Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 357
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Междудругото с ето тази госпожа правя опити да се свържа от лятото:

Таня                                 0878 755 301                              София, Люлин 10    - 2 (4.5%)

Или не вдига, или ми дава заето или телефона е изключен...Как става ??????? #Crazy
Simple Smile )))))))))))))
Повярвай ми, и тя не ти трябва Wink

Аааа, разкажи де, моля, моля, моля ! Hug

# 706
Може ли някой да ми даде телефона на Мира от Илинден? На какво гледа и колко пари взима? Благодаря!

sisly, tel на Мира го взех от предишни теми- 0878190691.
Колко е актуален-не знам.
Melissa беше писала, че гледа на боб (за друго не си спомням) и че взима 50 лв.  Peace

Посоченият телефон на Мира е актуален. Тя има и още един телефон.
Мира не взима 50 лв. за гледане на боб. Плащаш 50лв, ако ясновидства + нумерология + боб. Поне аз така плащам. Когато ми гледа на боб ми взима 30 лв. Понякога с боба искам и на кафе да ми гледа, таксата пак е 30 лв. Като в тази такса не те ограничава с определен бр. въпроси. Питаш си колкото си искаш!

# 707
Ох, ryannn,

че съм щастлива - щастлива съм, пу - пу  Praynig
Ама аз съм една такава - много бързо ми става скучно, особено когато всичко ми е наред.
Когато тръгнах в началото на турнето "Мисия Врачка" наистина имаше неща, които не знаех със сигурност и исках да си сверя часовника.Едната казваше едно, другото друго и така до следващата, за да видя дали една поне ще се покрие с другата.
Спомням си Анита от с.Микрево много добре.
Никога няма да забравя първото си впечатление колко не я харесах и колко никак не й повярвах на всичко, което ми каза.Тогава още не бях с човечето си.Понеже ние с него и преди сме имали връзка, после се разпиляхме и направихме грешки - тя ми каза, всичко е приключило, той те е преживял, чувствата ви са изхабени.Това й бяха думите, не знам защо ги запомних - изхабените чувства особено никак не ми се връзваха на това, което бях сигурна, че ще имам и имам към днешна дата.
За това, което имам днес наистина съм се борила много, защото имаше етап в който изглеждаше невъзможно.Не съм се борила, за да го получа с магии, с баене, молитви и т.н. Борих се с търпението и постоянството си.
Когато бях при Петър на регресиите - си отговорих на много въпроси.
Имаше много несигурност в мен обаче.Човека не обича да говори, той обича да показва.
С мен е препатил много на времето преди 10 години и с право ми нямаше никакво доверие, когато си го поисках обратно.
Но аз искам да чуя, да ми се каже.И врачките бяха тези, които ми набавяха това, думичките, които не чувах от него.Трябваше да си получавам дозата.Докато ми се случат нещата.Имаше моменти в които бях готова да се откажа и когато усещах тези моменти - търчах при тях, да ми дадат дозичката, за да продължа да се боря.
През ноември миналата година най - после успях да изкача планината.
Цеца последния път като гледаше кафето ми го каза така, едната планина си я изкачила и ми я показа, до нея е другата, виж колко малко ти остава.
Никога няма да забравя Ина от Женския пазар.Тя много добре източва мислите на хората, но само към момента и до тук приключва дарбата й.Влизаше в неговата глава и ми казваше всичко какво мисли в момента, какво прави, какво иска.Но дали ще го направи - зависеше не от Ина, а от човека.Това го проверих веднъж.Исках да направя една сделка тогава и тя ми каза Недей, той е много против, ако го направиш през главата му, ще страдаш много после.Излезнах от стаята, отидох в толатената, обадих му се и му казах какво мисля да правя.Той беше толкова против, толкова се ядоса, че получих ултиматуми, които засягаха личните ни взаимоотношения.
И въпреки всичко отидох и направих това, което не трябваше да правя.
Имаше скандали, драми, но минаха.Не страдах, както беше казала Ина.
Тя много добре улавя всичко, но само към настоящия момент и нищо повече.
Тя беше една от първите, които всъщност ми дадоха стимула да започна борбата, защото човека изпитва същото, което и аз, само че черните точки са в моето поле и са адски много.
Та малко или много тези хора са ми помогнали в това отношение.
Сега като се замисля, аз никога не съм ходила за да чуя какво ме чака, как ще живея, как ще умра, дали ще съм бедна и богата, колко и какви деца ще имам.
Аз ходех за да ориентирам себе си дали това, което мисля и усещам е вярно.
Дали трябва да спра да се боря, защото всичко са само излюзии.
Но освен Анита и изхабените чувства всички останали /поне такива са ми спомените/ казваха, че има смисъл, защото той не е безразличен никак към мен и миналото ни, въпреки невъзможните стиуации, които бяха да речем преди две години.
Имаше един период може би за около 3-4 месеца, в които бях спряла да ходя, беше след развода ми, бях се преместила на друго място, срещнах друг човек и си мислех, че най - после съм приключила.Че тя, любовта може и да я има в неговата глава, но бездействието му спрямо мен ме беше уморило.После обаче дойде ареста и нещата така се извъртяха, че той точно тогава с пълна сила показа всичко, той беше човека, който най много ми помогна в хаоса преди година.
И сега пак като се замисля си давам сметка, че може би точно защото бях спряла да ходя и да чувам, нямаше кой да ми дава дозата, че има смисъл - и се бях отказала от него.
И така всичко пак се преобърна и се заредих пак с търпението си.
Макар, че всички тогава казваха колко ме обича, бяха категорични, че той няма да е с мен никога.
И пак само с изключение на Латина.След време дори бях забравила какво ми беше казала тя.
Сега обаче, когато ходя при същите тези, които ми казваха че няма да сме заедно преди време - обърнаха нещата и казват обратното.И няма как, защото че сме заедно вече е факт.
Латина през 2012 ми казваше  - търпение, търпение, търпение, защото му е много трудно да вземе това решение, а това решение зависи само от твоето постоянство да чакаш и да искаш точно него.
И защото вече знам със сигурност как седят нещата и в главата ми няма съмнения и чакане, съвсем спокойно мога да си ходя и да ги тествам всички.Защото когато човек е отчаян и несигурен тълкува нещата много пъти погрешно.Да не говорим, че се хваща и за най малкото и изведнъж започва да вярва в една голяма ЛЪЖА.
Аз просто вярвах в нещата, които толкова много исках да ми се случат, а гледачките ми бяха просто опора да не се отказвам да вярвам в това !

Rolling Eyes

# 708
Melissa77,за мен е удоволствие да чета постовете ти!Моята история леко наподобява твоята и точно си мислех да се откажа да се боря и прочетох днешният ти пост...иии мисля да се боря  bouquetЧудя се дали да не посетя и Ина,за която споменаваш newsm78

# 709
Melissa77,за мен е удоволствие да чета постовете ти!Моята история леко наподобява твоята и точно си мислех да се откажа да се боря и прочетох днешният ти пост...иии мисля да се боря  bouquetЧудя се дали да не посетя и Ина,за която споменаваш newsm78

sladka7,

аз не винаги чувах това, което искам, достатъчно ми беше да ми кажат че ме обича и с такава сила и търпение се зареждах, че поянкога се чудех как е възможно да ми се случва всичко това.
Не ме отказаха прогонозите, че няма да е с мен.
За мен най - важното беше, че бях и съм обичана.
От тук идваше вярата ми, че един ден ще съм отново с него и съм  Hug

# 710
Такааааа. Поредната щуротия. Сменям изтривалката пред магазина и намирам бръснарско ножче. Аз ли  съм го слагала, прочела някъде нещо  или някой иска да ми "помогне"?

# 711
мамарамболина  е не се връзвай пък чак толкоз.Все пак минават покрай магазина хиляди хора ,да не говорим за културата ,за която повече си хвърлят боклуците кой където свари.Най-верочтно е нещо такова.Пред моя офис всеки ден намирам боклуци,понеже е под блок...Нямате си и на идея кви ли не глупости съм намирала,като се тръгна от обикновена храна и хартийки и се стигне до дамски превръзки  #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 712
  • София
Здравейте съфорумци.Рядко пиша тук но се събраха няколко неща на който не мога да не обърна внимание. Първото че имам последователи в експериментаторската дейност във форума , въпреки че е в друга насока.Поощрявам Мелиса с нейните проведени упражнения в експеримента й,защото ще са полезни за всички четящи форума и имат информация от първа линия както се казва и ще се предпазват от предстоящи грешки и напътствия .Второто за което се развълнувах беше за връзката между хората и животните. Сега ще разкажа накратко и моята одисея с животните. Имам два котарака единя е на 4г.,а другия на 14г..Ще разкажа за големия котарак. Отгледахме го в нашето семейство от новородено коте колкото юмрук до напет котарак марка "Подуенска подобрена" които ни радва много  и си го обичаме много.Та през 2004г моето здравословно състояние постепенно започна да се влошава(няма да се спирам на него) едновременно с него започна да се влошава здравословното състояние и на котарака до такава степен че започна да прави епилептични припадъци и докторите ни посъветваха да го приспим.С Задълбочаване на мойте болежки котката и тя, така около година и вече мислехме че си отива от този свят,но уви. След като направиха животоспасяваща интервенциия на мене ,на котарака симптомите изчезнаха като с магическа пръчка и така разбрахме че и аз ще се оправя,то така и стана.това ви го описвам за да ви кажа колко е била силна връзката между котката и мене.да е жив и здрав още ми мърка и ми спи в краката. И последното но най важното на което искам да обърна внимание е за хората с проблеми и за тези които си мислят че имат направена магия или че са уручасани.Когато човек усети че нещата не му вървят вече е така грубо ще се изразя е заразен с негативната енергия и вместо да се сили да ходи да я разваля по добре да помисли как може да я спре или почисти.наи силните почистващи средства са молитвите  и вярата в самия себе си.Затова предлагам тук наред с окултните предсказания на гадателите да споменавате и последствията от техните или ваши деиствия за постигане на положителен резултат в живота ви.Човек сам си гради живота ,има възходи и падения ,но наи важното е че живота е доста кратък и трябва да се изживее качествено и човек трябва да е доволен от своите постижения в него.Мислете само позитивно и то ще ви се върне стократно. Няма незаслужено зло ,който прави зло, зло ше му се върне.Много се отнесох , пожелавам на всички Здраве ,Благоденствие и Късмет newsm78

bobo, как да мисля позитивно, бе брат???
Моята котка е на 12-13г, не знам точно кога е раждана. Дадоха ми я уж за да изкара зимата...и така си остана при мен.
От година и половина-две прави тумори на млечните жлези. Хистолозите казват аденокарцином.
За това време-5 операции.
Последната операция беше на 9 януари тази година. В момента пак е за операция.
Сили не ми останаха да се надявам.
В молитвите ми първо е тя.
И аз съм много дълбоко свързана с нея. Преди време ми спаси живота-в буквалния смисъл на думата.
Днес ходих, накупих си разни дрешки, сака, обувчици, а вместо да се зарадвам в душата ми мрак.
Мрак ти казвам, на нищо не мога да се зарадвам.
Благодаря ти, че напомни да си пусна изследвания.
И на теб Здраве, Благоденствие и Късмет!!!

# 713
Може ли някой да ми даде телефона на Мира от Илинден? На какво гледа и колко пари взима? Благодаря!

sisly, tel на Мира го взех от предишни теми- 0878190691.
Колко е актуален-не знам.
Melissa беше писала, че гледа на боб (за друго не си спомням) и че взима 50 лв.  Peace

Посоченият телефон на Мира е актуален. Тя има и още един телефон.
Мира не взима 50 лв. за гледане на боб. Плащаш 50лв, ако ясновидства + нумерология + боб. Поне аз така плащам. Когато ми гледа на боб ми взима 30 лв. Понякога с боба искам и на кафе да ми гледа, таксата пак е 30 лв. Като в тази такса не те ограничава с определен бр. въпроси. Питаш си колкото си искаш!

Много ти благодаря! Има ли нещо, което ти е предсказала и се е сбъднало?

# 714
Моя опит досега-не съм посещавала никой от изброените в списъка.Една приятелка от Добрич  носи моя снимка на една жена ,която гледа в циганската махала,но незная как се казва. Направих каквото ми каза-със снимка,захар и пълнолуние и т.нат.Е,случи се,ама се объркаха нещата по -късно. Та сега пак взех да ходя,не там разбира се. Ходих на една жена в Ямбол (в турската махала )да ми гледа на кафе,абе позна ми всичко-за минало ,за настояще,че и заблизко бъдеще-казвам го,защото само за месец се случиха нещата.Но се наложи аз да взема решение ,което не исках.Както и да е,не зависише само от мен.После пак ходих,пак ми каза някой неща,ще видим дали ще станат. Интересува ме ,коя е тая Ива от Ямбол? Не съм чувала за нея...Някой може ли да сподели нещо.Изчетох почти всичко по темата,но нейни координати не можах да намеря.Както и изпратих e-mail на Ани от Пловдив за карти Таро.

# 715
Благодаря на ryannn и Melissa77 ,техните коментари ми правят тази тема по-смислена и по-малко сюреалистична. Не разбрах,Мелиса,ти си доволна от Цеца,така ли?
Аз останах излъгана/ явно и си е в кръвчицата да си метка хората,нали е от братята и сестрите/,но при положение,че и изпратих извлечение от моята сметка,с дата на нареждане на превода,титуляр нейната дъщеря и сумата от 30 лв,жената си трърди,че тези пари не били постъпили в сметката и и това е. Развика ми се по телефона,абсолютно по цигански маниер и честно казано се почувствах омърсена,че се занимавам с такъв човек. Зная,че опашките от хора,готови да си дадат левчетата точно на нея,няма да секнат,но да си кажа,може пък някой и да се замисли.
Според мен,обаче,тази тема се изчерпа и ползата от нея за потребителите никаква я няма,по-скоро се превърна в реклама за следващата циганка,решила да заработва лесни парички. Аз си пих една студена вода за 30 лв и здраве да е!

# 716
Здравейте!

Искам да попитам някой да има пресни впечатления от познаваемост или липса на такава от страна на Пепа-Хаджи Димитър, Марина-Графа и Ники Узунов?

Ще съм Ви благодарна, ако пишете.

Отново проведох и ми предстоят някои консултации във връзка с проблеми и ситуации, свързани с бизнеса ми. Ще изчакам да минат посочените срокове и ще споделя какво е станало. Единствено след визитата си при Светлана възнамерявам да напиша първоначалното си впечатление след консултацията.

# 717
allforone,

През годините от около 20-годишна /сега съм на 36/ съм ходила при много гледачки и когато имам проблеми и най-вече от интерес, много ми е любопитно да знам бъдещето си...Отидох при Пепа преди около година и половина... имах сериозен проблем тогава и от тук разбрах за нея. С поглеждане на чашата ми  каза какъв ми е проблема и цялото настояще ми позна, все едно е била с мен. Брат ми беше с мен, но само ме закара до тях и тя го видя на вратата, после ме попита за него кой е и ми каза, че много скоро ще изкара много пари, не конкретизира от какво и как....Да, но това не се сбъдна. Тогава ми каза, че ще забременея още веднъж случайно след 1 година и ще имам още едно дете и това не се сбъдна. Тогава бях изумена от нея и по-точно от познаването на настоящето ми и за това отидох преди около 5-6 месеца пак. Отново настоящето го позна с точност. Този път ми прогнозира повече неща, с по-кратък период на сбъдване като например- имам едно дело и тя каза, че ще го спечеля, но не позна, загубих за сега на 1-ва инстанция. Друг пример- каза, че детето ми /на 2 годинки е / много скоро ще започне да ходи на гърне самичко, но това не е факт все още. Каза ми още, че съм отслабнала много и още ще отслабна, но аз пък взех, че качих няколко килограма..... За да не бъда многословна  нищо от това, което ми каза не се случи. Има и други неща , разбира се, но са много лични, но и те не се сбъднаха.
Съжалявам, но не мога да си обясня как може да познае за настоящето ми всичко и то с голяма точност и конкретика, а прогнозите и да нямат стойност, поне при мен...Надявам се да съм ти била полезна. Успех!

# 718
Момичета,
Някой има ли впечатление от Ваня Спасова, сега видях, че я има в списъка.
Ходих при нея преди около година и половина. Преди това  бях при Ангел от Дианабад и го попитах дали знае някоя добра гледачка и той ми даде нейния телефон. Срещата ми с нея беше странна, защото още в началото настоявах да и кажа защо съм при нея, дори си бях написала въпроси и исках да започна с тях, но тя не пожела. Подреждаше картите и мълчеше и аз се изнервих, пак настоях да и кажа какво конкретно ме интересува, но тя ме прекъсна и каза, че като свърши с картите тя ще говори и после аз ще задавам въпроси...Това ме изненада. И така описа ми настоящето много точно. Сега от позицията на времето мога да кажа, че няколко неща, които ми каза се сбъднаха. Каза ми, че една жена и ми я описа, ставаше въпрос за майка ми ще умре до една година,/аз тогава мислех, че тя греши и си мислех, че говореше за баба ми/, но за огромно съжаление беше права, майка ми почина преди 6 месеца... Каза ми, че аз ще намеря друга работа на мъжа ми, чрез мой познат, тогава и за това не и повярвах, но и това се случи. Странно, но друго не си спомням от предсказанията и, може би защото тогава ме вълнуваше само едно единствено нещо.
Ако някой има впечатление от нея пишете. Приятна вечер!

# 719
  • София
Здравей sisly21. Можеш ли да дадеш повече подробности за Ваня Спасова. От кой квартал е ,колко и е таксата и дълго ли се чака за да се "ВРЕДИШ" при нея newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт