Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 786
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Чудя се колко от хората където сме тук са им се случили нещата които са искали и за които са питали постоянно ...и сега са щастливи...
Ако търсиш надежда, че нещата ще се развият по начин, по който ти ги искаш, и я търсиш в лицето на разни самозвани шарлатани срещу заплащане, вярвай, горчиво е.
Особено като мине въпросния срок, нещото не се случи, както е предсказано, пак се свържеш с продавача на надежда и получиш нов срок, и после нов, и нов...мога да ти кажа какво се случва принципно, дори без да съм врачка. Изпадаш в депресия.

# 436
Чудя се колко от хората където сме тук са им се случили нещата които са искали и за които са питали постоянно ...и сега са щастливи...

Аз съм в това число на малцинството може би!
Но при мен нещата са факт.
Без значение, че съм обиколила знайни и незнайни врачки, шарлатанки, ясновидки, ходжи и т.н
И сега като се замисля мога съвсем точно да кажа абсолютната познаваемост след голямото ми скитане.
Латина,Снежа, Лидия, Цеца.
От тези жени чух това, което исках да чуя принципно.
И не знам дали защото твърде много исках и вярвах да стане точно така, при мен се случи.
И мога съвсем простичко да го кажа - щастлива съм Simple Smile

П.с И не ми завиждайте де  Hug

# 437

Без значение, че съм обиколила знайни и незнайни врачки, шарлатанки, ясновидки, ходжи и т.н
И сега като се замисля мога съвсем точно да кажа абсолютната познаваемост след голямото ми скитане.

Струва ми се, че ти след  визитата си при Лидия я беше определила като "посредствена'?

# 438

Струва ми се, че ти след  визитата си при Лидия я беше определила като "посредствена'?

ryannn ,
"посредствеността" на Лидия не ми пречи да съм щастлива.
Да речем, че е имало едно изречение, в което е била много точна

bouquet

# 439

ryannn ,
"посредствеността" на Лидия не ми пречи да съм щастлива.
Да речем, че е имало едно изречение, в което е била много точна

bouquet

Чудесно е, че си щастлива, все така да си!Говорим за друго- описа  гледането й като посредствено, а сега -че е имала много точно попадение.
Whatever Simple Smile

# 440
Винаги съм се старала да съм обективна в това, което разказвам след посещението си при тези хора.
Няма как да знам на момента дали прогнозата й е вярна или не.
Това, че я описах като посредствена не значи, че съм била на мнение, че нищо конкрентно не съм чула, както беше при Светлана от Сухата река.
С течение на времето просто някои неочаквани неща се случват и в такива моменти си припомняш, че всъщност някой ти е казал точно това, че се стане.
Казах, че беше абсолютна точна в едно изречение, което стана факт миналата седмица.

Лека нощ Simple Smile

# 441
Моля ви кажете на кой от ваички да се обадя по телефона?Днес звънях на Н.Узунов, но ми каза,че имал много работа и да му пиша в някакъв сайт,а на мен ми е спешно,само 1-2 въпроса.Е,писах му сутринта във въпросния сайт,но все още не ми отговаря.

# 442

Айдеее, тия 4-те дръпнаха рязко напред. Искай им комисионна  hahaha

# 443
Здравейте, някой бил ли е при Керанка .... и дали познава?

# 444
Коя Керанка,защото са две newsm78

# 445
  • бургас
Здравейте, някой бил ли е при Керанка .... и дали познава?

аз бях при Керанка от с.Русокастро,доволна съм от нея  Peace

# 446
Ако търсиш надежда, че нещата ще се развият по начин, по който ти ги искаш, и я търсиш в лицето на разни самозвани шарлатани срещу заплащане, вярвай, горчиво е.
Особено като мине въпросния срок, нещото не се случи, както е предсказано, пак се свържеш с продавача на надежда и получиш нов срок, и после нов, и нов...мога да ти кажа какво се случва принципно, дори без да съм врачка. Изпадаш в депресия.
З.наеш ли..има много истина в думите ти...

# 447
  • София
Цеца още ли приема в Надежда? Много ли се чака за нея?

# 448
Момичета някой чувал ли е за Бела от Севлиево,моля ви ако имате мнение за нея,пишете.Гледа на карти и май много познавала.

На мен също би ми било интересно. Ако някой има информация, моля да сподели  Hug

# 449
Здравейте! Много рядко пиша във форума, макар че често го преглеждам и искам да споделя вниманието и отношението на bobo08. В събота ми се случи  инцедент, при който пострадах  и доста се изплаших. Контузих се доста и исках някой да ми каже дали има негативна намеса около мен и семейството ми. Обадих му се и искам искрено да благодаря на него за съвета. Посъветва ме да направя курбан за здраве в църквата. Много  е внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт