Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 347
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Симона какво искаш да кажеш?ти самата гледаш в бъдещето ли?

# 646

Цитира врачката от статията, но без да сложи кавички , оттам е недоразумението.

# 647
интересно ми е никой не е чувал за нея,прочетох че гледа на таро,от Бургас Меден рудник Joy

# 648
  • Под Слънцето
Апокрифна история.
Сега да се звъни на Илиян Атанасов  и да се търсят координати на Анка Маринова..

# 649
TopsyG   ти не беше ли от Варна?попитай някой околко теб не е ли чувал за нея,,гледала на таро и уж познавала,, Simple Smile

# 650
  • Под Слънцето

sandrela , все още съм от Варна.  И не , не са чували за нея в  Меден рудник 2 мои клиентки  ,които попитах преди малко по телефона. Обещаха да разпитат. Обаче имам съмнения,че статиите в посоченият сайт скандално.нет са фикшън, сахте  и т.н. 

Ако на някого му се занимава да я търси  тази Анка , давам идеи  да се звъни на собственика на сайта - според  http://whois.domaintools.com/skandalno.net
Илиян Атанасов.

# 651
Благодаря

# 652
  • бургас

ryannn-благодаря за помоща и корекцията,това беше цитат,ако можех сама да си гледам нямаше да съм в този форум  Laughing Laughing

# 653
Симона не е нужно да хапеш,,не си сложила ,обозначителни знаци,аи аз не съм запаметила всичко което е писано,в интервюто,,,

# 654
Бях днес при Цеца от Надежда...

Умишлено не казах, че се познаваме, има няма два месеца от предното ми ходене.
С нищо не показа, че ме помни.
Телефона и скайпа звъняха непрекъснато, лудница някаква ...
Всичко, което ми каза предния път ми го каза едно към едно и сега ... да ме помни - ок, но да помни и какво ми е говорила миналия път - вече ми се струва странно.
Чух едно две нови неща, но логични да се случат скоро.
Каза една единствена буква и че с нея ми е свързана всичко, излезе ми в кафето.
Миналия път пак беше същото.
Това е буквата на човека за който си питам обикновенно.
Относно работата и проблемите/ аз не питам за тях, но тя си говори/ пак същото.
Не знам какво става при мен, но бях и при Латина миналата седмица и двете ми говорят едно и също.
За Латина съм писала, че всичко, което ми казва се случва.
Не искам да правя реклама и да се втурват всички и после да упрекват, че едва ли не ние , които сме ходили сме ги пратили там.
Всеки да преценява за себе си, аз споделям къде при мен има познаваемост.
Както съм казала за тези, че имам познаваемост при мен, така съм казала и за други, които са 0 на 0 при мен, но други пък са доволни.
За четвъртък съм записана при Живка, не знам коя е, каква е , що е.Има и данните в анектата, иначе нищо не съм чела за нея, нито позитивно, нито отрцателно.
В момента имам време и възможност и ще пообикалям да тествам тези, за които нищо не знам.
Леля Цецка бая се е поизнервила от лудницата и се извини, че ми се е развикала в неделя.
Попитах дали прави ритуали, каза да, на мен ми обяви цена 100 лева.
Няма да се възползвам, попитах информативно.
Изкарах си добре с нея, щото и много се смяхме, че преди мен някаква клиентка й настройвала компютъра, но като почна да звънни скайп се оказа, че микрофона не е вързан както трябва и аз втори рунд помагах за изправността на компютъра.
Вече не знам кога ще ходя пак при нея, защото след днес със сигурност вече ме е запомнила, много говорихме, тя много неща ми разказа как е започнала още 1985 година с тези неща.
Доволна!

Hug

# 655
  • бургас
Симона не е нужно да хапеш,,не си сложила ,обозначителни знаци,аи аз не съм запаметила всичко което е писано,в интервюто,,,

ти къде видя да хапя?????????? благодарих на раян че ме корегира,израз на благодарност е хапене за теб  ooooh!

