Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 347
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Здарвейте, момичета  bouquet
С една приятелка се записахме при Беатрис в понеделник за кафе и таро, да видим какво ще каже. Много ми е интересно за тарото, защото там доста интересни неща излизат. После ще споделя мнение, разбира се Peace

Melissa77 И аз ходих миналия месец при Цеца и определено много нацелва настоящото положение поне при мен и нещата, който ми каза ще разберем дали ще станат скоро, но определено и на мен само една буква ми излезе в кафето и всичко беше свързано с нея, няма как от толкова много букви просто да налучка правилната  Joy

# 661
Голяма реклама й направихме на Цеца, сега съвсем ще полудее от наплив...

Минавам да се извиня на всички, които ми пишат на ЛС, а не отговарям веднага,а  понякога дори пропускам.
Чета, но не винаги имам време да отговоря веднага, дори и да дава, че съм онлайн, не е гаранция, че съм на лаптопа.
И ако може да ви помоля да питате направо тук в темата, ще ми е много по лесно да отговоря на няколко еднакви въпроса едновременно и ще спестя на други да ми пишат Лични.

Утре след Живка ще пиша,

поздрави  Peace

# 662
Минавам да се извиня на всички, които ми пишат на ЛС
Привет Melissa77 може да ми помогнете с контакт на Евелина Христова
благодаря предварително

# 663
Минавам да се извиня на всички, които ми пишат на ЛС
Привет Melissa77 може да ми помогнете с контакт на Евелина Христова
благодаря предварително

Много ме питате за тази Ивелина Simple Smile
Аз споделих това, което ми е казала по телефона от единствен разговор.
Не ми е прогнозирала нищо за в бъдеще.
Но беше изключителна точна в това, което виждаше към момента, в който говорехме и за усещанията на хората, които виждаше.
Къде са, с каква кола са и какво чувстват.
В смисъл къде са - не точното място, а това което е около тях.
Тогава каза скали и вода, но не можеше да ми каже в Сандански са.
Както съм написала, това беше преди 5 години, после не можах повече да я видя , а и след като ме върза с едно ходене напразно в Пловдив категорично отказах и да я търся.
Това което намерих за нея към момента е лични й сайт, има и контакти:

http://www.ivelinahristova.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 664

Утре след Живка ще пиша

Визираш Живка, която приема в кухнята си в Люлин?

# 665

Утре след Живка ще пиша

Хахаххаха, не знам, ще видя утре що за кухня е, иначе е в Люлин да  Laughing

# 666

Утре след Живка ще пиша

Хахаххаха, не знам, ще видя утре що за кухня е, иначе е в Люлин да  Laughing

Има  добра вероятност да получиш  особено полезни записки връз лист/ "диктуват" й/ на тема-как си се прераждала и погивала през вековете.Весело да бъде! Simple Smile

# 667
Може ли някой да ми даде телефона на Мира от Илинден? На какво гледа и колко пари взима? Благодаря!

# 668

Утре след Живка ще пиша

Хахаххаха, не знам, ще видя утре що за кухня е, иначе е в Люлин да  Laughing

Има  добра вероятност да получиш  особено полезни записки връз лист/ "диктуват" й/ на тема-как си се прераждала и погивала през вековете.Весело да бъде! Simple Smile

Ооо, идеално, аз много обичам този тип "разговори"  Rolling Eyes

# 669
Абе надъхвам се и аз да взема да и звънна по скайп на тая Цеца другия месец да видим какво ще ми каже...Между другото първият път като и се обадих от всичко дето ми каза 3 неща се сбъднаха...аз я оставих тя да говори само накрая я попитах 2-3 въпроса. Единственно беше категорична,че бившото ми гадже ще се обади, което до сега не се е случило и ще ми е интересно да разбера какво ще ми каже сега като и звънна. Ама към края на др. месец,че тоя вече няма пари и за спонсорство на Леля Цецка Grinning

# 670
  • София
Може ли някой да ми даде телефона на Мира от Илинден? На какво гледа и колко пари взима? Благодаря!

sisly, tel на Мира го взех от предишни теми- 0878190691.
Колко е актуален-не знам.
Melissa беше писала, че гледа на боб (за друго не си спомням) и че взима 50 лв.  Peace

# 671
Аз още не мога да се начудя как така си определят цената.Ето примерно една истинска гадателка-баба Ванга при нея е било колкото й оставиш толкова.Нали уж тая ти дарба е дадена да помагаш на хората,не да ги ограбваш.Кви са тея 50 лв.Че на мене аванса ми е 50 лв. ooooh!

# 672
  • София
  Simple Smile
На мен едно цигане ми поиска 10 лв, затова че ми е измил стъклото на колата.
Кой за какво НЕ учил. #2gunfire

# 673
Възмутена и ядосана съм от посещението си при Живка днес.
Винаги ще се подчинявам вече на инстинктите си.
Първо - не станах на време, в мене имаше съпротиви да бъда точна и в 10 да съм в Люлин някъде си.
Не, че се успах, просто не исках да стана от леглото.
След половин часови бунтове в мен да ходя или не - реших, че като съм се хванала на хорото...
В 10 си бях още у нас, обадих й се с надеждата, че като й кажа, че ще закъснея повече от половин час - тя ще ми каже, че няма смисъл да ходя...Да, ама не...каза, че ще ме чака!!!!!

Ей така и със "любимата ми " Светлана беше.
Половин час се чудих да тръгвам или да не тръгвам и въпреки всичко отидох и при двете.
За Светлана писах достатъчно, но Живка думите ми няма да са достатъчни.
Това трябва да се преживее просто.
Искам да знам - КОЙ СЛОЖИ ТАЗИ ЖЕНА И КООРДИНАТИТЕ Й В СПИСЪКА НА ВСЯКА ТЕМА??????
Бях чувала и виждала глупости, но чак пък такива...и по толкова очеваден и елементарен начин да измъкваш на хората по 20 лева...е, не бях виждала.
Пристигнах в 11 , намерих сама целия адрес, звъннах й чак на входа и пак си казах:ох, дано каже, че е заета вече и да не влизам.Големи съпротиви имах, голямо нещо...
Да, бях посрещната в кухнята.Още с влизането не я харесах.
Този път си казах - ще мълча, не отговарям на никакви въпроси.
Бели листи на масата...химикалка, започна да ми говори, че ще получава информация от Свети Мина.Той ще й казва какво да ми предаде  Shocked
Замълчах. В този момент исках да й оставя 20-те лева и да се добера до колата си и цивилизацията.Никога по силно не съм искала да избягам от подобно място.
Така.
Имена и дата на раждане, моята и на човека там за който питах.
Казах.Тръгна да търси книга да гледа съвместимост на зодиите  ooooh!
Още веднъж бях ей така  Shocked
Какво стана със Свети Мина, къде отидохме в зодиите, в книгите, отделно чувството ми,ч е изобщо не трябваше да ходя там...направо бях в ужас.
Но мълча и чакам Свети Мина да си каже тежката дума за живота ми напред, в който така искам да надникна /все едно мога да променя нещо  newsm78/
Викам добре де, поне още не ме е питала нищо, Свети Мина ако каже от горе всичко за мен - ще я призная.
Почна се...седя седя и се чуди какво да напише за начало.
Добър човек съ, отворен, усмихнат, бля, бля...това мога да го кажа и аз за всеки след среща от 10 минути.
Писа, писа...четох аз докато пишеше.
В един момент вика, ти си имала болезнена раздяла и горчив опит.
Е да му се невиди, значи, та кой не е имал  #Crazy
Вече не ми издържаха нервите и й казах:Живке, не ме интересува за мен нищо, искам да знам за човека ей там дето си му написала отгоре датата и зодията, той ме интересува.
Ах, защо го казах  #2gunfire
Като почна една лекция как от небесата всичко се вижда и не можело то така, информацията идвала общо, защото ние тук много неща не сме виждали, ама отгоре по друг начин се виждали нещата  Naughty
Хубаво, за мен как да е, вижда ме, може да си е направила няква преценка, щом в съобщенията отгоре беше споменато че трябва малко да поотслабна.Ама Свети Мина не вижда ли, че от 06.01 досега съм свалила 10 килограма и ходя на фитнес всеки ден  #Crazy ...Той Свети Мина може да вижда много работи, ама леля Живка няма как да ги знае  Praynig
И дойде ред да ми говори за човека...Ами сега?
Ни снимка, ни дявол /или рогатия както тя го наричаше/
И се почна: Вие от кога се познавате?А той женен ли е? А деца има ли?
Алоооо...Свети Мина не знае ли бе Живке, що питаш мен  Crazy
Кармично сте свързани вика, от други животи, там връзка сте имали.
Бинго!  Twisted Evil
И кво сега, кво ще правим?Ами обича те, помага ти много, но няма да е с теб.
Е как няма, като съм с него  ooooh!
Почнах да я контрирам, щото ми се спеше, имах скандал сутринта у нас, трябваше да ходя да си сменям гумите на колата и времето изведнъж ми стана толкова ценно..да не говорим, че ми се пушеше като за световно.
Най накрая вече не знаеше какво да измисли да пише...и вика:Ама ти какво очакваш сега от мен да ти кажа?
 Shocked #Crazy Shocked #Crazy Shocked #Crazy
Добре, че й звънна телефона, изпозлвах момента да стана, да си облека якето, да извадя 20 лева, да си сложа слънчевите очила и да й пожелая хубав ден.
Усети се тя и вика;Ама аз съм лечителка всъщност.Ти защо имаш проблем с килограмите, викам, защото съм с диабет, Свети Мина не ти ли каза?
Ааа, ама аз мога да ти помогна с един уред...Не, не, благодаря, треньора ми по фитнес чудесно се справя с килограмите ми.
Излезнах, вдишах люлински въздух и се качих в колата, запалих си цигара и седях сигурно 10 минути пред блока.Бях в иситински шок.След всичкото ми обикаляне, Живка днес твърдо огласи класацията ми, дори взе абсолютна преднина пред Вили от Пиротска и Светлана от Сухата река.
Целия ми ден беше крив след това.
И се запитах защо си причинявам това.
Забравих да кажа, че си тръгнах с бял лист изписан от едната цялата страна и другата наполовина с дата и подпис от Свети Мина.
Някъде из писаниците Свети Мина й беше предал да ми предаде, че съм финансово обезпечена и да се обърна към нея за помощ в любовта  Embarassed
Това на фона на всичко друго ми се стори просто междудругото.
Смешно е , хора! Но и е жалко!
Жалко е и за такива като мен, дето си нямат работа и си правят експерименти.
Майната им на парите, жал ми е за това, че можеш да седнеш срещу някой и да го лъжеш в очите, за да му вземеш 20-те лева.Аз както и да е, при мен Слава Богу няма трагедии, но има хора толкова отчаяни и това им е последната надежда, някой да им даде повод за лъжлива Вяра.
За това ме е яд.
И за това ще ги пообиколя всичките и ще пиша тук винаги, и ако успея поне един човек да предпазя - ще се чувствам адски добре!
 Благодаря, че ме изчетохте!

Поздрави  Hug

# 674

sisly, tel на Мира го взех от предишни теми- 0878190691.
Колко е актуален-не знам.
Melissa беше писала, че гледа на боб (за друго не си спомням) и че взима 50 лв.  Peace

MayyaI, Много ти благодаря! Да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт