Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 725
  • 756
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте,може ли някой от вас който е посещавал Цеца от Надежда да си каже мнението.Аз съм си записала час при нея за утре,това ще ми е трето посещение.Интересувам се защото при мен имаше няколко много точни попадения.Има ли друг доволен от нея? newsm78

# 331
Здравейте,може ли някой от вас който е посещавал Цеца от Надежда да си каже мнението.Аз съм си записала час при нея за утре,това ще ми е трето посещение.Интересувам се защото при мен имаше няколко много точни попадения.Има ли друг доволен от нея? newsm78

Здравей, аз съм ходила доста пъти при нея. Видимо доволна съм, до момента винаги е била много точна. Последните няколко пъти ходих на често и явно ме беше запомнила и съответно има неща, които ти повтаря, знаейки че са така, но конкретния проблем или ситуация винаги го е нацелвала.

# 332
Благодаря за отговора!
Няма проблем Hug .Сега аз искам да ви попитам нещо..случвало ли ви се е често да ви гърмят крушките в къщи ,а пък и на други места,и то когато само вие ги светвате.На мен започна да ми се случва много често,днес дори 2 пъти ,единия път у баща ми  и после веднага като се прибрах вкъщи.у баща ми направо крушката се пръсна цялата,не знам как не ми хвръкнаха стъкла в очите,много се изплаших...може ли да се дължи на много отрицателна енергия

и аз имах същата ситуация с крушките ,на месец съм сменяла по 5-6,една гледачка миналата година гледа на карти и го каза това че постоянно гърмят крушките в нас, и че това се дължи на магията която имах,при положение че живея по квартири,навсякъде гърмяха често,сменяла съм фирми на производители пак съща работа,така че не отричам че възможно да е от магия или отрицателна енергия newsm78

Не знам дали е от енергийна намеса, или от некачествени крушки, но в нас си горят почти всеки ден...... newsm78

# 333
Здравейте,рядко се включвам. Искам да споделя мнение за Бобо.Месеци наред чакам за интервенция за междупредсърден дефект на сърцето.Бях се обърнала към Стела,споделила съм на ЛС със Зима.Но специално за нея ще изчакам още малко време и ще споделя публично.Мина много време и вече незнаех на къде да поема,дали да чакам за интервенцията или вече да заминавам за чужбина,откъдето се прибрах заради здравословния проблем.Писах на ЛС на Бобо.Не очаквах толкова бързо да ми отговори.Отговора му беше следния:Не се притеснявай последните дни на Януари ще имаш отговори и началото на февруари вече всичко ще е наред.В интерес на истината сърцето ти не ми се вижда толкова увредено,няма голям проблем и всичко ще е наред.
Така и стана на 29.01 сутринта ми се обадиха от болницата,определиха ми дата сега началото за постъпване и осъществяване най-накрая на интервенцията.Благодаря на Бобо,наитина ми помогна.

# 334
Здравейте,рядко се включвам. Искам да споделя мнение за Бобо.Месеци наред чакам за интервенция за междупредсърден дефект на сърцето.Бях се обърнала към Стела,споделила съм на ЛС със Зима.Но специално за нея ще изчакам още малко време и ще споделя публично.Мина много време и вече незнаех на къде да поема,дали да чакам за интервенцията или вече да заминавам за чужбина,откъдето се прибрах заради здравословния проблем.Писах на ЛС на Бобо.Не очаквах толкова бързо да ми отговори.Отговора му беше следния:Не се притеснявай последните дни на Януари ще имаш отговори и началото на февруари вече всичко ще е наред.В интерес на истината сърцето ти не ми се вижда толкова увредено,няма голям проблем и всичко ще е наред.
Така и стана на 29.01 сутринта ми се обадиха от болницата,определиха ми дата сега началото за постъпване и осъществяване най-накрая на интервенцията.Благодаря на Бобо,наитина ми помогна.
Благодаря ти за тази информация,дано всичко да е наред със здравето ти ,желая ти много успех,и искрено се надявам и на мен Бобо да ми е познал ида е помогнал на всички които сме се чули с него.Лично аз искам да му благодаря за отделеното време,все пак не е длъжен на никой... Simple Smile Hug

# 335
Колкото до Бобо мисля, че е сладур и пак искам да го чуя, ама му загубих тел.имаше го в предишната тема мисля,но не ми се търси,ако на някой му е на чалъм да го дава,Блабодаря за което

# 336
  • Под Слънцето
Със   Стела си имахме няколко разговора по  телефона и по скайп. Не работя в ЦРУ  или ДАНС за да имам техника и да записвам всичко Wink Предвид това, което говорихме  с нея, реагирах така. Защо ме кара да пиша предварително въпроси и да й ги давам? За да има време да измисли отговорите си ли?  Бях писала , че като питам за лицето y (примерно) , веднага почват да  говорят как сме един за друг, пък имаме търкания  . Процентът клони към 99 от посетените и разпитани по телефон "врачове"  А това ми е само съдружник в едната фирма. И не ме вълнуват любовни афери. Когато чуя това , просто смятам,че човекът когото питам ,грам не разбира от гледане. Става ми ясно. Това е.
===
За Бобо -- да , единствен позна , че  ключовете няма да се намерят.  Питах къде е , за да ми  гледа. Бил по морето на юг. По-късно  тук се появи с друг профил и приканваше да му пишем с въпроси.  Писах. С някои съм споделила на личен. Не ми харесва , а и не одобрявам  обаче , подвизаването с няколко профила. Затова пък тогава  реагирах така. Писаното от другия профил бе изтрито от най-оторизираното лице тук Wink 

# 337
Със   Стела си имахме няколко разговора по  телефона и по скайп. Не работя в ЦРУ  или ДАНС за да имам техника и да записвам всичко Wink Предвид това, което говорихме  с нея, реагирах така. Защо ме кара да пиша предварително въпроси и да й ги давам? За да има време да измисли отговорите си ли?  Бях писала , че като питам за лицето y (примерно) , веднага почват да  говорят как сме един за друг, пък имаме търкания  . Процентът клони към 99 от посетените и разпитани по телефон "врачове"  А това ми е само съдружник в едната фирма. И не ме вълнуват любовни афери. Когато чуя това , просто смятам,че човекът когото питам ,грам не разбира от гледане. Става ми ясно. Това е.
===
За Бобо -- да , единствен позна , че  ключовете няма да се намерят.  Питах къде е , за да ми  гледа. Бил по морето на юг. По-късно  тук се появи с друг профил и приканваше да му пишем с въпроси.  Писах. С някои съм споделила на личен. Не ми харесва , а и не одобрявам  обаче , подвизаването с няколко профила. Затова пък тогава  реагирах така. Писаното от другия профил бе изтрито от най-оторизираното лице тук Wink 

Здравейте и от мен .Пиша защото имам право на отговор заради гореизложените лъжи и инсинуации които се опитват да създадът погрешно мнение за мен .Първо профила ми е създаден доста години назад което видно може да се провери и никога не съм имал втори в този форум камо ли с цел да се крия или лъжа или незнам си какво.Затова че си позволих ВЕДНЪЖ да си напиша телефона за проведения експеримент вече дълбоко съжалявам.много хора злоупотребиха с добрината и така  народа както  е казал направи добро и хапни дърво .Със смесени чувства искам да кажа на всички че експеримента се прекратява , едно че имам" доброжелатели" , второ се появиха хора които ме заплашват че щели да разтръбят какъв мошеник  и шмекер съм бил.ще запазя анонимноста им защото ми е под достоинството да се занимавам с такива хора и че всеки си получава заслуженото свише.Сега  ще се пошегувам" Сергии много и Пазар голям" така че за всеки ще се намери стоката която търси-списъка е дълъг и се радвам че и мене ме няма там.А за хората които искат да се консултират с мен пътя го знаят.Пращам на всички доза здраве,благоденствие и късмет. newsm78 newsm78 newsm78

# 338
  • Под Слънцето
Бобо, я поне кажи  това, с което  се занимаваш , свързано ли е  с радиестезията?? И ако е така, кой е човекът, от когото  се учиш?

Относно другото- мисля, че ако ай пи-тата ви не съвпадаха, нямаше да бъде изтрит онзи друг профил. А сам собственикът на сайта може да види най-добре , нали?
И не се заяждам !  Peace

# 339
Дали имате някакви координати на Баба Минка от село Осетеново / Карловско?

# 340
Всеки , който разполага със  сива субстанция в черепната си кутия , което е нещото, отличаващо глава от хралупа, може сам да прецени стойността на " гадаене", което се състои от  отговори
 " да/ не" и какъв  е процентът на вероятност за  уцелване в случая, както и дълбината на дарбата на " гадаещият" по таз система.

И , впрочем, явно наистина няма лоша реклама.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 20:27 от ryannn

# 341
  • бургас

напиши в гугъл и ще ти излезе цялата информация за бабата  Peace

# 342
Здравейте!Стана ми болно като прочетох коментара на Бобо и се чудя,как може да има толкова долни и злобни хора ,та да заплашват човек ,който се опитва да помогне ,без да иска нищо в замяна...,възмощавам се от тях..,и се чудя до къде може да доведе завистта?Говорила съм с Бобо два пъти,нито го познавам,нито съм го виждала,още не мога да кажа дали ми е познал ,защото срока не е минал,но само заради това,че ми обърна внимание и ми даде няколко ценни съвета,без грам да ми е длъжен по какъвто и да било начин,ме кара да му  благодаря и да кажа "евала,че още има такива хора,които да искат да помогнат,без да искат да им се даде нещо в замяна,и съм сигурна,че и на вас рядко се случва да срещате такива хора в днешно време.Абсолютно смело мога да кажа че имам много голя опит с гледачките и Бобо е един от най приятните хора с които съм говорила,мога да кажа същото и за Ники Узунов,въпреки че пак казвам за познаваемост още не мога да кажа нищо.Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ и на него и на Ники Узунов ,че отделят  от времето си и се опитват да помогнат на хората.

# 343

напиши в гугъл и ще ти излезе цялата информация за бабата  Peace
Писах,но не ми излиза нищо конкретно,затова пиша тук

# 344
Писах,но не ми излиза нищо конкретно,затова пиша тук
ryannn я е посещавала, и като гледам няма да ти я препоръча. Още една потребителка назад в темите е споменавала, че я е посещавала и не и е познала нищо.

sukrovishte, права си и за Бобо и за Ники Узунов, но все пак да предсказваш само светли бъднини защото ги желаеш на хората...и това не върши работа. Специално опит имам само с Ники, мил човек е, но пак казвам, някои хора нямат нужда от празни надежди и губене на време. А той в опита си да бъде полезен точно това прави в повечето случаи.

Общи условия

Активация на акаунт