до колкото разбрах била млада жена...И предполагам,че е Мария....В смисъл нямаше опоменато никъде Баба...Абв трябва да се разтърся в старата тема и сигурно ще я намеря ама не ми се четат пак сумати страници...Мерси за инфото...ще пробвам да се свържа с нея да видим ще гледа ли по телефона или не...Ама не искам някоя дето да задавам въпроси ами тя да говори квото вижда или чува...

Мария не млада,жената на около 60 години,ходила съм при нея преди 1 година-доволна съм  Peace

# 565
Записах си час при Беатриз за другата седмица, а днес ще посетя Цеца от кв. Надежда. Довечера ще споделя впечатленията си. Поздрави!  Hug

# 566
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ...  
Аха, потвърждавам и аз същото.

Hug

За Мелисса!Странно, че споделяш че не си доволна от Светлана.( моля без лични нападки, но ти си обикновено си доволна )! Никой не може да отрече обаче че  ти беше първата, която разобличи Ташинка . Не съм ходила при Светлана от Сухата река, но аз на лични получих много добри отзиви за нея.
Та, може ли момичетата, които са ходили при Светлана от "Сухата рекаjavascript:void(0);" пак да се изкажат   baby_neutral baby_neutralbaby_neutral
 Hug Hug Hug

Аз за Светлана споделих още на 07.02 веднага след като ходих при нея.
Нищо против жената нямам, умее да разговаря, да насочава, но аз имам личен психитерапевт за тази работа.Отидох за прогнози, а не за анализи Simple Smile

Melissa, БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet
Спести ми ходенето и разочарованиеио!!!
Аааа, да не кажете сега че съм се заела да правя анти кампания на жената и да провалям бизнеса й...ей!
Знаете, че винаги споделям надълго и широко посещенията по такива места.
Почна с това, че нямало да ми казва само хубави неща, и лошите щяла да ми казва.
Ми хубаво де, нали за това съм там, да слезна от розовите облаци, ако се налага.
Почна с шофирането ми, катастрофи, глупости, здраве, пари, работа.Абе не ме интересува бе, жена!
Аз ходя и си питам нещо конкретно.Тя изобщо не разбра що съм там.
След като почна да ми изнася психо лекциите я прекъснах и й казах да ми говори по същество за човека, който питам.
Почна с въпрос: Ти с този човек се познаваш от 2-3 години, така ми се казва
Отговарям:Ако 10 години в реалния живот се равняват на 2-3 на там от къде ти се казва, може и така да е...
После ме пита;Коя е тази руса жена, която седи между вас?
Бях с махмурлук и ми беше само до дивотии...
Няма руса жена, има жена, да, ама не е руса по дяволите.
И почнаха разсъжденията, той няма да се раздели с нея.
Той няма време за теб, добреееее, по 8 часа на ден общуване а- ко му се казва няма време за мен, здраве да е.
Изнервих се.И почнах аз да говоря.
После запя друга песен, той ме обичал, но нямало да бъде с мен. ooooh!
И не си спомням вече кво ми каза накрая и почнах аз и й разказах цялата си история.
Благодарност, че ме изслуша - 20 лева на масата. Убих един час от махмурлука си и си тръгнах.
Явно някои хора не правят разлика мезду психоанализа и предсказания.
Имаше една девойка тук - запознахме се тук, момичето обикаляше наред всички като мен.
Чухме се един ден по телефона и й направих абсолютен психо профил на човека за който ходеше така отчаяно търсеше врачките.
Казах й от къде й е проблема, какво точно ще стане.Нито я познавах, нито я бях виждала тогава.
Амииии...не бях сгрешила.
После продължихме да общуваме, запознахме се и най - накрая стана точно така както й казах.
Но аз не съм си пуснала обява, че съм врачка?
Просто хващаш нишката и разсъждаваш, защото ти гледаш на ситуацията от вън.
Хората, когато са в самата ситуация не могат да видят и да разберат много неща.
Затова се ходи на психоанализа.
Та аз като отида при врачка искам да ми говори с факти, а не да ме анализира.
Който има нужда от анализа - и аз мога да му я направя без пари!
 Grinning

# 567
Записах си час при Беатриз за другата седмица, а днес ще посетя Цеца от кв. Надежда. Довечера ще споделя впечатленията си. Поздрави!  Hug

може ли телефона на Беатриз, не го намирам в анкетата.

мерси

# 568
  • София
Melissa77  Heart Eyes Hug
Няма да е вече без пари Simple Smile. Обмисля се да се си гледаме една на друга срещу заплащане. Както се казва: парите да останат в семейството  Simple Smile
Извън шегата: наистина много благодаря за постовете ти. Hug  bouquet

# 569
  • София

може ли телефона на Беатриз, не го намирам в анкетата.

мерси

Беатриз 0882649214 , някъде към "Хладилника" е.
После ако можеш пиши, че нещо не бяха много доволни от нея.

Общи условия

Активация на акаунт