Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 479
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
MayyaI Честно казано аз нищо странно не виждам да има различни мнения за един и същ човек.  Simple Smile За много от звездите в темата са такива. Аз ходих с приятелка и при нея беше същото, повече говорихме ние отколкото Светлана. Според мен за да се даде най-обективна оценка е най-добре да се изчакат дадените периоди, за да се види дали има и познаваемост за предсказаните събития.  За мен мога да кажа чак след година или 4 години.  След като минат на прегледите и изследванията ще мога да кажа дали е познала за някои здравословни проблеми.

Самата Светлана не е продавач на розови мечти, както ми каза тя не съществуват "принцове на бели коне" . Видя ми се земна жена, реалист.

Сподели все пак, ако можеш дали при приятелката ти има познаваемост относно бъдеще  Hug  или ако тя желае да се включи в темата.

below the surface Ако имаш предложение за анкетата сподели Simple Smile  Все пак имай предвид, че анкетата няма много опции и възможности. Ако желаеш, можеш и ти да пуснеш следващата тема  Simple Smile

# 541
  • София
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ... 
Аха, потвърждавам и аз същото.

Hug

За Мелисса!Странно, че споделяш че не си доволна от Светлана.( моля без лични нападки, но ти си обикновено си доволна )! Никой не може да отрече обаче че  ти беше първата, която разобличи Ташинка . Не съм ходила при Светлана от Сухата река, но аз на лични получих много добри отзиви за нея.
Та, може ли момичетата, които са ходили при Светлана от "Сухата рекаjavascript:void(0);" пак да се изкажат   baby_neutral baby_neutralbaby_neutral
 Hug Hug Hug

Аз за Светлана споделих още на 07.02 веднага след като ходих при нея.
Нищо против жената нямам, умее да разговаря, да насочава, но аз имам личен психитерапевт за тази работа.Отидох за прогнози, а не за анализи Simple Smile

Melissa, БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet
Спести ми ходенето и разочарованиеио!!!

# 542
Гледам в анкетата повечето гледарици са към София.При някои от тях съм ходила.Но,дайте някакви отзиви за някоя от Русе,понеже в момента съм тук. Whistling

# 543
  • София
MayyaI Честно казано аз нищо странно не виждам да има различни мнения за един и същ човек.  Simple Smile За много от звездите в темата са такива. Аз ходих с приятелка и при нея беше същото, повече говорихме ние отколкото Светлана. Според мен за да се даде най-обективна оценка е най-добре да се изчакат дадените периоди, за да се види дали има и познаваемост за предсказаните събития.  За мен мога да кажа чак след година или 4 години.  След като минат на прегледите и изследванията ще мога да кажа дали е познала за някои здравословни проблеми.

Самата Светлана не е продавач на розови мечти, както ми каза тя не съществуват "принцове на бели коне" . Видя ми се земна жена, реалист.

Сподели все пак, ако можеш дали при приятелката ти има познаваемост относно бъдеще  Hug  или ако тя желае да се включи в темата.

below the surface Ако имаш предложение за анкетата сподели Simple Smile  Все пак имай предвид, че анкетата няма много опции и възможности. Ако желаеш, можеш и ти да пуснеш следващата тема  Simple Smile

О! Те едни звезди! Laughing
Аз мисля да се доверя на Мелисса и да не ходя.
А и при вас е било така. Нямам небходимост от психологични ала-бала, а "принца на бял кон" - хърка до мен. Joy
Мисля че си изясних защо има доволни и недоволни за всяка врачка.
Приятелката е една съфорумка, така че нека тя каже, ако иска.  Hug

# 544
  • Под Слънцето
 Ние тука намислихме да отваряме сергия..    И  без  тва  си знаем болките, поне  да въртиме парите у нас си  Joy

# 545
  • София
MayyaI  Hug Ако искаш изчакай да споделят и други потребители, тогава прецени дали да отидеш. При приятелката ми имаше попадания за близките и относно здраве и взаимоотношения. Като цяло обаче не и каза нищо, което да не знае.

Постоянно ми повтаряше, че тяхното време е по различно от нашето. Също така и те и говорили, ама кои са тея те, не разбрах  Thinking

TopsyG Почвай да пишеш графика  Laughing

# 546
[b Също така и те и говорили, ама кои са тея те, не разбрах  Thinking
Със сигурност, не са тези, които прибират таксите!/куче-касичка/
А, колкото до времето, "нашето"е  безбрежно по-ограничено от " тяхното" , та е добре да си го ценим,вместо да си плащаме, за да  ни го губят.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 01:01 от ryannn

# 547
  • София
404 Not Found Hug
Май и тя ще излезе поредната кукуригалница.
И на нея "звездите и го говорят".
Нямам представа на колко години е жената, ама че "нейното" време е било различно, ей това вече ме уби. А тя в миналото или настоящето живее? Laughing

TopsyG, дай вместо списък на врачки да направим списък с лични сметки и да разцъкваме пари, нали се казва, че парите трябва да се движат. Laughing

# 548
Здравйте. От доста време следя темата...всъщност следя е от както се разделих с бившото ми гадже и баща ми се разболя сериозно. Живея в чужбина и исках да се свържа с някоя гледачка която познава...В интерес на истината когато започнах да звъня сериозно по въпросите: Дали ще се оправи баща ми, ще си намеря ли квартира, защото тук ситуацията с намиране на жилище е много сложна и дали ще си намеря по заплатена работа и разбира се изскачаше и бившият ми. Та единствената която ми позна беше Цеца от Надежда...В смисъл тя позна диагнозата на баща ми,че не е рак, защото мина през 10 диагнози и 5 отказа за операции...Та тя беше единствената която ми описа доста неща с подробности...Каза ми,че баща ми няма рак което наистина се оказа така...Оказа се абцес и лечението му ще продължи малко по-дълго.Каза ми,че ще си намеря квартира...и да оказа се права жената...от една седмица съм в мое си жилище.За работата също се оказа права...Сега съм на два пробни дни.За едната съм доста убедена,че ще стане. Само з бившото ми гадже си мисля,че не позна....Каза,че ще се обади да сме се събирали...в интервс на истината тогава доста се почудих и още се чудя ама да видим...дали ще стане...Не че вече ми кои знае колко дали ще се обади ама ей така...за интерес дали е познала. И само там мисля,че не нацели защото аз взех решение щом се приключили да не потдържаме отношения, а тя беше категорична,че той ще ме потърси и то скоро...сега ще видим колко скоро ще е...Другия, които така нацели от части беше Узунов...ама не беше много разговорлив...Между другото и на всички дето съм звъняла съм им пращала пари по Уестърн Юнион...Цеца директно ми каза,че докато не превед парите не гледала щото много от чужбина я лъжели...И аз затова като ми пристигна заплатата и изпратих 15€ и директно ме пита колко съм и пратила да знаела колко да гледа...Като и казах 15€ и веднага метна тестето с картите. Grinning Иначе само тя ми говори с подробности. Сега преди време една дама беше споделила добри отзиви за една жена от Поморие ама не беше дала телефон. Аз нямам време да търся много в нета...Ако можете да помогнете ще съм благодарна. Поздрави.

# 549
Здравейте. Опитах се да прочета темите, но са много и се отказах.  Embarassed Ако може някой да ми каже за гледачка в София, която да гледа на кафе или нещо друго, която да отделя време на клиента, а не претупва нещата за 5 минути. Много ще съм благодарна.  Hug
Поздрави!

# 550
Намерих някаква жена Бетриз. Коментарите отдолу бяха само позитивни и малко ме съмняват. Някой има ли впечатления от нея? Нека сподели, защото пише, че е 5 лв  #Crazy Ще отида при нея тези дни да видя за какво иде реч и ще споделя. Никъде не намерих адреса й ..

# 551
  • София
MayyaI Аз не се изразих много добре  Laughing . Доколкото разбрах тя общува с някой или някои, въпросните "ТЕ".  Та времето на тези, с които общува е по-различно от нашето. Иначе жената не знам на колко години е, видя ми се на около 30-40г, но може и да бъркам.

ccolle Цеца от Надежда гледа на кафе и карти. Поста на Spirova е точно за нея. Колко време обаче отделя нямам идея, не съм ходила при нея. За Цеца също има различни мнения, може да потърсиш в темите назад.

# 552
MayyaI Аз не се изразих много добре  Laughing . Доколкото разбрах тя общува с някой или някои, въпросните "ТЕ".  Та времето на тези, с които общува е по-различно от нашето. Иначе жената не знам на колко години е, видя ми се на около 30-40г, но може и да бъркам.

ccolle Цеца от Надежда гледа на кафе и карти. Поста на Spirova е точно за нея. Колко време обаче отделя нямам идея, не съм ходила при нея. За Цеца също има различни мнения, може да потърсиш в темите назад.

Здравейте,
аз съм била при Цеца. Ако е само карти аз лично съм седяла около 20 мин и повече, ако е кафе и карти към 30-40 мин. отделя. Аз лично също съм доволна от нея и то доста Simple Smile

# 553
  • Под Слънцето
Спирова, Мария ли търсиш или баба Димитрина?

На Мария е този номера  - Мария-Поморие-059623379

# 554
  • София
Skyeye_ Би ли дала информация за цени само за карти и за кафе+карти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт