Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 812
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,момичета.Хвърлям ви по едно око.
Моят опит за пореден път показва,че нашите звезди са по-скоро прехвалени.Последно ходих при баба Иванка,която ми позна бегло някои неща от миналото.За бъдещето-мъгляво-колкото да не е без хич.И една седмица по-късно-ми се случи нещо неочаквано и то е прекрасно.Не съм и предполагала,че може да стане.
Никой от всички,до които съм се допитвала,не е споменал,абе ей така да загатне за събитието.Никой!
Ами,как да им вярвам???

# 256
  • София
Здравейте,момичета.Хвърлям ви по едно око.
Моят опит за пореден път показва,че нашите звезди са по-скоро прехвалени.Последно ходих при баба Иванка,която ми позна бегло някои неща от миналото.За бъдещето-мъгляво-колкото да не е без хич.И една седмица по-късно-ми се случи нещо неочаквано и то е прекрасно.Не съм и предполагала,че може да стане.
Никой от всички,до които съм се допитвала,не е споменал,абе ей така да загатне за събитието.Никой!
Ами,как да им вярвам???
Браво Ани! Hug Heart Eyes Много се радвам за теб!!! Ти го заслужаваш!!!  bouquet

# 257
Благодаря ти,MayyaI!

Надявам се на всички да се случват такива хубави неща,макар и неочаквано.

И пак казвам не ми помогнаха врачки.Помогна ми един метод,наречен методът Силва.Ако ви се рови в интернет,потърсете-ще ви бъде по-полезен.

bouquet

# 258
здравйте момичета ,искам да попитам някой знае ли ИЗПИТАН метод за отключване на късмета с катинари?

# 259
Драга госпоДжа Стела, не се крий зад маска. Признай  коя си. Освен това, много те моля, пиши на кирилица ,за да е четимо за всички нормални хора тук. Така , освен че нарушаваш правилата на форума, можеш да опиташ за да забършеш нови клиентки,които да ти снесат тайно пари.

За да не съм голословна , ще публикувам едно от писмата,които получих във връзка с моето негодуване относно ползата от теб.. Естествено, ще изпусна  ника на потребителката. Дано не ми се сърди.

« Отговорили сте на това съобщение, или сте го препратили. »
Цитирай  Отговор  Изтрий това съобщение  
Здрасти! Аз съм от Горна Оряховица. Януари 2012г посетих Стела. Искам да ви кажа,че гледа на карти и кафе,но нищо не познава. Аз тогава й оставих 10лв, а тя ме убеждаваше,че имам направена магия,за която ми искаше 250лв. Е,хубаво,но аз не се вързах и повече не стъпах при нея. Още повече,че събитията,които ми предрече тогава не се сбъднаха!
И между другото-една девойка ми даде телефона й. Обадих й се, прие ме същия ден,но беше голямо криене. 10000 пъти ми повтори да не казвам на никого,че гледала, и ако комшиите й ме питали къде отивам-да не казвам,че отивам в тях! И от други хора знам,че се крие,за да не плаща данъци и пр.

Поздрави!

Ако има нещо , що е безлимитно, то е размахът на мизерията от съвсем всякакво естество, наглостта и глупостта наоколо.То не бяха самореклами и самонатягания, не бе глупотевина до зашеметяване, не бе чудо!Действително ,домейн , посветен на феноменалното!Или речено на матерния език на ходжите" Ашколсун" на всички майсторки и майстори, разказващи полуграмотно чудеса за самите себе си тук, в драпане да прилъжат някой към сергията си/без да надушат съседите, че докато забъркват яхния, прибират и пара за бръщолевене на небивалици/.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 19:42 от ryannn

# 260
Ако Стела от Г.О. имаше желание да помага , нямаше да се крие зад други хора
Че тя и Емилия ползва сметка на името на майка си. Това какво значение има точно? За 10 лв. големи панаири...Иначе те тия дето вземат маса пари щото плащат данъци...

# 261
  • Под Слънцето
Въобще не е до плащането на данъци. Както сама м ожеш да прочетеш, ако имаш очи , това е цитат.Един от десетките писма , които получих във връзка с „познаването” от страна на гореспоменатата госпоДжа Стела.
Мога да извадя и др. , и как сумата за разваляне на магия , която се открива при всички посетили я, е твърдо 250 лв.  Ако  въпросната персона   познаваше толкова, колкото обещава, да вземе да улучи  джакпота и да спре да  кара  роднини и познати да я обожествяват пред нас , за да й набират клиентела

animal085

# 262
Бобо,ще може ли да си изчистиш кутията Simple Smile иска ми се да те попитам нещо лично.

# 263
охххх Топси , що не се спреш малко бе жена .... то и аз не бях СТела че  Емилия ......и незнам си още какво , а аз съм си Зимма и искам ако някой помага наистина това да се знае ......Толкоз.

........искам да помоля тези които ми писаха на лични и са доволни от Стела да споделят публично .....Благодаря ви добри момичета . Всички други коментари са излишни .

# 264
  • Под Слънцето
Какво толкова искаш да разбереш, зимна? Дали това, което ти е предрекла Стела, ще се сбъдне? Ми -почакай и ще видиш. На мен една не ми се похвали,че е доволна от нея. Защо ли?
И ми е странно как за никоя друга не си споделила грам нищо, пишеш си там в неква тема за таро. Явно му разбираш. И сама можеш да си метнеш едни карти и да си предвидиш  каквото те вълнува. И току  сипваш тук от време на време хвалби само и единствено за Стела. А бе , реклама една на друга ли си правите? 
А госпоДжата (иронично и нарочно така изписано), ще я посъветвам най-сетне да изучи кирилицата ,за да не се излага. И може  да си публикува обяви в сайтовете , подходящи за това.

# 265
  • София
Много силно ме интересува за тази жена има ли отзиви. Аз поне не се сещам:

http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/15544-balgarka-priz … a-i-narkotitsite/

# 266
  • Под Слънцето
gerber,  ето ти телефонът й на ЛС

ако я уцелиш, сподели Wink
успех!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 12:58 от TopsyG

# 267
здравейте!ще спомена  едно малко позабравено име..Хайрие,но днес реших да и звънна по телефона.моля ви споделете ако някой е говорил с нея и прогнозите са се сбъднали.по принцип моята съвпада  с на бобо и ники узунов,ама аз нали все съм си нетърпелива...скоро мисля да ходя вече надявам  се последно ... Simple Smile при една жена в габрово, аз и друг път съм я посещава ,казва се денка и гледа на карти.някой чувал ли е за нея.но пак моля за хайрието ..,който е говорил с нея да сподели.хубава седмица от мен

# 268
Ninno-Kissy моля те изчисти си кутията...че два пъти ти пиша  Simple Smile

# 269
Здравейте,Хайрие консултира ли по телефона и къде се намира това село от което е тя?

Общи условия

Активация на акаунт