Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 479
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Бре, доживяхме.

# 526
# 527
  • София
Момичета в края на месеца ми се очертава ходене до Велико Търново и се сетих , че от там е Себа .Знам че имаше в предните теми писано за нея , но не съм обръщала внимание , защото ми е далече , сега обаче ми се ще да отида при нея като кще съм там и молбата ми е който е ходил при нея да сподел опит , мнение и най-вече дали от позицията на времето има сбъднати прогнози.Благодаря ви предварително.

# 528
  • плевен
Аз съм тук с първото си впечатление от Бобо,за конкретният въпрос се оказа прав.Срокът изтече той каза че шансовете са много малки за да се случи това,за което питах и не се случи изобщо.За другото мога да кажа в началото на април месец Peace

# 529
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ... За някои неща за сегашно и минало, описание като характер и тн, имаше някакви попадения. За познаваемост за бъдещето ще мога да кажа чак след една година.
Аха, потвърждавам и аз същото.
Аз там повече говорих отколкото тя.
Да взема и аз така да приемам и само съвети да давам, ще съм много по - добра от нея  newsm78
Това с което започна тогава чак сега ми изплува:Ти шофираш много невнимателно, много внимавай, защото имам впредвид нещо.
Значи това, че съм жена и съм шофьор - не ме прави нито разсеяна, нито невнимателна.
Напротив, шофирам твърде внимателно, нямам нито едно ПТП по моя грешка, а съм предотвртявала чужди такива към мен - точно заради това, че мисля какво ще направи този дето е срещу мен или зад мен.
И когато ми го каза това още в първото изречение - просто реших че няма смисъл от нищо, което ще чуя по нататък.Налучкване, въпроси...по едно време взех аз да си говоря, че да не ми е скучно

Hug

# 530
отчаянието ми стига нови нива морисън не ме приема в skype  някой може ли да ми каже дали е активен

А СЕГА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ ДАМИ КОИТО СА ЗАДАВАЛИ ЗАВЕТНИЯ ВЪПРОС- ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ ЛИ И СА ПОЛУЧАВАЛИ СРОКОВЕ. НЯКОЯ СЪБРА ЛИ СЕ С ЛЮБИМИЯ ИЛИ САМО СЪС СРОКОВЕ СИ ОСТАВАМЕ?
Аз имам морисън в контактите си, но той не е бил на линия от два-три месеца, или поне аз не съм го засичала. Желая ти успех!

Аз голяма издънка направих с Морисън  Sad
Засякох го преди около 2 седмици онлайн, много учтив, всичко ми обясни, не ми искаше определена тарифа, каза колкото мога да преведа, уговорихме си час за след два дни...
А аз........имах страшно тежък ден тогава и нито парите се сетих да преведа, а за уговрката, която беше за в 18,30 в скайп, се сетих в 19,30... Направо се засрамих ужасно, от тогава не съм го засичала изобщо оналайн поне да се извиня и да се реванширам.

Praynig

# 531
Здравейте някои може ли да ми каже някои  който ви е помогнал става въпрос за разваляне на магии и ако някои знае нещо за пречистване на дома да ми пише на лични благодаря

# 532
Здравейте някои може ли да ми каже някои  който ви е помогнал става въпрос за разваляне на магии и ако някои знае нещо за пречистване на дома да ми пише на лични благодаря

Бяха ми дали един метод преди година за почистване на дома от негативни влияния с горене на 2 пакетчета дафинови листа, но още не съм го пробвала...

# 533
  • София
Момичета, минавам да ъпдейтна ситуацията около мен, защото доста от вас ме питаха дали има някакво развитие и за да спестя време на всички ни ще споделя тук.

Относно жената Пенка, която хвалих (поне по наблюдения тогава) мога да кажа, че нямам резултат.
Проблемите както някой по-горе спомена са любовни на повечето ни, и моя е такъв.
Вече мина повече от месец и половина и няма резултат.

Наскоро пак я потърсих, но вече заради друг, а не предишния, този път не ходих, а й пратих парите само. Минаха близо 2 седмици и от това и пак няма резултат.

Обадих й се и каза, че вече няма да ми иска пари докато не успее да направи това, което трябва да стане.

Та предстои тогава значи още да ви ъпдейтвам по случая... но засега за жалост и мое голямо разочарование, резултат - няма  Cry Cry
За съжаление и други момичета споделят същото!!! Ама горе главата!!! Heart Eyes Hug

# 534
  • София
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ... 

Hug

За Мелисса!Странно, че споделяш че не си доволна от Светлана.( моля без лични нападки, но ти си обикновено си доволна )! Никой не може да отрече обаче че  ти беше първата, която разобличи Ташинка . Не съм ходила при Светлана от Сухата река, но аз на лични получих много добри отзиви за нея.
Та, може ли момичетата, които са ходили при Светлана от "Сухата рекаjavascript:void(0);" пак да се изкажат   baby_neutral baby_neutralbaby_neutral
 Hug Hug Hug

# 535
Посетих Светлана (ж.к. Сухата река), за която се говори в последните теми.  Приветлива и приятна жена. Отделя наистина около 1 час, но повече е като психологически сеанс. Не говори само тя, пита те въпросчета, изказва мнение, задава други и така ... 

Hug

За Мелисса!Странно, че споделяш че не си доволна от Светлана.( моля без лични нападки, но ти си обикновено си доволна )! Никой не може да отрече обаче че  ти беше първата, която разобличи Ташинка . Не съм ходила при Светлана от Сухата река, но аз на лични получих много добри отзиви за нея.
Та, може ли момичетата, които са ходили при Светлана от "Сухата рекаjavascript:void(0);" пак да се изкажат   baby_neutral baby_neutralbaby_neutral
 Hug Hug Hug

Аз за Светлана споделих още на 07.02 веднага след като ходих при нея.
Нищо против жената нямам, умее да разговаря, да насочава, но аз имам личен психитерапевт за тази работа.Отидох за прогнози, а не за анализи Simple Smile

# 536
# 537
В края на месеца ще имам път към Бургас. Чудя се при коя от двете да отида- Мария от Поморие или Керанка от Русокастро? Прочетох добри отзиви и за двете. След това ще споделя мнение. Дано да не ме разочарова.

# 538
  • бургас
В края на месеца ще имам път към Бургас. Чудя се при коя от двете да отида- Мария от Поморие или Керанка от Русокастро? Прочетох добри отзиви и за двете. След това ще споделя мнение. Дано да не ме разочарова.

дано  Peace Peace

# 539
Здравейте
С цялото уважение, че сте изписали вече 1000 страници по темата, но в тая тема се прави реклама на хора, които за пълна скръб, а дори и опасни за психическото и финансово здраве.

Моят опит дотук е нещо подобно: http://www.politika.bg/article?id=23878

След всичките ви коментари, очаквах много повече. За качеството на това, което получих от някои от хората, които уж внимателно избрах, цената е безумна, а някои са толкова долни, че са способни да нанесат големи тревоги от алчност. Други просто генерираха безсмислени посещения, но поне не бяха алчни.

Замислили ли сте се да подобрите качеството на анкетата?

Нещо като отразяване на брой посещения, съотношение на сбъднати и несбъднати прогнози, обща оценка от този, който е посетил врачката на базата на цена, хуманност, липса на заплахи от магии, чието разваляне върви с три- и четирицифрени суми, детайлност (особено в обстоятелства на пълна непросветенoст за съдбата) и естествено сбъдваемост.

Положението в списъка горе е отчайващо доколкото го проверих ....

Общи условия

Активация на акаунт