# 656
Бях днес при Цеца от Надежда...

Умишлено не казах, че се познаваме, има няма два месеца от предното ми ходене.
С нищо не показа, че ме помни.
Телефона и скайпа звъняха непрекъснато, лудница някаква ...
Всичко, което ми каза предния път ми го каза едно към едно и сега ... да ме помни - ок, но да помни и какво ми е говорила миналия път - вече ми се струва странно.
Чух едно две нови неща, но логични да се случат скоро.
Каза една единствена буква и че с нея ми е свързана всичко, излезе ми в кафето.
Миналия път пак беше същото.
Това е буквата на човека за който си питам обикновенно.
Относно работата и проблемите/ аз не питам за тях, но тя си говори/ пак същото.
Не знам какво става при мен, но бях и при Латина миналата седмица и двете ми говорят едно и също.
За Латина съм писала, че всичко, което ми казва се случва.
Не искам да правя реклама и да се втурват всички и после да упрекват, че едва ли не ние , които сме ходили сме ги пратили там.
Всеки да преценява за себе си, аз споделям къде при мен има познаваемост.
Както съм казала за тези, че имам познаваемост при мен, така съм казала и за други, които са 0 на 0 при мен, но други пък са доволни.
За четвъртък съм записана при Живка, не знам коя е, каква е , що е.Има и данните в анектата, иначе нищо не съм чела за нея, нито позитивно, нито отрцателно.
В момента имам време и възможност и ще пообикалям да тествам тези, за които нищо не знам.
Леля Цецка бая се е поизнервила от лудницата и се извини, че ми се е развикала в неделя.
Попитах дали прави ритуали, каза да, на мен ми обяви цена 100 лева.
Няма да се възползвам, попитах информативно.
Изкарах си добре с нея, щото и много се смяхме, че преди мен някаква клиентка й настройвала компютъра, но като почна да звънни скайп се оказа, че микрофона не е вързан както трябва и аз втори рунд помагах за изправността на компютъра.
Вече не знам кога ще ходя пак при нея, защото след днес със сигурност вече ме е запомнила, много говорихме, тя много неща ми разказа как е започнала още 1985 година с тези неща.
Доволна!

Hug
Мелиса и ти като мен доста си ги пообиколила.В рамките на 3 год. 10-11 парчета съм ушетала,да ти кажа честно обаче,само една позна нещо за  бъдещето.В един момент реших,че няма смисъл да влагам средства и емоции за тези неща,каквото е писано да става ще става.Колкото повече ходех,нещата ми не вървяха.Иначе  съм посетила доста звезди и от списъка по горе,въздух под налягане.Ако те кефи ходи,ама не очаквай кой знае какво.Всяка жена има интуиция,на нея се осланяй повече.Успокой се и погледни на нещата като външен човек,отговора ще ти изплува сам.

# 657
Аааа, в никакъв случай не ходя , защото съм супер отчаяна или защото очаквам да чуя чудесии, които ще ми се случат.
Ходя защото ми е интересно Simple Smile
Има такива, които за момента ми говорят неща, които са абсурдни, но с течение на времето се оказва, че са предвидили нещата правилно.
Други пък просто остават с абсурдите си.
От трети чувам нещата, които наистина искам да чуя и да вярвам, че са така.
Всички обаче пропуснаха да ми кажат нещо, което много промени живота ми миналата година...
Така, че относително е.
Не очаквам нищо, просто ми е интересно наистина и когато имам време и възможност - ходя и споделям после тук Simple Smile

Поздрави  Grinning

# 658
Мелиса  Hug , би ли си поосвободила малко пощата, мила?

# 659
Всички обаче пропуснаха да ми кажат нещо, което много промени живота ми миналата година...

А не е ли в реда на нещата именно тези преломни събития да се чуват от врачките, които биват дискутирани?

Не е редно 10 врачки заедно да подреждат един що-годе приемлив пъзел. И какво, сама за себе си всяка е безсмислена понеже може да види само 20-30% и върху тази част да изръси прогнози от които я 20% се сбъднат, я не? Останалите 80% нямат значение, така ли? И останалите 80% няма да имат никаква взаимовръзка с тези разкодирани 20%? Крайно налудничаво.

Латина беше жалка картинка с опитите си да ме манипулира, лъже и върти с надеждата да й спусна някаква информацийка за живота си, на която да стъпи развойната дейност на измислиците й. Взе ми 40 лв. Абсолютно убедена съм, че няма способности, просто подпитва и си мисли, че е голям психолог, та почва да дава съвети някакви. Разобличаването се случва, когато наистина й липсва информация. Не искам да си спомням за тази долнопробна среща.

Пиша не защото не ми е познала, а защото женския ми инстинкт ми подсказва, че Латина е фалшива врачка.

Вчера открих още една кардинална грешка в тълкуванието на Цеца. Животът е това, което се случва, а не това, което врачките настояват, че ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт