За много от звездите в темата са такива. Аз ходих с приятелка и при нея беше същото, повече говорихме ние отколкото Светлана. Според мен за да се даде най-обективна оценка е най-добре да се изчакат дадените периоди, за да се види дали има и познаваемост за предсказаните събития. За мен мога да кажа чак след година или 4 години. След като минат на прегледите и изследванията ще мога да кажа дали е познала за някои здравословни проблеми.
или ако тя желае да се включи в темата.
Все пак имай предвид, че анкетата няма много опции и възможности. Ако желаеш, можеш и ти да пуснеш следващата тема

За много от звездите в темата са такива. Аз ходих с приятелка и при нея беше същото, повече говорихме ние отколкото Светлана. Според мен за да се даде най-обективна оценка е най-добре да се изчакат дадените периоди, за да се види дали има и познаваемост за предсказаните събития. За мен мога да кажа чак след година или 4 години. След като минат на прегледите и изследванията ще мога да кажа дали е познала за някои здравословни проблеми.
или ако тя желае да се включи в темата.
Все пак имай предвид, че анкетата няма много опции и възможности. Ако желаеш, можеш и ти да пуснеш следващата тема 

Ако искаш изчакай да споделят и други потребители, тогава прецени дали да отидеш. При приятелката ми имаше попадания за близките и относно здраве и взаимоотношения. Като цяло обаче не и каза нищо, което да не знае. 

Иначе само тя ми говори с подробности. Сега преди време една дама беше споделила добри отзиви за една жена от Поморие ама не беше дала телефон. Аз нямам време да търся много в нета...Ако можете да помогнете ще съм благодарна. Поздрави.
Препоръчани теми